Connect with us

ACTUALITATE

Investiție de aproximativ 20 de milioane de lei la Spitalul din Cărbunești

Postat acum

on

Spitalul de Urgență din Târgu-Cărbunești va achiziționa echipamente medicale și medicamente de aproape 20 de milioane de lei, totul în baza unui contract de achiziție ce a fost deja atribuit. Acesta vizează achiziția de echipamente medicale, echipamente de protecție și dotări specifice pentru spitalul suport Covid-19 – Spitalul de Urgență Târgu Cărbunești. Valoarea atribuită a contractului este de 19.870.575 lei. Unitatea medicala din Cărbunești este singurul din județ unde sunt internați exclusiv pacienți COVID. În momentul de față sunt ocupate toate paturile la ATI COVID și ma mult de jumătate din paturile din celelalte secții, unde nu sunt internați pacienți în stare gravă. În prezent sunt libere 77 de paturi la unitatea medicală din Cărbunești.

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

ACTUALITATE

Și-a distrus singur mașina, la Țicleni

Postat acum

on

De către

Un incident rutier în care a fost implicat un singur autoturism a avut loc, astăzi, pe raza localității Țicleni. Accidentul a fost fără victime, anunță IPJ Gorj, și doar cu pagube materiale pentru șoferul care se face vinovat de producerea acestuia. Evenimentul este considerat tamponare.

Continuă să citeşti

ACTUALITATE

A furat de la biserică

Postat acum

on

De către

Un craiovean a fost reținut, fiind acuzat că a furat dintr-o biserică. Tânărul a ajuns în arestul poliției, pentru 24 de ore, pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat.

Polițiștii au fost sesizați că, în noaptea de 16/17 mai, persoane necunoscute au sustras componente ale sistemului de supraveghere video din incinta unui lăcaș de cult din cartierul Romanești, din municipiul Craiova, fiind creat un prejudiciu de 1.500 de lei.

În urma percheziţiilor efectuate au fost identificate bunurile sustrase, acestea fiind restituite persoanei vătămate, au transmis reprezentanții IPJ Dolj.

Continuă să citeşti

ACTUALITATE

Horațiu Mălăele și Nicu Alifantis, la Târgu Jiu

Postat acum

on

De către

Două nume mari ale dramaturgiei și muzicii sunt, azi, la Târgu Jiu. Horațiu Mălăele va urca pe scena Teatrului, în spectacolul „Tache, Ianche și Cadar”, al Teatrului Bulandra.

După piesa de teatru, urmează un concert Nicu Alifantis. Ambii au participat, azi la prânz, la o lansare de carte a lui Mălăele, actorul originar din Târgu Jiu.

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR