Connect with us

ACTUALITATE

Minerul mort la Lupoaia, ținut 5 ore la poarta cimitirului din Horăști

Postat acum

on

Minerul de la Cariera Lupoaia, decedat miercuri seara la Spitalul Județean de Urgență Târgu Jiu, nu a putut fi îngropat astăzi, la timp. Corpul neînsuflețit al bărbatului de 50 de ani a fost ținut timp de 5 ore în fața Cimitirului Horăști, pe motiv că nu avea certificat de deces.

Minerul ar fi fost suspect de coronavirus, acesta ajungând la SJU cu probleme respiratorii. A fost adus în doi saci dar fără certificat, document obținut după mai multe intervenții ale liderului de sindicat Nicu Bunoaica, acesta sunând până la primarul municipiului și la fostul prefect Florescu.

Copil Aurelian Richard a fost înmormântat cu chiu cu vai, respectându-se regulile impuse decedați lor cu COVID.

Soția decedatului nu a putut să își însoțească soțul pe ultimul drum deoarece a fost izolată la domiciliu. Aceasta este infirmieră la Spitalul Motru, lucrând direct cu pacienții cu coronavirus.

Publicitate
1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Gigel

    29 august 2020 at 16:27

    Puțin respect fata de colegul decedat nu ne facem campanie pe umbra lui nu a fost vina familiei îndoliate asta este sistemul și legea pt intirziere

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

ACTUALITATE

Polițist rutier de la Novaci, acroșat de un șofer care nu a oprit la semnalul său

Postat acum

on

De către

La data de 20 mai a.c., ora 20.37, un bărbat, de 41 de ani, din orașul Novaci, județul Gorj, în timp ce conducea un autoturism, în localitatea de domiciliu, nu a oprit la semnalul regulamentar efectuat de un polițist rutier și l-a acroșat, acesta din urmă căzând pe partea carosabilă.

Totodată, a părăsit locul faptei. Cel în cauză a fost identificat de polițiști, fiind sesizat parchetul competent, pentru săvârșirea infracțiunii de ultraj.

La data de 21 mai 2022, a fost dispusă, de către procuror, măsura reținerii, pentru 24 ore, față de bărbat și, în aceeași zi, instanța de judecată a dispus măsura arestării preventive, pentru 30 zile.

Cercetările sunt continuate de către un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Novaci.

Polițistul nu a fost spitalizat dar a primit îngrijiri medicale.

Continuă să citeşti

ACTUALITATE

Peste 3.700 de gorjeni au cerut recalcularea pensiilor. Vezi aici motivul!

Postat acum

on

De către

Aproape 4.000 de gorjeni au cerut să le fie recalculate pensiile, asta după aprobarea Legii 74, de modificare a legii pensiilor. Aceștia speră să obțină venituri mai mari, în urma recalculării. Pe lângă cei care au  solicitat recalculări, au existat și persoane care au depus dosare pentru ieșirea din câmpul muncii. „La nivelul Casei Județene de Pensii Gorj, până în prezent, s-a primit și înregistrat un număr de 4.309 cereri depuse în baza Legii nr.74/2022, din care: 3.753 cereri de recalculare și 556 cereri pentru deschiderea drepturilor de pensie (cazuri noi)”, au transmis reprezentanții Casei Județene de Pensii Gorj.

Majoritatea celor care au depus solicitări la casa de pensii sunt angajați ai Complexului Energetic Oltenia.

 

Continuă să citeşti

ACTUALITATE

Traficul pe Bujorăscu, blocat! Se încearcă repunerea pe roți a TIR-ului răsturnat

Postat acum

on

De către

Drumul care face legătura între Motru și Tg Jiu este blocat la această oră, din cauza unui accident care a avut loc pe pe dealul Bujorăscu.

Șoferul autotrenului a pierdut controlul volanului într-o curbă. Din fericire nu sunt victime, însă coloana de mașini se mărește continuu pe ambele sensuri de circulație.

 

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR