Home / EVENIMENTE / FOTO/Exclusiv. Ei sunt cei trei suspecți reținuți pentru șantaj și camătă

FOTO/Exclusiv. Ei sunt cei trei suspecți reținuți pentru șantaj și camătă

Constantin Emanuel Gherghe, nepotul președintelui Tribunalului Gorj, a fost reținut de polițiștii, alături de alți doi suspecți, Andrei Pavălă şi Tiberiu Groşeanu, pentru şantaj, camătă şi complicitate la infracţiunea de camătă. Cei trei au fost reținuți pentru 24 de ore.

Cei trei bărbați, cu vârste între 31 și 36 de ani, sunt acuzați că, în perioada 2017 – 2020, au prejudiciat 18 persoane, cu 300.000 de lei.

DREPT LA REPLICĂ

Ulterior publicării materialului privind reținerea celor trei bărbați, Tribunalul Gorj a trimis un drept la replică, pe adresa redacției „Gorj Express”, în care neagă legăturile dintre președinta instanței și unul dintre suspecți.

„În temeiul art. 80 alin. 1 litera i din Regulamentul de ordine interioară al instanţelor judecătoreşti aprobat prin Hotărârea Consiliului Superior al Magistraturii nr. 1375/2015, urmare a articolului intitulat ,,Ei sunt cei trei suspecți reținuți pentru șantaj și camătă”, publicat on-line la data de 05.11.2020 de către ”Gorj Express”, în care precizați că a fost reținut de polițiști ”C.E.G., nepotul președintelui Tribunalului Gorj”, în vederea unei corecte informări a opiniei publice, vă aducem la cunoștință faptul că nu există nicio legătură de rudenie între doamna judecător Laura Mihaela Sarcină, președintele Tribunalului Gorj, și suspectul C.E.G., reținut în cauza despre care faceți referire în articolul publicat de dumneavoastră”.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *