Connect with us

EVENIMENTE

Fostul adjunct al ITM a demisionat din funcție!

Postat acum

on

Ministrul Muncii și Protecției Sociale, Raluca Turcan, l-a eliberat, vineri, 5 februarie a.c., din funcție pe Ovidiu Liviu Ilie, cel care a ocupat postul de inspector șef adjunct al Inspectoratului Teritorial de Muncă (ITM) Gorj, în urma cererii de demisie.

Ovidiu Ilie a ocupat funcția de adjunct al ITM Gorj timp de cinci ani, însă după o lungă perioadă de concedii medicale în 2018, la începutul anului următor a cerut să intre în concediu fără plată și de atunci n-a mai trecut pe la serviciu, fiind suspendat din funcție la cerere.

Pentru activitatea din 2017, fostul inspector șef adjunct a primit calificativul ”nesatisfăcător”, iar din acel moment a inițiat mai multe acțiuni în justiție împotriva instituției.

Chiar dacă de la începutul anului 2019 nu a mai îndeplinit funcția de adjunct al ITM Gorj, Ovidiu Ilie a fost angajat la cabinetul parlamentar al fostului senator Scarlat Iriza.

Gorjexpress.ro

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

EVENIMENTE

ACUM: Polițiștii din Turceni fac percheziții în Ploiești

Postat acum

on

De către

În această dimineață, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Turceni, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu-Jiu, efectuează 3 percheziții domiciliare, în municipiul Ploiești, la locuințele unor persoane bănuite de săvârșirea infracțiunii de înșelăciune.

Bănuiții ar fi utilizat o rețea de socializare, prin intermediul căreia ar fi pretins că ar fi preoți și ar putea rezolva diverse probleme. Aceștia erau contactați de persoanele vătămate, cărora le-ar fi promis că pot rezolva orice problemă, determinându-le să plătească diferite sume de bani, pentru aceste servicii. Prejudiciul estimat în cauză este de 80.000 de lei.

Continuă să citeşti

EVENIMENTE

Târgu Jiu: Accident cu o ambulanță privată!

Postat acum

on

De către

O ambulanță privată care transporta pacienți la dializa a fost implicată într-un accident care a avut loc astăzi în Târgu Jiu, pe strada 23 August, colt cu Sadoveanu. Nu s-au înregistrat victime ci doar pagube materiale.

Continuă să citeşti

EVENIMENTE

A lovit o căruță la Cornești, accident cu victime

Postat acum

on

De către

Un accident cu cinci victime a avut loc în această seară pe raza comunei Bălești, la Cornești.

Martorii susțin că sunt victime multiple, rănite ușor, și indică drept vinovat căruțașul care circula noaptea fără triunghi reflectorizant.

„Am fost solicitați să intervenim pentru gestionarea unei situații de urgență generată de un accident rutier produs pe raza localității Bălești în care au fost implicate două autovehicule și o căruță. La fața locului s-au deplasat un echipaj pentru descarcerare si un echipaj SMURD din cadrul ISU Gorj precum si 2 echipaje din cadrul SAJ Gorj”, transmite ISU Gorj.

„5 persoane (3 femei si 2 bărbați cu vârste cuprinse între 46 si 53 de ani) au necesitat îngrijiri medicale în urma accidentului, iar 4 au fost transportate la spital. Toate victimele sunt conștiente”, a transmis ISU Gorj.

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR