Connect with us

ACTUALITATE

Mai multe legende ale fotbalului românesc o susțin pe Georgiana în demersul de a-și recupera mâna

Postat acum

on

Împreună pentru Popescu Andreea Georgiana ! Legendele fotbalului românesc Gheorghe Hagi și Gică Popescu au răspuns din nou pozitiv la campania de strângere de fonduri pentru Georgiana. În acest sens au pus la dispoziție pentru licitație, tricoul de joc cu numărul 10 al echipei Viitorul Constanța, semnat de cei doi mari jucători. Licitatia durează pana miercuri 19.05.2021, ora 16.00 și se va face în comentarii aici.

Totodată, a fost scos la licitatie tricoul de joc al lui Ionuț Șerban, jucătorul echipei Dinamo București, semnat pe partea din față de două mari glorii ale fotbalului românesc și simboluri ale clubului din Ștefan cel Mare, Cornel Dinu și Florin Cheran, iar pe partea din spate de o parte din jucătorii actuali ai echipei. Licitatia durează pana miercuri 19.05.2021, și de asemenea,  licitația se va face la comentarii aici.

Georgiana Popescu, o adolescentă de 16 ani din Bumbești Jiu a suferit un teribil accident de mașină în urmă cu opt ani, accident în urma căruia a avut nevoie de săptămâni intregi de spitalizare și a rămas cu o paralizie de plex brahial stâng, care o împiedică sa își folosească brațul stâng. Tânăra mai are nevoie de 5.000 de euro pentru a-și recupera mâna și a reveni la o viață normală. Familia Georgianei a reușit prin intermediul campaniilor umanitare să strângă 30.000 de euro, din cei 35.000 necesari intervenției, iar operația urmează să aibă loc în data de 7 iunie, în 5 iunie urmând ca Georgiana să ajungă la clinica respectivă, pentru analizele dinaintea operației. Tânăra mai are nevoie însă de 5.000 de euro, pentru intervenția chirurgicală.

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

Video: Salariat al Primăriei Târgu Jiu, fără mască în autobuz!

Postat acum

on

De către

Un angajat al Primăriei Târgu Jiu a fost surprins de un călător într-un mijloc de transport al Transloc, cu masca sub barbă. Călătorul susține că, tot timpul, respectivul angajat călătorește în mijloacele de transport în comun în aceiași manieră, dar nimeni nu îl sancționează.

Continuă să citeşti

ACTUALITATE

Salarii mai mari în pandemie

Postat acum

on

De către

Românii au avut salarii mai mari în pandemie, conform datelor unei platforme de recrutare online. Anul trecut, lefurile au înregistrat creșteri, în aproape toate domeniile, iar numărul locurilor de muncă a crescut și el cu 25%, față de 2020. Jumătatea dintre joburi s-au adresat specialiștilor care fac muncă de birou. Datele au fost publicate de platforma online de joburi, BestJobs. Salariile au înregistrat creșteri de 16% în IT și 31% în vânzări și marketing. Prin intermediul platformi de recrutare au fost înregistrate 1,8 milioane de aplicări pentru diferitele joburi postate de angajatori.

 

Continuă să citeşti

ACTUALITATE

Peste 160.000 teste Covid au ajuns, azi, în școlile din Gorj

Postat acum

on

De către

O nouă tranșă de teste de salivă a fost distribuita școlilor din județul Gorj. 163.800 de teste au ajuns la unități, care le vor da părinților, urmând că testarea sa fie efectuata miercuri. „În această dimineață au fost distribuite la sediul ISJ Gorj teste pentru toate scolile. Acestea vor intra în posesia elevilor marți, iar testarea se va face miercuri dimineata”, a transmis șefa Inspectoratului Școlar Gorj, Dana Constantinescu.

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR