Connect with us

SPORT

Mesajul campionului Alex Gabroveanu, înainte de meciul din această seară. Ce regret are

Postat acum

on

Pugilistul târgujian Alexandru Gabroveanu a postat un mesaj pentru fani, înainte de meciul pe care îl va disputa în această seară. Sportivul care se antrenează în Germania dă asigurări că este în formă, însă își exprimă și regretul că, din cauza pandemiei, nu-i poate avea alături pe prieteni și susținătorii din România. „Sunt pregătit. În seara asta boxez, îmi pare rău că nu puteți fi alături de mine (Pandemia), dar am să fiu cu gândul la voi și am să dau tot ce e mai bun din mine pentru a câștiga. Vă mulțumesc tuturor care sunteți lângă mine necondiționat!!” , a fost mesajul postat de sportivul gorjean.

Gabroveanu Gabroveanu a câștigat titlul de campion european și intercontinetal GBU și țintește centura de campion mondial la super-grei.

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

SPORT

Nou eșec al baschetbaliștilor CSM Târgu Jiu

Postat acum

on

De către

Baschetbaliștii de la CSM Târgu Jiu au pierdut din nou, ieri, meciul disputat pe teren propriu, împotriva echipei FC Argeş Piteşti. Meciul, care s-a terminat cu scorul de 60 -80, a contat pentru etapa a-7-a din Liga Naţională de Baschet Masculin. Conducerea clubului speră ca echipa să spargă gheaţa în Liga Naţională și să bifeze prima victorie. Câteva sute de suporteri au fost prezenți în tribunele Sălii Polivalente. Trupa antrenată de Claudiu Alionescu şi Porter Troupe a ratat însă oportunitatea de a-şi trece în cont prima victorie din acest sezon.

Continuă să citeşti

SPORT

Un luptător gorjean, în finala Campionatului Național

Postat acum

on

De către

Luptătorul Alexandru Beşliu, legitimat la CSM Târgu Jiu, va concura în finala Campionatului Național de Seniori, de la Reşiţa, competiție care se desfășoară în perioada 25-27 noiembrie. Multiplul campion participă categoria 92 de Kg. Recent medaliat cu aur la Campionatul Naţional de Seniori U23 la categoria 92 de Kg, competiție desfășurată la Cluj Napoca, sportivul gorjean vrea să își îmbogățească palmaresul cu încă o medalie.
Competiția ce va avea loc în weekend va aduce pe saltea cei mai buni luptători din România.

Continuă să citeşti

SPORT

Au schimbat antrenorul, dar tot au luat bătaie

Postat acum

on

De către

Echipa de baschet masculin a CSM Târgu Jiu a pierdut, din nou, un meci, deși de la ultimul eșec au schimbat antrenorul. Nici noul tehnician nu a avut mai mult noroc. Gorjenii au fost învinși cu 92 – 86, de CSM Baschet Petrolul Ploieşti. Meciul de debut al lui Porter Troupe ca antrenor principal, in locui lui Claudiu Alionescu, a început bine, dar s-a terminat rău pentru baschetbaliștii de la Târgu Jiu. Noul antrenor a recunoscut că s-au făcut multe greșeli. „Sunt foarte mulțumit de efortul pe care l-au depus jucătorii astăzi. Apreciez foarte mult că am jucat tare și nu am renunțat, asta ne arată ca dorința este acolo. Trebuie însă să reducem numărul mare de greșeli și de îndată ce vom face asta cu siguranță ne vom atinge și obiectivele”, a declarat antrenorul Porter Troupe, la finalul partidei.

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR