Connect with us

EVENIMENTE

Lemn de peste 140.000 de lei, confiscat de poliție

Postat acum

on

Polițiștii au luat la verificat operatorii de material lemnos. În doar trei zile, echipele de verificare au dat amenzi de 65.000 de lei și au confiscat lemne de peste 140.000 de lei. „În perioada 10-13 aprilie a.c., polițiștii gorjeni au continuat activitățile de verificare a persoanelor și societăților comerciale care efectuează operațiuni cu material lemnos, în urma cărora au constatat nereguli și au aplicat sancțiuni contravenționale, în cuantum de 65.000 de lei, fiind dispuse măsurile complementare de confiscare valorică a peste 753 metri cubi de material lemnos, în valoare de peste 143.628 de lei”, arată un comunicat al IPJ Gorj.

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

EVENIMENTE

BMW accidentat la Pișteștii din Deal

Postat acum

on

De către

Un autoturism BMW a fost implicat într-un accident rutier care a avut loc, în urmă cu scurt timp, la Pișteștii din Deal, pe raza comunei Scoarța. Participanții la trafic au semnalat mașina avariată și circulația îngreunată din zonă. Nu se cunosc, deocamdată, cauzele evenimentului rutier.

Continuă să citeşti

EVENIMENTE

Două Dacii și-au testat rezistența, în zona Artego

Postat acum

on

De către

Două autoturisme Dacia au fost implicate într-o tamponare care a avut loc, în urmă cu scurt timp, în zona Artego. Dacia cu numere de Hunedoara s-ar face vinovată de accidentul fără victime. Cert este că ambele au trecut testul rezistenței.

Continuă să citeşti

EVENIMENTE

Afaceriștii reținuți pentru infracțiuni economice, puși sub control judiciar

Postat acum

on

De către

Cei doi afaceriști, tată și fiu, de 43 de ani, respectiv 25 de ani, reținuți pentru săvârșirea de infracțiuni economice, la un depozit de colectare și reciclare deșeuri, în Bălești, au fost puși sub control judiciar, pentru o perioadă de 30, respectiv 60 de zile. Cei doi sunt acuzați de înșelăciune cu consecințe deosebit de grave, spălarea banilor și folosirea creditului societății comerciale cu rea credință. Anchetatorii au impus sechestru judiciar pe bunuri ale celor doi.

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR