Connect with us

ACTUALITATE

Ministrul Muncii, Marius Budăi, prezent în Gorj. Vezi cine a făcut anunțul

Postat acum

on

Ministrul Muncii, Marius Budăi, urmează să participe la o întâlnire, joi la ora 10.00, la Prefectura Gorj, la care va fi prezentat proiectul de OUG pentru deblocarea legii de reducere a vârstei de pensionare. Anunțul a fost făcut de liderul sindical Nicu Bunoaica.

Federațiile reprezentative din cadrul Complexului Energetic Oltenia au cerut organizarea unei întâlniri cu parlamentarii de Gorj, prefectul și președintele Consiliului Județean Gorj. Acestea au  invocat  ”starea de tensiune, nemulțumire și încordare a celor peste 11.000 de salariați”. De asemenea, Nicu Bunoaica a cerut dialog social cu miniștrii Muncii și Energiei.

” Am avut o conversație cu domnul Weber aseară si a spus ca va veni( nr: Ministrul Muncii, Marius Budăi). Vroiam să facem grevă de avertisment, 2 ore în fiecare zi să oprim lucrul, dar să speram ca se va rezolva după această întalnire”, a declarat Nicu Bunoaica.

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

Târgu Jiu: I s-a făcut rău în stradă

Postat acum

on

De către

O persoană a fost ridicată, în urmă cu scurt timp, de un echipaj SMURD din spatele Casei de Cultură a Sindicatelor din Târgu Jiu. Bărbatului i s-a făcut rău, iar un tânăr a văzut și a apelat la 112. Persoana a primit îngrijiri de specialitate.

Continuă să citeşti

ACTUALITATE

A fost inaugurat parcul „Tudor Vladimirescu”

Postat acum

on

De către

Parcul „Tudor Vladimirescu” din Târgu Jiu a fost inaugurat, de 1 Decembrie, după ce a fost modernizat, în ultimele luni. Panglica inaugurală a fost tăiată de liceeni olimpici și profesorul lor.
„Parcul „Tudor Vladimirescu” a fost inaugurat de elevi merituoși ai Colegiului Național „Tudor Vladimirescu”, alături de domnul profesor Mărăcine Claudiu Constantin. Este vorba despre Jianu Irina Maria, Boca Mihail și Toma Cosmin”, a anunțat primarul Marcel Romanescu.

Continuă să citeşti

ACTUALITATE

Trenurile au primit nume istorice, de 1 Decembrie

Postat acum

on

De către

Trenurile de călători au primit nume istorice, de 1 Decembrie. Reprezentanții CFR au anunțat că, pe fiecare rută, va circula câte un tren, cu numele unei personalități marcante. Prin Târgu Jiu, de exemplu, circulă trenul „Regele Ferdinand I Întregitorul”. Alte nume alese pentru trenurile de călători sunt „Samoilă Mârza”, „Iuliu Maniu” sau „Vasile Goldiș”. ”La aniversarea Zilei Naționale, să ne amintim că fiecare dintre noi contribuie la povestea acestei țări. Fie ca respectul, bunul simț și unitatea să ne călăuzească pe drumul spre progres! La mulți ani, România”, este mesajul reprezentanților Căilor Ferate.

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR

VREMEA

Weather Data Source: weather Targu Jiu 30 days

Dă-ne LIKE pe facebook!