Connect with us

POLITICĂ

Morega a pus bannere, prin care mulțumește alegătorilor

Postat acum

on

0 Shares

Noul primar al municipiului Motru, Cosmin Morega, a montat bannere pe străzile localității, prin care mulțumește celor care l-au votat. „Vă mulțumesc pentru încrederea acordată! Primar Cosmin Morega”, este mesajul viitorului edil. Morega spune că va face din Motru un oraș european modern, în mandatul pe care l-a câștigat la alegerile de acum două săptămâni.

0 Shares
Publicitate
Click pentru a comenta

You must be logged in to post a comment Login

Lasă un comentariu

POLITICĂ

Candidatul Adi Pavel(AUR) a împărțit bucurii la Bengești Ciocadia: Zeci de copii au încondeiat ouă, într-o atmosferă de sărbătoare!

Postat acum

on

De către

În curtea Căminului Cultural din Bălcești, comuna Bengești Ciocadia, s-a organizat astăzi un adevărat program pentru copiii din localitate. În jur de 70 de copii au încondeiat ouă, în aer liber, și s-au jucat cu mascotele Disney. Participanții au primit băuturi răcoritoare, dulciuri și baloane dar și o atmosferă de sărbătoare.

Organizatorul evenimentului, Adi Pavel, candidat AUR la Primăria Bengești Ciocadia, nu este la prima acțiune de acest fel, oferita copiilor din comună. Anual, Adi Pavel, a oferit de sărbători( Paște, Crăciun), cadouri atât preșcolarilor, școlarilor cât și familiilor defavorizate ale comunei.

În prima zi de Paște, candidatul va organiza Hora Satului, tot în fața căminului cultural din Bălcești.

Continuă să citeşti

POLITICĂ

UDMR anunță că va avea candidați pentru Consiliul Județean Gorj

Postat acum

on

De către

Membrii Consiliului Permanent al UDMR au aprobat lista candidaților pentru posturile de președinți ai consiliilor județene, precum și listele candidaților pentru consiliile județene. Președintele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat că formațiunea sa va avea candidați inclusiv în afara Transilvaniei, în județele Bacău și Gorj.

De altfel, UDMR și-a stabilit reprezentanți în toate cele 70 de circumscripții electorale din Gorj și a avut rezultate semnificative la toate alegerile de anii trecuți, mai ales la Bustuchin, unde nu există cetățeni maghiari.

Continuă să citeşti

POLITICĂ

Fiul fostei primărițe de Berlești, candidat PSD

Postat acum

on

De către

Ionuț Monel Dumitrașcu, fiul fostei primărițe de Berlești, Maria Dumitrașcu, este candidat PSD la Primăria acestei localități. 

„Partidul Social-Democrat Gorj are ușile deschise pentru tineri, iar candidații nominalizați la funcția de primar la alegerile din 2024, reprezintă o dovadă a faptului că, în PSD, experiența seniorilor și exuberanța și dorința de implicare a tinerilor se îmbină perfect! Candidatul PSD la Berlești este Ionuț Monel Dumitrașcu, un tânăr antreprenor de 33 de ani, care până acum a reușit să demonstreze în activitatea privată, iar acum își dorește să se implice în administrație, pentru oameni”, transmite PSD Gorj.

”Sunt un tânăr născut și crescut aici, în Berlești, iar dorința mea este aceea de a ajuta tinerii din localitate, dar nu numai. Sunt convins că părinții și bunicii noștri vor să ne aibă aproape, iar asta presupune implicarea autorităților locale. Administrez o afacere privată, fapt care m-a ajutat foarte mult în dezvoltarea personală. Știu ce presupune munca în echipă și mă bucur enorm că am aproape oameni cu experiență și tineri, alături de care voi reuși să câștig alegerile. Faptul că am șansa să candidez sub sigla PSD reprezintă cel mai important avantaj al meu, deoarece oamenii vor un primar PSD!”, a declarat Ionuț Monel Dumitrașcu.

 

Continuă să citeşti