Connect with us

ULTIMA ORĂ

Locuri suplimentare pentru bolnavii și suspecții de COVID-19

Postat acum

on

Este nevoie de mai multe locuri pentru bolnavii de coronavirus. Astfel, la nivelul Spitalului Județean de Urgență din Târgu Jiu s-a hotărât suplimentarea numărului de paturi pentru bolnavii și suspecții de COVID-19. Drept urmare in urma sedintei consiliului medical al SJU Targu Jiu s-a luat decizia relocarii temporare a unor sectii, prin vot liber exprimat.
„Aceasta masura care are ca scop cresterea numarului de paturi din zona tampon pentru pacientii suspecti de infectie cu Coronavirus de la locatia de pe strada Tudor Vladimirescu, obtinandu-se astfel aproximativ 20 de paturi noi:
• Relocarea (temporara) sectiei de Balneofiziokinetoterapie;
•Comasarea (temporara) sectiilor de Oftalmologie si ORL;
• Relocarea (temporara) sectiei de Oncologie in cadrul sectiei de oftalmologie. Deciziile de relocare si comasare au fost luae in baza indicelor de eficineta al sectiilor in cel de-al
treilea trimestru al anului 2020, acesta fiind de 16,93% pentru Oftalmologie, 18,57% ORL, 36,89% Oncologie si 26,75% sectia de Balneofiziokinetoterapie”, a transmis Conducerea Spitalului Județean de Urgență din Târgu Jiu.
Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

EVENIMENTE

Camion cu lemne, răsturnat pe Defileu

Postat acum

on

De către

Circulația pe Defileul Jiului este paralizată după ce un camion plin cu lemne s-a răsturnat în mijlocul carosabilului. Potrivit participanților la trafic, camionul este răsturnat după Lainici spre Petroșani.

Continuă să citeşti

DEZVĂLUIRI LOCALE

Consilier USR, acuzat de “țepe”. Lucrări de mântuială și fără acte

Postat acum

on

De către

Un consilier local din Telești este acuzat de țepe, prin firma de construcții pe care o gestionează. Traian Coiculescu este arătat cu degetul, după ce a executat lucrări de mântuială, care au început să se deterioreze, înainte chiar de a fi finalizate. Mai multe persoane fizice, care au apelat la serviciile politicianului afacerist, s-au trezit că acesta fie nu a mai definitivat lucrările începute, fie nu le-a mai răspuns la telefon, când i s-a reproșat că au apărut probleme, pe care trebuie să le remedieze. Un târgujian spune că i-a plătit 4.500 de lei, pentru care nu a primit bon fiscal. Treptele scărilor pe care le-a turnat firma lui Coiculescu s-au măcinat, iar colțurile au ajuns să se rotunjească. Clientul a fost amânat de mai multe ori, până când nu i s-a mai răspuns la telefon. “Eu l-am crezut de bună credință, i-am achitat 4.500 de lei, dar când am văzut ce deficiențe sunt, l-am rugat să vină să repare. Nu a venit, deși mi-a dat asigurări că o să remedieze. Am aflat apoi, de la alte persoane, că nu sunt singurul în această situație”, spune târgujianul rămas cu lucrarea de mântuială, ce trebuie refăcută, după intervenția firmei lui Coiculescu. Păgubitul spune că se va adresa organelor abilitate, dacă afaceristul politician nu remediază lucrarea, pentru care l-a plătit deja.
Traian Coiculescu a candidat pentru postul de primar, pe listele USR, însă numărul de voturi obținut în comuna în care locuiește, Telești, a fost sub 50.

 

 

Continuă să citeşti

ACTUALITATE

Polițiștii au confiscat peste 7 tone de azotat

Postat acum

on

De către

Polițiștii din cadrul Biroului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase Gorj au confiscat, la două societăți comerciale, cantitatea de 7,738 kilograme azotat de amoniu depozitat în spații deschise, expuse în mod direct intemperiilor, nerespectând obligația de a-l depozita într-un spațiu protejat. „În ambele cazuri, polițiștii efectuează cercetări pentru săvârşirea infracţiunii de nerespectarea obligației de depozitare a îngrășămintelor chimice în locuri protejate.
La aceeași dată, în urma verificărilor efectuate, la două societăți comerciale de pe raza orașului Rovinari și comunei Bâlteni, polițiștii au identificat 55 de kilograme de produse fito-sanitare expuse la vânzare, ale căror termene de valabilitate erau expirate”, arată reprezentanții IPJ Gorj.

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR