Connect with us

ACTUALITATE

Mai puțin de jumătate din angajații CEO au făcut cerere pentru ajutorul de incălzire

Postat acum

on

Mai puțin de jumătate din angajații Complexului Energetic Oltenia au făcut cerere pentru a beneficia de ajutorul de incălzire. Mai exact, este vorba de 5.000 de persoane, din 11.200 angajați. Compania acordă la cerere și contra cost o cantitate de lignit pentru încălzirea de iarnă atât a salariaților, cât și a rudelor apropiate ale acestora. Mai exact, este vorba de părinți sau de frați. Solicitările au fost înregistrate de departamentele de resurse umane de la fiecare punct de lucru din Complexul Energetic Oltenia. Urmează realizarea programării celor care au depus cereri, în funcție de data înregistrării solicitării.

Distribuirea cotei de cărbune către salariați se va încheia până la data de 30 noiembrie, fiecare solicitant având dreptul la o cantitate de 10 tone de lignit, valoarea totală a cărbunelui fiind 1.520 de lei. Suma va fi achitată în rate, oprite din salariu de către angajator. Totodată, angajații au posibiltatea de a cumpăra în plus până la 2 tone de cărbune, prețul per tonă fiind însă mult mai mare.

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

ACTUALITATE

Târgu Jiul are bazin de înot acoperit! Investiția este gata

Postat acum

on

De către

Bazinul de înot, acoperit, al municipiului Târgu Jiu a fost finalizat, anunță Victor Banta, secretar general adjunct la Ministerul Dezvoltării.

Investiția, în valoare de cca. 2 milioane euro, a fost finanțată de MDLPA prin CNI SA și se alătură stadionului, terenurilor sportive și sălii polivalente, întregind astfel Complexul Sportiv al municipiului.Pe 27.09.2022 va începe recepția la terminarea lucrărilor în urma căreia moderna construcție va putea fi pusă în funcțiune.

Bazinul propriu-zis are dimensiuni de 12,5 x 25 mp și este dotat cu: vestiare complet utilate, cele mai moderne echipamente și instalații de tratarea apei și climatizarea aerului, un mobilier adecvat și confortabil, grupuri sanitare echipate cu instalații de cea mai înaltă calitate, precum și cu un sistem de televiziune cu circuit închis.

Astfel, copiii și adulții, iubitori ai acestui sport, vor beneficia de un spațiu adecvat pentru practicarea înotului la cele mai înalte standarde de igienă și comfort.

Continuă să citeşti

ACTUALITATE

Mandatele a trei supraveghetori CEO expiră

Postat acum

on

De către

Mandatele a trei supraveghetori ai Complexului Energetic Oltenia expiră în cinci zile. Cei trei sunt Gabriel Giorgi, Nicolae Bobu și Alexandru Gătejescu. Azi, acționarii companiei vor decide dacă prelungesc mandatele membrilor CS al CEO, ce pot fi prelungite cu încă două luni.

Continuă să citeşti

ACTUALITATE

Vor să scoată la concurs postul de secretar al primăriei

Postat acum

on

De către

Postul de secretar al Primăriei Albeni va fi scos la concurs. Acesta este vacant și a devenit unul absolut necesar, după ce primarul a fost arestat, iar atribuțiile acestuia au fost preluate de viceprimar. Pentru o perioadă, pe postul de secretar al localității a fost detașat șeful juriștilor din Prefectura Gorj, Liviu Diaconescu, care a revenit la instituția de la Târgu Jiu. Noul prefect de Gorj, Cristina Cilibiu, spune că se impune scoaterea la concurs a postului de secretar de la Albeni, care este vacant. În perioada următoare, se vor demara procedurile pentru organizarea concursului.

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR