Connect with us

COMUNITATE

Localnicii dintr-o comună, chemați în masă la primărie

Postat acum

on

0 Shares

Cetățenii comunei Bumbești-Pițic sunt invitați în masă la primărie. Vor putea fi depuse contestații la programul de cadastrări gratuite, începând cu data de 18 septembrie.

„Vă aducem la cunoștință, că începând cu data de luni, 18 septembrie 2023, veți putea depune contestațiile, dacă este cazul, la măsurătorile cadastrale gratuite efectuate în luna septembrie 2022, în comuna noastră, în prima etapă a proiectului(vă reamintim că este vorba de toate suprafețele măsurate de-a lungul drumului național DN 67, cele de pe strada Băii pe partea dreaptă și cele din spatele Căminului Cultural, așa cum puteți observa din imaginea alăturată mai jos.

Cererile de rectificare pot fi depuse pe parcursul a 60 de zile în fiecare săptămână, începând din data de 18.09.2023, de luni până vineri, între orele 08.00-16.00, la compartimentul agricol al instituției”, potrivit primăriei.

0 Shares
Publicitate
Click pentru a comenta

You must be logged in to post a comment Login

Lasă un comentariu

COMUNITATE

Maraton: 4811 porumbei din Gorj, Dolj și Mehedinți, la linia de start

Postat acum

on

De către

La prima etapă de Maraton a Filialelor Dolj, Mehedinți și Gorj, Lubartow (Polonia), în data de 29.06.2024, au participat 4811 porumbei aparținând unui număr de 432 de columbofili din cele trei județe.Tandemul Frații Scorțar (Dolj) a obținut Locul 1 în Clasamentul General al Porumbeilor cu yearlingul 0167172. Acest excepțional porumbel(foto)a sosit în prima zi cu viteza medie de 1.014,45 metri pe minut.

Adrian Iordache (Dolj) a ocupat Locul 1 în Clasamentul General al Crescătorilor cu 7 porumbei clasați din tot atâția îmbarcați. Primii porumbei de la echipă au venit pe locul 20, respectiv 22 pe concurs, transmit organizatorii.

Continuă să citeşti

COMUNITATE

S-a tipărit primul bilet pentru noile autobuze electrice din Motru

Postat acum

on

De către

Autobuzele electrice din Motru urmează să fie puse în mișcare pentru a transporta cetățenii din zonă pe rutele stabilite de autoritatea locală. Astăzi s-a și tipărit primul bilet iar personalul a fost instruit pentru inceperea activității.

Continuă să citeşti

COMUNITATE

Gioncani: Lucrările la canalizarea din Albeni, criticate de cetățeni

Postat acum

on

De către

Drum îngust, curbă și pod! Cu toate acestea, în acest loc, la Gioncani, în comuna Albeni, se amplasează stația de pompare, la investiția de canalizare. Asta, în drum, pe asfalt deși este loc suficient în afara părții carosabile.

Constructorul a ales acest loc, în opinia cetățenilor, nepotrivit, dar nu a acceptat alte sugestii.

Continuă să citeşti
Publicitate

Promovate

Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR

VREMEA

Weather Data Source: weather Targu Jiu 30 days

Dă-ne LIKE pe facebook!