Connect with us

EVENIMENTE

DECIZIE: Barurile, INCHISE în șase comune și un oraș din Gorj! Masca, obligatorie, în zonele aglomerate!

Postat acum

on

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență (CJSU) Gorj a decis, vineri, 9 octombrie a.c., suspendarea activităților cu publicul a operatorilor economici care desfășoară activități de preparare, comercializare și consum al produselor alimentare și/sau băuturilor alcoolice și nealcoolice, de tipul restaurantelor și cafenelelor, în interiorul clădirilor, în alte șapte localități din Gorj în care rata de incidență cumulată a cazurilor de infectare cu SARS-CoV-2 a depășit limita de 1,5 cazuri la 1.000 de locuitori.

De asemenea, CJSU a stabilit că în comunele Stănești, Săcelu, Negomir, Mușetești, Alimpești, Ciuperceni și în orașul Novaci, cu excepția zonei montane Rânca, se suspendă activitățile cu publicul ale instituțiilor de spectacole și concerte, a sălilor cu jocuri de noroc, a restaurantelor și cafenelelor din interiorul hotelurilor, pensiunilor sau altor unități de cazare, iar instituțiile publice și private din aceste zone au obligația să organizeze programul de lucru în regim de muncă la domiciliu, iar acolo unde acest lucru nu este posibil, se recomandă decalarea programului.

Mai mult, CJSU a hotărât instituirea obligativității purtării măștii de protecție și păstrarea distanțării sociale în zonele aglomerate (zonele urbane cu trafic pietonal intens, piețe, magazine, târguri, școli, licee, grădinițe, etc.)

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

EVENIMENTE

Patru mașini tamponate în Debarcader!

Postat acum

on

De către

Un eveniment rutier în lanț a avut loc, acum, în cartierul Debarcader din Târgu Jiu. Patru mașini sunt avariate, spun martori. Motivul, neacordarea de prioritate.

„La data de 18 mai a.c. polițiștii din cadrul Biroului Rutier au fost sesizați că pe strada Lt. Col. Dumitru Popescu a avut loc un eveniment rutier soldat cu pagube materiale în care au fost implicate trei autovehicule. Conducătorii celor trei autoturisme au fost invitați la sediul Poliției Municipiului Târgu-Jiu în vederea soluționării tamponării”, anunță IPJ Gorj.

Continuă să citeşti

EVENIMENTE

Bărbat arestat după o vizită la soție

Postat acum

on

De către

Un gorjean a ajuns în arestul poliției, după ce a mers la locuința soției, care obținuse un ordin de protecție împotriva bărbatului. Pentru că nu a respectat interdicția și a mers în casa în care femeia se mutase, soțul a fost atestat pentru 20 de zile. „Polițiști din cadrul Poliției Orașului Bumbești Jiu au prezentat Judecătoriei Târgu-Jiu cu propunere de arestare preventivă, un bărbat, de 63 de ani, din comuna Schela, bănuit de săvârșirea infracțiunii de nerespectare a ordinului de protecție provizoriu, față de acesta fiind dispusă măsura arestării preventive, pentru o perioadă de 20 zile”, au comunicat reprezentanții IPJ Gorj.

Continuă să citeşti

EVENIMENTE

Percheziții în Gorj și alte 10 județe

Postat acum

on

De către

Polițiștii de la Investigarea Criminalității Economice efectuează 27 de percheziții domiciliare, în județele Gorj, Giurgiu, Timiș, Alba, Suceava, Neamț, Iași, Olt, Dolj, Sibiu și municipiul București, în vederea documentarii activității infracționale a unor agenți economici și persoane fizice, care desfășoară activități de colectare și reciclare de deșeuri.

„Perchezițiile se derulează la sediile și punctele de lucru ale mai multor agenți economici, precum și la domiciliile unor persoane fizice, care, începând cu anul 2017 și până în prezent, ar fi dezvoltat un sistem de fraudare și inducere în eroare a operatorilor implicați în mecanismul de transfer al responsabilității stabilite în sarcina producătorilor de deșeuri din ambalaje, cauzând un prejudiciu de aproximativ 4.700.000 de lei”, anunță IPJ Gorj.

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR