Connect with us

POLITICĂ

Giorgi, noul city manager al Primăriei Tismana! Bordușanu, noul director adjunct al Medserv Min

Postat acum

on

Începând de ieri, social-democratul Gabriel Giorgi, care a deținut, în ultimele luni, funcția de administrator public la Primăria Padeș, s-a transferat pe locul rămas vacant de city manager la Primăria Tismana.

Ambele instituții sunt conduse de primari PSD, care au acceptat mutarea lui Giorgi pe o funcție mai bine plătită dar și promovarea viitoare a președintei Organizației de Femei a PSD Gorj, Anca Bordușanu, în funcția de director adjunct la Medserv Min.

Reamintim că Anca Bordușanu a deținut până la promovarea sa, anul trecut, la Primăria Tismana funcția de jurist șef al Medserv Min.

Subunitatea CE Oltenia este condusă de către Niculina Mocioi care deține funcția de director executiv încă din 2018.

Organigrama Medserv va urma să fie însă aprobată de Directoratul CEO, astfel că numirea pe postul de director adjunct nu a fost, oficial, operată, spun surse din subunitate. Anca Bordușanu a revenit în Medserv Min pe fostul post, afirmă aceasta. 

 

Publicitate
1 Comentariu

1 Comentariu

  1. gheorghe

    1 februarie 2022 at 09:38

    SINECURISTI CA IN TOATE PARTIDELE.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

POLITICĂ

Social-democratul Marius Vijulan va prelua cârma Primăriei Vladimir

Postat acum

on

De către

Viceprimarul Marius Vijulan de la PSD este cel care va prelua conducerea Primăriei Vladimir după ce Prefectura îl va suspenda pe actualul primar din funcție, urmare a condamnării sale definitive pentru abuz în serviciu. Deocamdată, liberalul Ion Ianăși este în mandat și își va continua programul pregătit pentru 1 Decembrie în localitate.

Continuă să citeşti

POLITICĂ

Florin Cârciumaru reținut pentru mărturie mincinoasă!

Postat acum

on

De către

Parchetul de pe lângă Tribunalul Gorj a dispus reținerea pentru 24 ore a lui Florin Cârciumaru, fost primar al municipiului și fost președinte al PSD Gorj, pentru mărturie mincinoasă. Acesta este urmărit penal în dosarul privind spălarea cu jet de apă sub presiune a Porții Sărutului. Dosarul se află în cercetare la procurorul Lavinia Ilie, de scurt timp, după ce mulți ani a stat la procurorul Onescu care a clasat de mai multe ori cauza iar instanța a readus-o la Parchet.

Continuă să citeşti

POLITICĂ

Iordache este noul președinte al PNL Gorj cu 271 de voturi! 16 voturi nule

Postat acum

on

De către

Gheorghe Pecingină a obținut 67 de voturi.

Ion Iordache a obținut 271 de voturi.

Voturi nule sunt 16.

,,Vreau sa facem o mare echipa la Gorj. Voi face toate eforturile să lăsăm la o parte orgoliile care au fost până acum. Voi incerca să găsesc o soluție sa avem un climat de lucru corect”, a declarat Ion Iordache.

 

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR