Connect with us

ACTUALITATE

FOTO: Chirurgul Neață, reținut 24 de ore. 71.000 de lei găsiți în cabinetul său la percheziții

Postat acum

on

Medicul chirurg, Claudiu Neață, a fost reținut pentru 24 de ore, fiind acuzat de luare de mită în formă continuată. La perchezițiile efectuate în această dimineață la cabinetul medicului din cadrul Spitalului Județean de Urgență din Târgu Jiu, procurorii au găsit sume de bani în valoare de 71.000 de lei. Banii, lei, euro și lire sterline, se aflau într-un dulap din lemn din cabinetul său. Totodată, anchetatorii au mai găsit și alte bunuri, respectiv parfumuri, cafea, băuturi alcoolice și țigări, bunuri la care există suspiciunea că proveneau din infracțiunea de mită.

Procurorii susțin că până în acest moment, în această cauză, au fost probate 13 infracțiuni de luare de mită.

„Inițial au existat patru denunțuri, patru martori denunțători care au conturat faptul că medicul chirurg respectiv condiționează actul medical, pretinzând și primind bani. Ulterior, potrivit probatoriului administrat in cauză, s-a stabilit că e real ceea ce s-a semnalat inițial, iar în perioada 6-16 iunie, din administrarea parțială a probatoriului, a rezultat că medicul chirurg respectiv a primit sume de bani și diferite bunuri de la nouă persoane. Până în prezent au fost probate 13 infracțiuni de luare de mită”, a declarat prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj.

 

 

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

Video: Salariat al Primăriei Târgu Jiu, fără mască în autobuz!

Postat acum

on

De către

Un angajat al Primăriei Târgu Jiu a fost surprins de un călător într-un mijloc de transport al Transloc, cu masca sub barbă. Călătorul susține că, tot timpul, respectivul angajat călătorește în mijloacele de transport în comun în aceiași manieră, dar nimeni nu îl sancționează.

Continuă să citeşti

ACTUALITATE

Salarii mai mari în pandemie

Postat acum

on

De către

Românii au avut salarii mai mari în pandemie, conform datelor unei platforme de recrutare online. Anul trecut, lefurile au înregistrat creșteri, în aproape toate domeniile, iar numărul locurilor de muncă a crescut și el cu 25%, față de 2020. Jumătatea dintre joburi s-au adresat specialiștilor care fac muncă de birou. Datele au fost publicate de platforma online de joburi, BestJobs. Salariile au înregistrat creșteri de 16% în IT și 31% în vânzări și marketing. Prin intermediul platformi de recrutare au fost înregistrate 1,8 milioane de aplicări pentru diferitele joburi postate de angajatori.

 

Continuă să citeşti

ACTUALITATE

Peste 160.000 teste Covid au ajuns, azi, în școlile din Gorj

Postat acum

on

De către

O nouă tranșă de teste de salivă a fost distribuita școlilor din județul Gorj. 163.800 de teste au ajuns la unități, care le vor da părinților, urmând că testarea sa fie efectuata miercuri. „În această dimineață au fost distribuite la sediul ISJ Gorj teste pentru toate scolile. Acestea vor intra în posesia elevilor marți, iar testarea se va face miercuri dimineata”, a transmis șefa Inspectoratului Școlar Gorj, Dana Constantinescu.

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR