Connect with us

SOCIAL

Gunoiul stă neridicat la o viă din Săcelu, transformată în centru de carantină COVID 19

Postat acum

on

La Vila Teodora din Săcelu sunt cazate 11 persoane venite din Italia și Spania, spațiul de cazare fiind transformat în unitate de carantină, de săptămâna trecută. Pentru fiecare persoană cazată, proprietarul primește de la primărie câteva zeci de el, asta fiind obligat să se ocupe însă de dezinfectarea spațiului, de lenjerii și de gunoi. Partea de gunoi lasă însă de dorit, dovadă că sacii stau la intrarea în vila, fost cămin de bătrâni, cu zilele, nefiind ridicați de nimeni. Vila Teodora este al treilea centru de carantină din Săcelu.

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

SOCIAL

Donație de la Poliția Locală Târgu Jiu pentru o fetiță diagnosticata cu o formă rară de nanism

Postat acum

on

De către

„Astăzi am primit un sprijin financiar din partea Politiei Locale Târgu Jiu”, anunță mama fetiței, femeia făcând tot posibilul pentru a-și duce fiica la un medic de specialitate și a o supune unei intervenții chirurgicale. Micuța Amina, de trei ani, suferă de o formă rară de nanism și de o discondroplazia osoasă!

„Acești bani ma vor ajuta pe mine și pe Amina sa ajungem la București pentru controale ulterioare primei intervenții chirurgicale pe care Amina a suferit-o. Le mulțumesc din suflet tuturor celor care ne-au ajutat. Pentru recuperarea primei intervenții chirurgicale, Amina are nevoie de foarte multe ore de Kinetoterapie bazin, logopedie comportamentală, drumuri la București și Cluj de aceea fac un apel la dumneavoastră sa fiți alături de noi, costurile find peste puterile mele”, a mai transmis mama fetiței.

Cei care vor sa o ajute pe Amina.pot face donații în acest cont:

RO42BRDE200SV67622422000 deschis pe numele Maracu Camelia Maria

Continuă să citeşti

SOCIAL

Un lăcătuș de la SE Turceni, cu afecțiuni cardiace, a murit spre serviciu

Postat acum

on

De către

Manu Tomescu a anunțat că la Termocentrala Turceni a mai murit un salariat. Este vorba de Nuță Nicolae în vârstă de 54 de ani, care lucra ca lăcătuș la reparații și avea o vechime de peste 35 de ani în activitatea din termocentrală!

„Colegii spun că avea afecțiuni cardiace și i s-a făcut rău în drum spre locul de muncă. Este cel de-al 31-lea coleg mort în timpul activității, și care își desfășura activitatea tot în producție!Dumnezeu să-l odihnească în pace!Condoleanțe familiei!”, a transmis Manu Tomescu.

Continuă să citeşti

SOCIAL

A decedat fostul șef al postului de poliție Polovragi și Alimpești

Postat acum

on

De către

Comitetul executiv al Filialei ,,Tudor Vladimirescu” Gorj a A.N.C.M.R.R. din M.A.I. anunță cu tristețe decesul fostului coleg polițist MOROȘANU ION, 73 ani, din comuna Vaideeni, jud. Vîlcea, fost șef de post în comunele Alimpesti și Polovragi. Organizația transmite condoleanțe familiei îndoliate.

 

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR