Connect with us

DEZVĂLUIRI LOCALE

Foto: Bolid de lux, după trei luni din mandatul de primar și după o pietruire

Postat acum

on

0 Shares

Primarul de Samarinești, fostul învățător Iulian Giurgescu, a intrat în primărie pe motocicletă și a ieșit, după trei luni, la volanul unui BMW X3.

Cel puțin asta sesizează un fin observator al fenomenului politic din zonă care consideră că noul primar s-a dat cinstit în declarația de avere, dar, urmare a unei investiții realizate la începutul mandatului, ar fi reușit să-și mărească parcul auto cu o bijuterie pe roți.

„A furat, dar a și făcut’! A venit „sărac” la conducerea comunei Samarinesti dar in 3 luni și-a luat un BOLID de LUX. Învățătorul Iulian Giurgescu ne crede fraieri, în 11.11.2019 declară sub semnătură privată că deține un Logan si un Audi (cetățean cinstit și muncitor). După marea pietruire, achiziție publică cu atribuire directă efectuată în data de 16.12.2020, parcul auto al primarului s-a înnoit cu achiziția unui BMW x3…(bolid de lux, așa cum declară no.1 din comună). Jaf la drumul mare sau cum să te îmbogățești rapid la conducerea Primăriei Samarinești este o lecție pe care primarul din Horăști a învățat-o rapid”, transmite Buletin de Samarinești.

Mașina de lux a fost cumpărată de primar, la finalul lunii ianuarie, semnalează cetățeni ai comunei care l-au felicitat pe edil pentru achiziția făcută. Edilul mai avea în garaj un Logan, un Audi și două motociclete.

Tot aici se sesizează, că edilul și-ar fi angajat nepoata consilier personal. „Primăria Samarinești a devenit dintr-o instituție publică, o afacere de familie, specializată în licitații trucate. Vă rugăm scrieți-i primarului, băgă comună în faliment”, se mai transmite pe cunoscuta pagină de Facebook.

0 Shares
Publicitate
Click pentru a comenta

You must be logged in to post a comment Login

Lasă un comentariu

DEZVĂLUIRI LOCALE

Drum blocat ilegal în satul Pleșa! Poliția Locală din Bumbești Jiu, pe mână cu constructorul

Postat acum

on

De către

Poliția Locală Bumbești Jiu împreună cu reprezentanții firmei DOMARCONS au oprit, în această dimineață, circulația pe drumul care face legătura cu satul Pleșa pentru lucrări de asfaltare. Un sat întreg a fost izolat, timp de mai multe ore. Cei implicați nu aveau dreptul să oprească circulația pe ambele sensuri iar acest lucru a fost reclamat la Poliția Bumbești Jiu, unde s-a constituit în această după-amiază un dosar penal. 

Situație de nedescris, astăzi, la Pleșa, localitate aparținând orașului Bumbești Jiu. Asta, după ce firma de casa a primarului Constantin Bobaru, DOMARCONS SRL, a oprit circulația pe ambele sensuri spre localitatea Pleșa pentru lucrări la trecerea de cale ferată. S-a instalat, astfel, abuziv, un indicator care oprea circulația în zonă, iar doi polițiști locali, instalați acolo cu acordul lui Bobaru, au oprit șoferii care fie se îndreptau spre Pleșa dinspre Bumbești Jiu fie doreau să părăsească satul.

Mai exact, cei doi polițiști locali, între orele 8.30 și 11.50 nu au lasă nici o mașină să circule pe drumul respectiv, punând șoferii să ocolească pe la Castrul Roman pe un drum de servitute care face legătura între stația Dacorex și satul Plesa.

Unul dintre reprezentanții Centrului Civic Valea Sadului a reclamat situația la poliție iar în cauză s-a constituit un dosar penal.

Continuă să citeşti

DEZVĂLUIRI LOCALE

Fostul primar de Albeni, condamnat cu executare

Postat acum

on

De către

Silviu Ionuț Stan a fost condamnat de Tribunalul Gorj, instanță de fond, la patru ani de închisoare cu executare pentru fapte de corupție. Fostul primar liberal de Albeni a fost exclus din partid și destituit din funcție în timpul trimiterii sale în judecată că și inculpat pentru luare de mită, trafic de influență și instigare la divulgarea informațiilor secrete de serviciu, nepublice. Ionuț Stan, potrivit primei sentințe, nu mai are voie să candideze timp de cinci ani de zile. Sentința nu este definitivă.

Continuă să citeşti

DEZVĂLUIRI LOCALE

Tribunalul Gorj: 22 de ani de închisoare pentru Petre Stăncioi, 20.000 de euro daune

Postat acum

on

De către

Petre Stăncioi a fost condamnat de instanța de fond pentru săvârşirea infracţiunii de răzbunare pentru ajutorul dat justiţiei, raportat la tentativă de omor calificat. Asta, în urma evenimentului din vara anului trecut când a tras cu arma în partenerul de viață al fostei neveste.

Tribunalul Gorj l-a condamnat pe Stăncioi, aflat în stare de arest preventiv, la 22 de ani de închisoare, plata a 20.000 de euro daune morale și materiale față de bărbatul asupra căruia a tras cu arma în zona abdomenului și a picioarelor și a cheltuielilor de judecată. Sentința nu este definitivă.

Continuă să citeşti
Publicitate

Promovate

Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR

VREMEA

Weather Data Source: weather Targu Jiu 30 days

Dă-ne LIKE pe facebook!