Connect with us

ACTUALITATE

Zeci de gorjeni, vaccinați în weekend în cele două centre temporare

Postat acum

on

Zeci de gorjeni s-au vaccinat în cele două centre temporare din Târgu Jiu, activitățile de vaccinare având loc sâmbătă și duminică. De menționat este faptul că cea mai ridicată participare a avut loc în cursul zilei de sâmbătă. Mai exact, este vorba de peste 180 de persoane vaccinate cu prima doză. Au fost administrate 108 doze de vaccin la centrul de vaccinare din Parcul Central. Acesta a funcționat în cadrul foișorului și a fost deservit de cadre medicale de specialitate. La centrul de vaccinare din mall au fost 78 de doze de vaccin. A fost folosit serul produs de compania Pfizer. Prin urmare, beneficiarii trebuie să revină, să le fie administată și a doua doză, fie la centrele temporare, fie la oricare alt centru din județ, fără să fie nevoie de o programare prealabilă.

Persoanele vaccinate au așteptat câte 15 minute în zona foișorului pentru observarea potențialelor efecte adverse.

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

Video: Salariat al Primăriei Târgu Jiu, fără mască în autobuz!

Postat acum

on

De către

Un angajat al Primăriei Târgu Jiu a fost surprins de un călător într-un mijloc de transport al Transloc, cu masca sub barbă. Călătorul susține că, tot timpul, respectivul angajat călătorește în mijloacele de transport în comun în aceiași manieră, dar nimeni nu îl sancționează.

Continuă să citeşti

ACTUALITATE

Salarii mai mari în pandemie

Postat acum

on

De către

Românii au avut salarii mai mari în pandemie, conform datelor unei platforme de recrutare online. Anul trecut, lefurile au înregistrat creșteri, în aproape toate domeniile, iar numărul locurilor de muncă a crescut și el cu 25%, față de 2020. Jumătatea dintre joburi s-au adresat specialiștilor care fac muncă de birou. Datele au fost publicate de platforma online de joburi, BestJobs. Salariile au înregistrat creșteri de 16% în IT și 31% în vânzări și marketing. Prin intermediul platformi de recrutare au fost înregistrate 1,8 milioane de aplicări pentru diferitele joburi postate de angajatori.

 

Continuă să citeşti

ACTUALITATE

Peste 160.000 teste Covid au ajuns, azi, în școlile din Gorj

Postat acum

on

De către

O nouă tranșă de teste de salivă a fost distribuita școlilor din județul Gorj. 163.800 de teste au ajuns la unități, care le vor da părinților, urmând că testarea sa fie efectuata miercuri. „În această dimineață au fost distribuite la sediul ISJ Gorj teste pentru toate scolile. Acestea vor intra în posesia elevilor marți, iar testarea se va face miercuri dimineata”, a transmis șefa Inspectoratului Școlar Gorj, Dana Constantinescu.

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR