Connect with us

SĂNĂTATE

Cel mai luxos hotel din Târgu Jiu și-a deschis piscina pentru copii

Postat acum

on

Hotelul Ramada by Wyndham Târgu Jiu, prima unitate de cazare clasificată la patru stele sub un brand in­ter­naţional din judeţul Gorj, permite, acum, accesul la piscina interioară, încălzită, pentru copii.

La piscina de lux a Ramada se organizează, zilnic, cursuri de înot pentru copii, cu antrenor specializat, anunță chiar unitatea hotelieră pe pagina sa de socializare.

Ramada Târgu Jiu și-a deschis porțile, oficial, pe 1 septem­brie. Preţurile pentru o noapte de cazare pornesc de la 329 lei, conform site-ului de rezervări booking.com.

Hotelul este deţinut de către antreprenorul local Cristi Şerban, care are afaceri în sectorul restaurantelor.Hotelul Ramada din Târgu Jiu face parte din cele 27 de proiecte din piaţa hotelieră care au fost finalizate de la începutul pandemiei şi până în prezent sau anunţate pentru a fi gata în anii următori. Multe dintre proiectele anunţate sau finalizate se adresează turiştilor care călătoresc în scop de business, o nişă a turismului puternic afectată de pandemie. Hoteluri Ramada by Wyndham există şi în Bucureşti, Constanţa, Craiova, Oradea, Sibiu, Iaşi, Piteşti, Cluj şi Râmnicu Vâlcea. Pentru anul acesta a fost anunţată şi deschiderea hote­lului Ramada din Slatina.

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

ACTUALITATE

Montează camere de supraveghere, la „Urgențe”

Postat acum

on

De către

Conducerea Spitalului Județean Târgu Jiu va monta camere de supraveghere, la Unitatea de primiri Urgențe, unde este cel mai mare flux de pacienți și une au avut loc mai multe incidente. Șefii unității medicale au demarat deja procedura pentru achiziționarea unui echipament de stocare a datelor și a patru camere video. Sistemul de supraveghere va ajuta la verificarea modului în care s personalul se comportă cu cei care vin în spital, dar vor putea fi analizați și timpii de așteptare pentru pacienți. De asemeni, imaginile vor putea fi analizate în cazul producerii unor evntuale incidente.

Continuă să citeşti

COMUNITATE

Mai mulți bolnavi de diabet. Spitalul prelungește programul

Postat acum

on

De către

Numărul pacienților diagnosticați cu diabet a crescut, în județul Gorj. Cabinetul de Diabet zaharat, din Policlinica Târgu Jiu, și-a mărit programul, începând cu 11 aprilie 2022, pentru a putea efectua cât mai multe consultații. 42 de persoane pot fi consultate, zilnic, la cabinetul din ambulatoriul Spitalului Județean Gorj.

Numărul pacienților a fost de peste 700, lunar. În cursul anului 2021, 7.668 de pacienți au ajuns la Cabinetul de Diabet zaharat, iar printre aceștia se numără și copii.

Anul acesta, peste 2250 de pacienți au apelat la medicii diabetologi, martie fiind luna în care s-au prezentat cei mai mulți bolnavi, respectiv 739.

Continuă să citeşti

ACTUALITATE

Se închide și ultimul centru de vaccinare din Târgu Jiu

Postat acum

on

De către

Ultimul centru de vaccinare, rămas deschis din perioada pandemiei, se va închide, la finalul acestei luni. Centrul funcționează în incinta stadionului municipal din centrul municipiului, de luni până vineri „Procesul de vaccinare este aproape de final, la nivelul centrelor de vaccinare. Ea o să continue la nivelul cabinetelor medicilor de familie. Sunt extrem de puțini doritori, avem 10 persoane pe zi, maxim 15, în zilele bune”, spune Ionuț Pantiș, coordonatorul centrului de vaccinare din Târgu Jiu.

Cei care vor să se vaccineze de luna viitoare trebuie să meargă la cabinetele medicilor de familie, pentru imunizare și pentru ridicarea adeverințelor doveditoare.

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR