Connect with us

ACTUALITATE

Minerul mort la Lupoaia, ținut 5 ore la poarta cimitirului din Horăști

Postat acum

on

Minerul de la Cariera Lupoaia, decedat miercuri seara la Spitalul Județean de Urgență Târgu Jiu, nu a putut fi îngropat astăzi, la timp. Corpul neînsuflețit al bărbatului de 50 de ani a fost ținut timp de 5 ore în fața Cimitirului Horăști, pe motiv că nu avea certificat de deces.

Minerul ar fi fost suspect de coronavirus, acesta ajungând la SJU cu probleme respiratorii. A fost adus în doi saci dar fără certificat, document obținut după mai multe intervenții ale liderului de sindicat Nicu Bunoaica, acesta sunând până la primarul municipiului și la fostul prefect Florescu.

Copil Aurelian Richard a fost înmormântat cu chiu cu vai, respectându-se regulile impuse decedați lor cu COVID.

Soția decedatului nu a putut să își însoțească soțul pe ultimul drum deoarece a fost izolată la domiciliu. Aceasta este infirmieră la Spitalul Motru, lucrând direct cu pacienții cu coronavirus.

Publicitate
1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Gigel

    29 august 2020 at 16:27

    Puțin respect fata de colegul decedat nu ne facem campanie pe umbra lui nu a fost vina familiei îndoliate asta este sistemul și legea pt intirziere

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

ACTUALITATE

Sol poluat in Gorj, amendă de 50.000 de lei

Postat acum

on

De către

Un nou control al Gărzii de Mediu, la operatorii care exploatează resursele de hidrocarburi din subsolul terenului din județul Gorj, a adus în prim plan alte neconformități în desfășurarea activității. Pentru poluarea solului, comisarii Gărzii de Mediu Gorj au aplicat o altă sancțiune contravențională în valoare de 50 000 lei și au stabilit măsuri imediate de ecologizare a terenului.

Continuă să citeşti

ACTUALITATE

Campioana la canotaj, Denisa Tâlvescu, semnează pictura ce i-a fost dedicată, pe un autobuz

Postat acum

on

De către

Campioana la canotaj, Denisa Tâlvescu, este prezentă în centrul municipiului Târgu Jiu, unde semnează o pictură cu propriul nume, realizată pe unul dintre autobuzele de transport în comun din oraș. Pictura a fost realizată în cadrul festivalului StradArt, de Sergiu Georgian Mazerschi.

Continuă să citeşti

ACTUALITATE

Accident la tractoraș, în Rovinari! O mașină de taxi implicată

Postat acum

on

De către

Încă un accident a avut loc în această seară, în Gorj, de data asta la Rovinari. Două autoturisme s-au ciocnit la tractoraș, chiar la intrare in Rovinari, o zonă cunoscută pentru astfel de evenimente rutiere pe motiv de nerespectare a priorității. Un taxi a fost destul de sifonat. Nu sunt victime, potrivit martorilor.

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR