Connect with us

COMUNITATE

Analiză a condițiilor de muncă din CEO

Postat acum

on

O ședință a Comitetului de sănătate și securitate în muncă este programată miercuri la Complexul Energetic Oltenia. Sindicatele și administrația vor fi față în față la Târgu Jiu. Se va discuta pe marginea măsurilor luarte pentru îmbunătățirea condițiilor de muncă în carierele miniere și la sucursalele electrocentrale.
Ședința are loc în contextul în care recent un angajat al Carierei miniere Roșia a decedat în urma unui accident de muncă. Bărbatul efectua reparații la un excavator când a avut loc evenimentul tragic. Și după accidentul cu trei morți de la Cariera Jilț Sud au fost anunțate măsuri pentru îmbunătățirea condițiilor de transport și de muncă. Nu se mai știe însă ce s-a întâmplat cu Planul de măsuri.

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

COMUNITATE

Video: S-a aprins iluminatul festiv la Târgu Jiu! Mii de persoane, în centrul orașului

Postat acum

on

De către

Autoritatea municipală a aprins la ora 18.00 iluminatul festiv din Târgu Jiu.

Numeroase persoane sunt in Piața Prefecturii și se bucură de atmosferă.

Continuă să citeşti

COMUNITATE

„Împreună de Crăciun” – concert caritabil la Târgu Jiu

Postat acum

on

Un concert caritabil „Împreună de Crăciun” va avea loc duminică, 10 decembrie, de la ora 19,00, la Anna Riviera, din Târgu Jiu. Vor cânta elevi din Gorj, tineri talentați doritori să încânte publicul, precum trupa Novus, corul Vestea Bună, echipa ControVersum și mulți alții. Prețul unui bilet este de 30 de lei. Organizator al concertului caritabil de Crăciun este Asociaţia Academia Creativă „Multilingua”. Sumele strânse vor ajunge la cei care au mare nevoie de ajutor.

Continuă să citeşti

COMUNITATE

Analize gratis la carnea de porc într-o comună gorjeană

Postat acum

on

Localnicii unei comune din Gorj beneficiază, începând din data de 1 decembrie, de analize gratuite la carnea de porc. Examenul trichineloscopic se va efectua la cabinetul medical din localitate, fără să fie percepută vreo taxă.

Cabinetul medical veterinar se află în satul Peștișani, în fosta clădire a CAP, lângă liceul din comună. Medicul veterinar are de anul acesta și un asomator pentru sacrificarea porcilor.

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR

VREMEA

Weather Data Source: weather Targu Jiu 30 days

Dă-ne LIKE pe facebook!