Connect with us

EVENIMENTE

Fiul fostului primar Tătaru: „Am returnat porțile pentru că nu sunt hoț. Nu îmi pătez numele pentru două porți de fier!”

Postat acum

on

Ionuț Tătaru, fiul fostului primar de Ionești, reclamat ieri pentru pentru furtul a două porți metalice de pe terenul de fotbal al localității, a reacționat. Acesta a explicat de ce a luat porțile, ce l-a determinat să facă asta și de ce le-a returnat.

„Nu am furat nimic, mi-am atribuit bunul personal, procurat de mine și de tata(n.r.Marian Tătaru), împreună cu alți martori, pe vremea când tatal meu era primar. Erau porți de dimensiuni reduse pe care le-am dus la teren acum doi ani si jumatate, nu le-am donat, doar le-am dus acolo pentru a ne fi de folos la jocurile de copii ce urmau să fie jucate în perioada aia, ceea ce s-a și întâmplat. Acel bun l-am returnat până în momentul în care se va decide cine are dreptate, le-am returnat deoarece nu sunt hoț, nu îmi pătez numele pentru două țevi de fier iar cei care ma cunosc știu că nu aș face asta”, a precizat, astăzi, Ionuț Tătaru.

IPJ Gorj a deschis însă dosar penal pe numele fiului fostului primar, acesta fiind acuzat însă de furt. „La data de 12 aprilie a.c., polițiști din cadrul Poliției Orașului Turceni au fost sesizați prin apelul 112, cu privire la faptul că persoane necunoscute ar fi sustras două porți metalice, de pe un teren de fotbal, situat în comuna Ionești. În urma cercetărilor efectuate, polițiștii au identificat persoana bănuită de săvârșirea infracțiunii de furt, ca fiind un bărbat, de 32 de ani, din comuna Ionești, de la care au fost recuperate bunurile în cauză. Polițiștii au întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt”, a transmis Biroul de Presă al IPJ Gorj.

S-a ales praful de terenul de fotbal ..

În acest context, Ionuț Tătaru și-a arătat însă nemulțumirea nu doar legat de dosarul penal întocmit pe numele său ci și vizavi de starea terenului de pe care a luat, ieri, porțile cu intenția de a le muta la Filiași.

„În momentul de față, la noi în comună s-a prăbușit totul, ceea ca m-a făcut să-mi doresc a face un teren pentru cei care doresc să facă sport. Terenul actual de iarnă s-a ales praful de el după ce au fost băgate câteva sute de milioane. Actualul primar a nu putut avea grijă de ceea ce a făcut tatăl meu, terenul sintetic în care tatăl meu a băgat peste două miliarde și jumatate a ajuns să fie tăiat pentru a-și face preș la ușă. Unde a fost actualul primar în acel moment? De ce nu a investigat cine a ajuns să facă acest lucru? Investighează însă faptul că îmi atribui un bun personal”, a specificat fiul fostului edil, transmițând săgeți către Sorin Lambru, actualul primar de Ionești.

Primarul făcut vinovat pentru procesele deschise fostului edil

Ionuț Tătaru nu se oprește aici, specifică că barile luate de el nu figurează pe niciun inventar dar și faptul că actualul primar are procese cu tatăl său, lucru care nu are legătură cu speța în cauză.

„În această dimineață mi s-a confirmat de către directorul școlii faptul că acele bări nu sunt pe niciun inventar, iar primarul nu mi-a putut oferi document pentru a-mi demonstra ca are pe inventar acel bun, fapt ce îmi confirmă ceea ce știam deja, bunul nu este al dânsului. Menționez că acest primar a specificat faptul ca are 28 de procese cu tatăl meu, le are deoarece a fost cel care și-a învățat rudele și anumiți oameni naivi pentru a da primăria în judecată să nu își plătească taxele și impozitele iar la alții le-a blocat conturile. A declarat că dânsul nu știa ce probleme erau în primărie, altfel nu ar fi candidat dar înainte de a fi primar dânsul a fost vice 4 ani, vice fiind de ce nu a avut habar de problemele din primarie ? Ce a facut dansul în perioada în care a fost vice? Îmi pare rău ca au ajuns astfel de oameni să ne conducă”, a încheiat tânărul fotbalist. 

 

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

EVENIMENTE

Minorul dispărut de la domiciliu a fost găsit

Postat acum

on

De către

Minorul dat dispărut astăzi de la domiciliu a fost identificat de polițiști la locuința tatălui vitreg, situată în municipiul Târgu-Jiu. Acesta nu a fost victima vreunei infracțiuni, anunță IPJ Gorj.

Continuă să citeşti

EVENIMENTE

Incendiatorii autoturismului din Mătăsari, incident din 11 septembrie, în arest

Postat acum

on

De către

La data de 29 septembrie a.c., polițiști din cadrul Poliției Municipiului Motru au reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J. Gorj, doi bărbați de 31 și 32 de ani, din localitatea Mătăsari, bănuiți de săvârșirea infracțiunii de distrugere.

Din cercetările efectuate, polițiștii au stabilit că, la data de 11 septembrie a.c., bărbatul de 32 de ani l-ar fi instigat pe cel de-al doilea să incendieze un autoturism aflat în localitatea Mătăsari.

În cursul acestei zile, bănuiții vor fi prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Motru, cu propuneri legale, anunță IPJ Gorj.

Continuă să citeşti

EVENIMENTE

Percheziții la o firmă de confecții metalice

Postat acum

on

De către

În această dimineață, polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Gorj, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj, efectuează 4 percheziții domiciliare, la punctele de lucru și sediul unui agent economic, având ca obiect de activitate confecții metalice.

Activitățile se desfășoară în cadrul unui dosar penal, privind săvârșirea infracțiunii de evaziune fiscală, urmărindu-se ridicarea, în vederea continuării cercetărilor, a mai multor înscrisuri referitoare la activitatea comercială a societății.

La acțiune participă și polițiști din cadrul Serviciului Criminalistic Gorj.

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR