Connect with us

COMUNITATE

Guvernul PNL trece peste cadavre. Iohannis declară că alegerile se țin cu orice preț

Postat acum

on

Președintele Klaus Iohannis a anunțat că alegerile parlamentare din acest an vor fi organizate, în ciuda numărului record de noi îmbolnăviri cu noul coronavirus.

Mai exact, șeful statului a explicat că România  va organiza alegeri parlamentare pentru că experții pe care i-a consultat i-au spus că nu se impune amânarea lor.

Klaus Iohannis este de părere alegerile parlamentare pot avea loc, în condiții de siguranță.

”În momentul acesta, nu luăm în calcul amânarea alegerilor și experții spun că nu se impune amânarea alegerilor…Nu putem să ne legăm de un anumit număr, să vedem evoluția în întreg și să luăm măsuri și alegerile vor fi posibile”, a precizat Klaus Iohannis, într-o conferință de presă.

Astăzi a fost înregistrat un număr record de imbolnăviri cu noul coronavirus, mai exact 9.714 cazuri.

 

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

COMUNITATE

250 de luptători K1, în ring la Târgu Jiu! Campionatul Național de Kickboxing, Cupa României, în desfășurare

Postat acum

on

De către

250 de sportivi, fete și băieți, de la 19 cluburi de lupte din țară participă, acum, la Târgu Jiu, la Campionatul Național de Kickboxing, aflat la prima ediție în județul nostru. Competiția implică confruntări K1 Style, desfășurate în ring, dar și pe tatami: PF, LV, KL.

Evenimentul are loc în sala de sport a Colegiului Economic Virgil Madgearu.

Federația Națională de Arte Marțiale de Contact a fost reprezentată la acest eveniment chiar de președintele Departamentului All Stylles(Kickboxing), Mircea Mitroescu.

Competitorii au vârste cuprinse între 6 și 18 ani, sunt bine antrenați și siguri pe victorie. Fiecare sportiv va juca mai multe meciuri, în funcție de vârstă, greutate și experiență.

19 sportivi reprezintă CS V.Dragon, organizatorul competiției, cu șanse mari de a ajunge pe podium.

Trofee, cupe, diplome și medalii au fost pregătite de organizatori pentru numeroșii sportivi bine pregătiți înscriși în această competiție de talie națională.

Aceasta este a treia competiție de nivel național organizată în municipiu de Gabriel Voicu, deținătorul clubului sportiv V. Dragon din Târgu Jiu.

 

 

Continuă să citeşti

COMUNITATE

Senatorul Iordache a mai oferit încă o mână de ajutor: Ochelari, pentru membrii familiei din Slivilești

Postat acum

on

De către

Senatorul de Gorj, Ion Iordache, le-a mai oferit încă un sprijin membrilor familiei de la Slivilești căreia i-a ridicat, în luna octombrie, o locuință nouă, în localitate.

O parte dintre copiii familiei Cârstenoiu  dar și mama acestora au beneficiat, vineri, de un control oftalmologic de specialitate la unitatea deschisă, în septembrie, în Târgu Jiu de către Ioana Țîrcomnicu, inginer optometrist. Cei trei nu doar că au aflat ce probleme oftalmologice au ci vor primi și ramele și lentilele necesare pentru o vedere corectă.

Reamintim că parlamentarul Ion Iordache le-a construit o casă membrilor acestei familii care trăiau în condiții improprii. De la finalul lunii trecute, cei patru copii, împreună cu părinții lor se bucură de o locuință adevărată.

Ion Iordache spunea că a dat naștere unui proiect numit ”Toți copiii merită o casă!”, pentru că fiecare copil merită să aibă condiții mai bune de viață și un mediu în care să se dezvolte sănătos. Pentru că dintotdeauna a crezut în puterea exemplului, Ion Iordache a fost cel care a construit prima casă din cadrul acestui proiect.

 

Continuă să citeşti

COMUNITATE

FOTO. Ninge la Rânca!

Postat acum

on

De către

Ninge în zona de munte din județul Gorj, iar utilajele de deszăpezire intervin. Echipe de drumari împrăștie materiale antiderapante în zona Rânca și Godeanu.

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR