Connect with us

DEZVĂLUIRI LOCALE

Își îngroapă soția, asistent medical, și copilul nou născut! Dramă după o cezariană și anchetă de proporții

Postat acum

on

0 Shares

O gorjeancă de 27 de ani, asistentă medicală la Spitalul din Bumbești Jiu, a murit după o cezariană făcută la spitalul județean din Craiova, pe data de 20 mai. Bebelușul adus pe lume de aceasta a murit în timpul operației. Polițiștii fac cercetări pentru a vedea dacă mama și nou-născutul au murit din culpă medicală. Soțul femeii declară că gravida a făcut mai multe analize medicale atât în America cât și în Germania, sarcina decurgând fără probleme. Bărbatul nu își explică ce s-a întâmplat la spital.

Sarcina gorjencei a fost urmărită de un medic din Craiova, care o anunțase că trebuie să nască pe 11 iunie. A fost chemată pe 20 mai la cezariană iar gravida nu a mai ieșit vie din unitatea medicală. Soțul îndoliat spune că medicul, după incident, doar a spus că îi pare rău. Acesta nu a depus vreo plângere împotriva echipei medicale, dar conducerea spitalului așteaptă concluziile anchetei polițienești, impuse în cauză. De altfel, poliția face cercetări pentru ucidere din culpă. Abia apoi, spitalul se va adresa Consiliului Etic, și asta doar dacă poliția dă un verdict pentru culpă medicală.

 

0 Shares
Publicitate
Click pentru a comenta

You must be logged in to post a comment Login

Lasă un comentariu

DEZVĂLUIRI LOCALE

Clasare de la ANI pentru primarul de Bumbești Pițic, Irina Cojocaru

Postat acum

on

De către

Agenția Națională de Integritate a clasat dosarul întocmit în baza sesizărilor făcute de mai multe persoane, în ultimii ani, împotriva primarului PSD, de Bumbești Pițic.

ANI a considerat că aceste reclamații nu s-au dovedit reale, motiv pentru care a clasat cauza.

Primarul Irina Cojocaru a fost cercetată de ANI pe parcursul a patru ani, pe parcursul mandatului său de primar și viceprimar. Acum candidează din partea PSD pentru un nou mandat de primar. A accesat și realizat aproape 30 de proiecte în beneficiul comunității din Bumbești Pițic.

Continuă să citeşti

DEZVĂLUIRI LOCALE

Glăvan din Berlești, cel care a spart geamurile la tractor, băgat în arest!

Postat acum

on

De către

La data de 20 aprilie a.c., polițiști din cadrul Secției 8 Poliție Rurală Stoina au reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Gorj, un bărbat de 37 de ani, din comuna Berleşti, bănuit de săvârșirea infracțiunilor de distrugere și amenințare.

În urmă cu o zi, polițiștii au fost sesizaţi prin apelul 112 de un bărbat de 35 de ani, din aceeași comună, cu privire la faptul că un localnic, i-a spart geamurile de la tractor.

La faţa locului s-au deplasat polițiștii, iar, cu ocazia primelor cercetări, au stabilit faptul că, în timp ce un bărbat de 36 de ani, domiciliat în aceeași localitate, se afla la discuit, pe câmp, cu tractorul agricol ce aparţine apelantului, a venit la el bărbatul reținut de polițiști şi, cu o sapă, a spart trei geamuri laterale şi luneta tractorului.

În aceleaşi circumstanţe, bărbatul i-ar fi adresat conducătorului utilajului agricol, ameninţări cu moartea.

 

Continuă să citeşti

DEZVĂLUIRI LOCALE

Foto: I-a spart cu sapa toate geamurile de la tractor, la Lihulești! Individul periculos, liber

Postat acum

on

De către

Victor Glăvan, individul certat cu legea de la Lihulești, a mai făcut o nefăcută, la finalul acestei săptămâni. În timp ce un localnic era pe câmp, cu tractorul la discuit, s-a trezit cu toate geamurile sparte.

Făptașul, Victor Glăvan, a sărit cu sapa pe tractor, profitând de neatenția proprietarului. Când omul a sesizat ce face Glăvan, a sărit din tractor dar făptașul a vrut să îi de-a și lui cu sapa în cap.

Păgubitul a anunțat poliția, dar, deși polițiștii l-au căutat ieri nu au dat de acesta. Individul a fost de mai multe ori arestat pentru astfel de fapte antisociale, a ajuns și la Psihiatrie, dar nimeni nu îl potolește, asta în timp ce localnicii sunt îngroziți.

 

 

Continuă să citeşti