Connect with us

EVENIMENTE

Flagrant: Patru novăceni, prinși la furat de lemne

Postat acum

on

În timp ce patrulau în fondul forestier de pe raza satului Hirișești, polițiști din cadrul Poliției Orașului Novaci au depistat, ieri, în flagrant delict, patru bărbați, cu vârste cuprinse între 23 și 68 de ani, toți din orașul Novaci, în timp ce exploatau material lemnos.

În urma examinării materialului lemnos existent în rampa primară, s-a constatat că un arbore esență fag nu prezintă marcă silvică, fiind tăiat fără drept de cei patru bărbați.

Materialul lemnos a fost lăsat în custodia unui reprezentant silvic, prejudiciul fiind în curs de estimare. În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tăiere fără drept de arbori și sustragere de material lemnos.

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

EVENIMENTE

Accident pe Victoria, în Târgu Jiu!

Postat acum

on

De către

Un eveniment rutier a avut loc în urmă cu câteva minute in municipiul Târgu Jiu pe strada Victoria. Două autoturisme sunt implicate. Sunt pagube materiale.

Continuă să citeşti

EVENIMENTE

Accident la Curtișoara, mașini tamponate

Postat acum

on

De către

Circulația a fost îngreunată în zona Curtișoara-Iezureni astăzi după ce în zonă a fost înregistrat un accident rutier. Două mașini s-au tamponat, nu sunt însă victime ci doar pagube materiale.

Continuă să citeşti

EVENIMENTE

Mașină în șanț la Bălănești!

Postat acum

on

De către

Un eveniment rutier a avut loc astăzi pe raza comunei Bălănești. Pe fondul neatenției și a vitezei, un conducător auto a ajuns cu autoturismul în șanț. Martorii susțin că nu sunt victime.

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR