Connect with us

EVENIMENTE

Coada umilinței! Zeci de minute, în ploaie, să plătească parcarea

Postat acum

on

Modul în care se taxează parcarea în Piața Centrală a municipiului Târgu-Jiu este ineficient, provocând nervi și comentarii negative din partea celor care duminică au stat, îndelung, la coadă ca să achite taxa stabilită de autorități. Este vorba de taxa de parcare încasată la două aparate, deservite de personal plătit din bani publici. Sistemul funcționează astfel de o lună de zile, dar autoritățile locale refuză să vadă și să audă criticile și să le corecteze.

Publicitate
1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Gerard Ciobanu

    25 mai 2020 at 22:07

    Pentru ca gorjenii sunt atat de inapoiati si de batutu in cap, incat nu isi dau seama cum functioneaza acele aparate si ziaristii abia asteapta sa faca din tantar armasar…

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

EVENIMENTE

Un avion utilitar a survolat de la prima oră municipiul Târgu Jiu

Postat acum

on

Un avion utilitar a survolat de la prima oră municipiul Târgu Jiu. A fost prima etapă a campaniei de dezinsecție realizată de municipalitate. În același timp a fost declanșată dezinsecția la sol. Astfel de acțiuni vor continua pe perioada verii. Obiectivul este stârpirea țânțarilor și a căpușelor.

Continuă să citeşti

EVENIMENTE

Amenzi pentru pescari pe final de prohibiție

Postat acum

on

Comisarii Gărzii de Mediu Gorj, împreună cu reprezentanți din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean au verificat mai multe fonduri cinegetice în această perioadă, fiind identificate persoane fizice ce procedau la pescuirea în habitat piscicol natural.
Au fost aplicate sancțiuni contravenționale în valoare de 4000 lei cât și avertismente, atât pentru pescuirea speciilor de viețuitoare acvatice în perioada de prohibiție, cât și pentru lipsa permiselor de pescuit. Prohibiția se încheie pe 8 iunie.

Continuă să citeşti

EVENIMENTE

Arde o mașină la Scoarța

Postat acum

on

De către

Un autoturism arde pe marginea drumului, pe raza localității Copăcioasa. Participanții la trafic au trecut pe lângă autoturismul care ardea că o torță, fără să își explice ce s-a întâmplat. Mașina se afla la mică distanță de o societate comercială care se ocupă de dezmembrări auto. Proprietarul nu era în apropiere și nici cineva care sa fi încercat să stingă incendiul.

 

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR