Connect with us

SPORT

3 baschetbaliști ai CSM Tg Jiu, confirmați cu Covid

Postat acum

on

Trei jucători de la echipa de baschet a CSM Târgu Jiu au fost izolați, după ce au fost confirmați pozitiv cu Covid. Echipa trebuia să joace în acest week-end în turneul Cupei României, care a fost suspendat. Măsura a fost luată după ce la toate echipele au fost depistați sportivi contaminați. Echipa din Timișoara are 11 cazuri, Voluntari 16 și Sibiu 3.

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

COMUNITATE

250 de luptători K1, în ring la Târgu Jiu! Campionatul Național de Kickboxing, Cupa României, în desfășurare

Postat acum

on

De către

250 de sportivi, fete și băieți, de la 19 cluburi de lupte din țară participă, acum, la Târgu Jiu, la Campionatul Național de Kickboxing, aflat la prima ediție în județul nostru. Competiția implică confruntări K1 Style, desfășurate în ring, dar și pe tatami: PF, LV, KL.

Evenimentul are loc în sala de sport a Colegiului Economic Virgil Madgearu.

Federația Națională de Arte Marțiale de Contact a fost reprezentată la acest eveniment chiar de președintele Departamentului All Stylles(Kickboxing), Mircea Mitroescu.

Competitorii au vârste cuprinse între 6 și 18 ani, sunt bine antrenați și siguri pe victorie. Fiecare sportiv va juca mai multe meciuri, în funcție de vârstă, greutate și experiență.

19 sportivi reprezintă CS V.Dragon, organizatorul competiției, cu șanse mari de a ajunge pe podium.

Trofee, cupe, diplome și medalii au fost pregătite de organizatori pentru numeroșii sportivi bine pregătiți înscriși în această competiție de talie națională.

Aceasta este a treia competiție de nivel național organizată în municipiu de Gabriel Voicu, deținătorul clubului sportiv V. Dragon din Târgu Jiu.

 

 

Continuă să citeşti

SPORT

Baschetbaliștii U16 au învins Leii București

Postat acum

on

De către

Victorie a baschetbaliștilor de la CSS Târgu Jiu, împotriva Leilor București. Trupa antrenată de Ionuț Berca a învins echipa din capitală, cu 88 -84. Este a treia victorie a echipei de baschet U16 a CSS Târgu Jiu.

Continuă să citeşti

SPORT

Victorie pentru echipa de baschet U16 CSS Tg.Jiu

Postat acum

on

De către

Echipa de baschet U16 CSS TG JIU, antrenată de prof. Ionuț Berca, a câștigat meciul de baschet din Campionatul National de baschet al României organizat la București, învingând astazi Echipa Laguna București cu scorul de 66 – 35.

Tot astazi mai are loc meciul de baschet dintre CSS TG JIU si CNAV București, iar maine sportivii vor juca cu LEII BUCUREȘTI.

Update :

Echipa de baschet U16 a CSS TG JIU a caștigat și meciul de baschet cu echipa Colegiului Național Aurel Vlaicu București cu scorul de 66 – 53.

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR