Connect with us

MONDEN

Ghici cu ce se ocupă bomba asta sexy, din Târgu Jiu, în Amsterdam? E nepoata celui mai bogat consilier local PSD !

Postat acum

on

La Târgu Jiu, clar, s-a răsturnat căruța cu fete frumoase, păcat că o mare parte dintre ele i-au calea străinătății și se angajează în diferite domenii, „asistente, doctorițe, îngrijitoare”. Azi vorbim despre Bianca, o tânără cu o frumusețe răpitoare, care a absolvit Colegiul „Național Tudor Vladimirescu” dar și Facultatea de „Medicină Veterinară București”. De un an, aceasta locuiește în capitala Olandei, în Amsterdam, acolo unde lucrează ca și medic veterinar la una din cele mai prestigioase clinicii. Nepoata celui mai bogat consilier local PSD, Viorel Petcu, că despre ea vorbim, a trecut de curând și pe la medicul estetician, aceasta fiind posesoarea unor sâni siliconați și ale unor buze spectaculoase, cu acestea făcând furori în mediul online. La Amsterdam e chiar greu să reziști fără aceste calității.

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

MONDEN

Noi detalii despre moartea lui Petrică Mâțu Stoian

Postat acum

on

De către

Noi amănunte au ieșit la iveală, în cazul morții fulgerătoare a cunoscutului interpret de muzică populară, Petrică Mâțu Stoian. Cosmin Librimir, directorul medical al Spitalului Județean de Urgență din Reșița, unde artistul a decedat sâmbătă, a declarat că Mâțu Stoian ar fi avut plămânii afectați. „Se ştie că există long-COVID-ul care lasă nişte sechele, începând de la afectarea creierului (…). Dacă boala este mai gravă, plămânul suferă şi este predispus să se supra-infecteze. Cred că acest lucru s-a întâmplat şi la el. Din păcate, a dus o bună parte pe picioare, ca apoi să se deprecieze rapid. Din păcate, în şocurile septice deprecierea se produce foarte rapid dacă nu se intervine medicamentos”, a declarat directorul medical al SJU Reşiţa, citat de presa centrală.

Continuă să citeşti

MONDEN

Deșteaptă, frumoasă și devreme acasă: Fiica doctorului Boeriu

Postat acum

on

De către

Fiica doctorului Marius Boeriu din Târgu Jiu, fost director al DSP Gorj, este și frumoasă și deșteaptă dar și pasionată de modă și frumos. Livia Boeriu a studiat medicina la Timișoara și este medic rezident endocrinolog în același oraș unde și-a finalizat studiile universitare.

Livia este pasionată de fashion, lucru de netăgăduit în postările ei cu ținute care mai de care mai rafinate și moderne.

Doctorița care a moștenit talentul părinților și dorința de a avea grijă de oameni este un medic care atrage atenția nu doar prin calitățile sale profesionale ci și urmare a frumuseții sale. Gorjeanca cu corp de manechin nu poate fi trecută cu vederea, nici la club și nici la spital.

 

Continuă să citeşti

MONDEN

Tânără din Târgu Jiu, câștigătoarea unui festival de folclor

Postat acum

on

De către

Tânăra Denisa Ungureanu este câștigătoarea Festivalului Naţional de Folclor „Mureş pe marginea ta”. Târgujianca în vârstă de 17 ani, care a participat la festivalul ce a avut loc la Ocna Mureș, a reuşit să câștige trofeul prestigiosului festival. „Tânăra noastră interpretă nu este la prima performanţă de acest gen, fiind o binecunoscută concurentă care a obţinut multiple premii la festivalurile de muzică naţionale. Festivalul Naţional de Folclor „Mureş pe marginea ta” este cel mai vechi festival de folclor din Transilvania și s-a desfăşurat în data de 24 octombrie la Casa de Cultură „Ion Sângereanu” din Ocna Mureş. Festivalul, ajuns la cea de-a XXXIII-a ediţie, a atras şi în acest an un număr mare de participanţi, în concurs fiind înscrişi zeci de tineri interpreţi din întreaga ţară.
Felicitări Denisa! Felicitări, profesorilor coordonatori Ion Drăgan și Eugen Tița”, au transmis reprezentanții Școlii Populare de Arte din Târgu Jiu, la care Denisa se pregătește.
Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR