Connect with us

ACTUALITATE

Ministrul Muncii, Marius Budăi, prezent în Gorj. Vezi cine a făcut anunțul

Postat acum

on

Ministrul Muncii, Marius Budăi, urmează să participe la o întâlnire, joi la ora 10.00, la Prefectura Gorj, la care va fi prezentat proiectul de OUG pentru deblocarea legii de reducere a vârstei de pensionare. Anunțul a fost făcut de liderul sindical Nicu Bunoaica.

Federațiile reprezentative din cadrul Complexului Energetic Oltenia au cerut organizarea unei întâlniri cu parlamentarii de Gorj, prefectul și președintele Consiliului Județean Gorj. Acestea au  invocat  ”starea de tensiune, nemulțumire și încordare a celor peste 11.000 de salariați”. De asemenea, Nicu Bunoaica a cerut dialog social cu miniștrii Muncii și Energiei.

” Am avut o conversație cu domnul Weber aseară si a spus ca va veni( nr: Ministrul Muncii, Marius Budăi). Vroiam să facem grevă de avertisment, 2 ore în fiecare zi să oprim lucrul, dar să speram ca se va rezolva după această întalnire”, a declarat Nicu Bunoaica.

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

ACTUALITATE

Sol poluat in Gorj, amendă de 50.000 de lei

Postat acum

on

De către

Un nou control al Gărzii de Mediu, la operatorii care exploatează resursele de hidrocarburi din subsolul terenului din județul Gorj, a adus în prim plan alte neconformități în desfășurarea activității. Pentru poluarea solului, comisarii Gărzii de Mediu Gorj au aplicat o altă sancțiune contravențională în valoare de 50 000 lei și au stabilit măsuri imediate de ecologizare a terenului.

Continuă să citeşti

ACTUALITATE

Campioana la canotaj, Denisa Tâlvescu, semnează pictura ce i-a fost dedicată, pe un autobuz

Postat acum

on

De către

Campioana la canotaj, Denisa Tâlvescu, este prezentă în centrul municipiului Târgu Jiu, unde semnează o pictură cu propriul nume, realizată pe unul dintre autobuzele de transport în comun din oraș. Pictura a fost realizată în cadrul festivalului StradArt, de Sergiu Georgian Mazerschi.

Continuă să citeşti

ACTUALITATE

Accident la tractoraș, în Rovinari! O mașină de taxi implicată

Postat acum

on

De către

Încă un accident a avut loc în această seară, în Gorj, de data asta la Rovinari. Două autoturisme s-au ciocnit la tractoraș, chiar la intrare in Rovinari, o zonă cunoscută pentru astfel de evenimente rutiere pe motiv de nerespectare a priorității. Un taxi a fost destul de sifonat. Nu sunt victime, potrivit martorilor.

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR