Connect with us

MONDEN

Ghici cu ce se ocupă bomba asta sexy, din Târgu Jiu, în Amsterdam? E nepoata celui mai bogat consilier local PSD !

Postat acum

on

La Târgu Jiu, clar, s-a răsturnat căruța cu fete frumoase, păcat că o mare parte dintre ele i-au calea străinătății și se angajează în diferite domenii, „asistente, doctorițe, îngrijitoare”. Azi vorbim despre Bianca, o tânără cu o frumusețe răpitoare, care a absolvit Colegiul „Național Tudor Vladimirescu” dar și Facultatea de „Medicină Veterinară București”. De un an, aceasta locuiește în capitala Olandei, în Amsterdam, acolo unde lucrează ca și medic veterinar la una din cele mai prestigioase clinicii. Nepoata celui mai bogat consilier local PSD, Viorel Petcu, că despre ea vorbim, a trecut de curând și pe la medicul estetician, aceasta fiind posesoarea unor sâni siliconați și ale unor buze spectaculoase, cu acestea făcând furori în mediul online. La Amsterdam e chiar greu să reziști fără aceste calității.

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

MONDEN

Video: Primarul Romanescu și viceprimarul Bejinaru au petrecut o seară „Dirty” la clubul Pogany

Postat acum

on

De către

Prezență mai puțin obișnuită, vineri seara, la un club privat, situat în zona Narciselor, din municipiul Târgu Jiu. Primarul Marcel Romanescu și viceprimarul Bejinaru au participat, împreună, la o seară ,,Dirty”, cum au anunțat evenimentul organizatorii.

Muzica tare, atmosfera electrizantă și numărul mare de participanți au fost pe placul reprezentanților administrației locale care păreau acolo „în timpul serviciului”.

Cert este că prezența primarului și a viceprimarului în club nu a trecut neremarcată de cei prezenți.

Continuă să citeşti

COMUNITATE

Echipa de sexy polițiste de la IPJ Gorj a ieșit în stradă

Postat acum

on

Sexy-polițistele de la Inspectoratul de Poliție al Județului Gorj au ieșit în centrul orașului Târgu Jiu. La sfârșitul săptămânii trecute, polițistele au promovat un program care vizează atragerea tinerilor din Târgu Jiu și din județ către cariera de polițist. Conducerea IPJ Gorj a ales astfel să promoveze instituția și meseria de polițist direct în stradă prin unele dintre cele mai frumoase reprezentante pe care le are.

Continuă să citeşti

MONDEN

Gorjeanca MIRA, fotografii incendiare din vacanța exotică

Postat acum

on

Gorjeanca MIRA, cântăreață, a publicat pe rețelele de socializare fotografii incendiare din ultima vacanță exotică. Maria Mirabela Cismaru (n. 12 martie 1995, Rovinari), cunoscută sub numele de scenă Mira (stilizat MIRA), este printre cei mai apreciați artiști din țară. Mira s-a făcut cunoscută odată cu apariția în al doilea sezon al emisiunii de talente Vocea României, unde l-a avut ca mentor pe cântărețul și compozitorul Marius Moga.

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR

VREMEA

Weather Data Source: weather Targu Jiu 30 days

Dă-ne LIKE pe facebook!