Connect with us

POLITICĂ

Liberalul Vili Pasăre nu mai dă înapoi! S-a alăturat PSD Gorj

Postat acum

on

Prin intermediul unui comunicat de presă, PSD Gorj confirmă informația publicată deja de gorjexpress.ro. Adică faptul că primarul liberal de Drăgotești a revenit în PSD, renunțând la PNL.

„Partidul Social-Democrat Gorj continuă să se implice în dezvoltarea fiecărei localități, iar acolo unde dorința de a construi a echipei PSD se întâlnește cu interesele primarilor din teritoriu, lucrurile merg bine. Conducerea PSD Gorj salută decizia domnului primar al localității Drăgotești, Vili Pasăre, care a fost întotdeauna aproape de PSD, de a reveni alături de echipa care l-a susținut și care i-a fost mereu aproape”, se precizează în comunicatul PSD Gorj.

”Pentru PSD, în primul rând, oamenii sunt importanți. Asta au înțeles gorjenii, iar domnii primari care se alătură echipei noastre știu că interesele cetățenilor pe care îi reprezintă sunt și obiectivele noastre. Relația de colaborare pe care am avut-o cu domnul primar Vili Pasăre nu a depins niciodată de partidul din care acesta a făcut parte. Îi asigur pe gorjeni că nu este ultimul primar de la alt partid care ni se alătură în perioada următoare, oameni care vor să construiască alături de noi”, a declarat Mihai Weber, președintele PSD Gorj.

”Domnul Vili Pasăre este unul dintre acei primari pentru care comunitatea este pe primul loc, iar în PSD a avut întotdeauna sprijin pentru a-și atinge obiectivele. Împreună am reușit să atragem investiții pentru cetățenii din Drăgotești și vom continua în același ritm. Mă bucur că a luat decizia de a reveni în echipa PSD, așa cum au făcut și alți colegi primari de la alte partide, fiind convinși că împreună vom realiza ceea ce le-am promis gorjenilor”, a declarat Cosmin Popescu, prim-vicepreședintele PSD Gorj.

”Sunt un politician cu principii de dreapta, dar am toate motivele să revin în Partidul Social-Democrat. Am fost în PSD și revin datorită actualei echipe. Nu aș fi făcut niciodată acest pas dacă m-ar fi condiționat în vreun fel cineva. Sunt un om de caracter, care apreciază corectitudinea și respectul, iar atunci când am avut nevoie de sprijin, nu am fost întrebat de nimeni din ce partid vin. Asta a cântărit greu atunci când am luat o decizie. Fac ceea ce consider că este firesc să se întâmple și am în spate susținerea oamenilor din Drăgotești”, a declarat si Vili Pasăre, primarul localității Drăgotești.

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

POLITICĂ

Drapelul României, lung de o sută de metri, desfășurat de liberali la Târgu Jiu, Rovinari și Motru

Postat acum

on

De către

Un drapel național al României, lung de 100 de metri, a fost desfășurat de liberalii gorjeni în Parcul Central din Târgu Jiu, pe Calea Eroilor și în Parcul Coloanei, celebrând Ziua Națională.

Același drapel a ajuns și la Motru și la Rovinari.

Continuă să citeşti

POLITICĂ

Un lider PNL și-a dat demisia și a făcut un partid nou

Postat acum

on

De către

Fostul vicepreședinte PNL, Ben-Oni Ardelean, a format un nou partid. Deputatul din județul Hunedoara a anunțat, în urmă cu câteva săptămâni, că părăsește Partidul Național Liberal, pentru un nou proiect politic, o platformă conservatoare. Presa centrală a anunțat, pe surse, că denumirea noii formațiuni, cu care ex-liderul liberal vrea să intre în campania electorală de anul viitor, este PACE.
În PNL există, în ultima perioadă, tot mai mulți membri nemulțumiți de modul în care este gestionat partidul de actuala conducere. Din filialele din țară au fost anunțate sute de plecări ale membrilor, printre care numeroși primari.

Continuă să citeşti

POLITICĂ

Deputat de Gorj, protest împotriva violenței asupra femeilor

Postat acum

on

De către

Deputatul de Gorj, Claudiu Manta, a îmbrăcat, azi, un tricou cu mesaj împotriva violenței asupra femeilor. Parlamentarul PSD a mers în plenul Parlamentului cu un tricou negru, pe care scria ”Stop violenței împotriva femeilor” și care afișa numărul de telefon, la care victimele violenței domestice pot să sune. ”Statisticile arată că, la fiecare 12 minute, o persoană este victima violenței, iar cele mai multe dintre victime, 66%, sunt femei. Alături de colegii mei din PSD, am tras un semnal de alarmă, legat de această situație, în plenul Parlamentului. Combaterea violenței, că este fizică, de limbaj sau de orice altă natură, este o obligație a autorităților din fiecare stat civilizat. PSD rămâne un susținător al protejării victimelor și persoanelor vulnerabile. Avem obligație, legală și morală, să ajutăm aceste persoane și să le învățăm să-și ceară drepturile”, a transmis deputatul Claudiu Manta.

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR

VREMEA

Weather Data Source: weather Targu Jiu 30 days

Dă-ne LIKE pe facebook!