Home / ULTIMA ORĂ / FOTO: Atac la panourile electorale! Doi tineri, reținuți

FOTO: Atac la panourile electorale! Doi tineri, reținuți

In cursul nopții trecute, polițiștii locali cu atribuții în domeniul ordinii și liniștii publice din cadrul Poliției Locale Târgu Jiu au identificat doi tineri bănuiți de săvârșirea infracțiunii de distrugere a opt panouri de afișaj electoral, amplasate pe raza municipiului Târgu Jiu.

„Agenții au fost sesizați de către un cetățean, prin intermediul Dispeceratului Poliției Locale Târgu Jiu, cu privire la faptul că tinerii respectivi au vandalizat panourile electorale aflate în zona Pieței Centrale și au fugit de la fața locului, îndreptându-se spre zona de sud a orașului.

În jurul orei 2:00, în urma desfășurării unor activități specifice și în baza indiciilor obținute, polițiștii locali au depistat persoanele suspecte pe strada Unirii din municipiul Târgu Jiu, întocmind proces-verbal de constatare a infracțiunii flagrante, în conformitate cu prevederile art. 293 din Codul de Procedură Penală”, a transmis Poliția Locală.

Cei doi au fost predați organelor de cercetare penală pentru continuarea cercetărilor, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *