Connect with us

DEZVĂLUIRI LOCALE

Finul lui Hanu aruncă cu petarde în primarul de la Motru!

Postat acum

on

0 Shares

După ce l-a susținut în 2016 pe Gigel Jianu pentru funcția de primar de Motru, în speranța că va prinde și el un oscior de ros, adică postul de administrator public, Alin Brăiloiu, afaceristul falimentar numit chiar ,,țepar” de români pe care i-a întâlnit în periplul său în Anglia, a întors armele împotriva edilului PNL. Printr-o adresă scrisă, motreanul ,,repatriat” o dată o Brexit-ul s-a trezit să facă epistole către primărie, cerându-i lui Jianu explicații legate de utilizarea banului public dar și de propriul salariu, obținut atât la finalul anului trecut cât și la începutul mandatului. Cetățean ,,onest”, Brăiloiu, cândva membru ALDE, a bravat în fața opiniei publice, postând pe rețelele de socializare adresa prin care el cere explicații legate de fondul de salarizare, primarului care nu i-a oferit funcția dorită.

Finul pesedistului Dorin Hanu, care în vara lui 2016 blama PSD pe motiv că susținătorii săi sunt comuniști iar propriul naș e un ,,Hitler” și-a întors obrazul acum spre social-democrație, simțind brusc nevoia să sară în apărarea rubedeniei încolțite de PNL.

Prin demersul făcut, Brăiloiu nu urmărește decât să-și arate iubirea față de nașu’ o dată revenind înapoi în patrie, dorind ca, în baza răspunsului primit, să le arate motrenilor ce bine se trăia pe vremea lui Hanu. Acesta a anunțat că intenționează să le facă autorităților chiar și o plângere penală pentru nerespectarea plăților salariale care s-au plătit cu întârziere de către primărie.

Brăiloiu nu face chestiunea gratis, ci speră că va găsi înțelegere la PSD și că într-o zi își va veda visul cu ochii, adică un serviciu la Stat, după ce afacerile sale în privat au dat chix.

0 Shares
Publicitate
1 Comentariu

You must be logged in to post a comment Login

Lasă un comentariu

DEZVĂLUIRI LOCALE

Video: Doi salariați de la Drumuri Naționale, accidentați la Brădești!

Postat acum

on

De către

Accident grav, în urmă cu puțin timp, în zona Răcari-Brădești spre Craiova, avertizează șoferi din Gorj. Doi salariați de la Drumuri Naționale au fost loviți, asta se pare în urma unui impact în care a fost implicată o autoutilitară și un TIR.

 

Continuă să citeşti

DEZVĂLUIRI LOCALE

15 procese! Elevii Liceului Tehnologic Motru au dat în judecată IȘJ Gorj și unitatea de învățământ

Postat acum

on

De către

Elevi Liceului Tehnologic Motru au dat în judecată unitatea de învățământ dar și Inspectoratul Școlar Județean Gorj, pentru neacordarea burselor profesionale.

Sunt 15 procese aflate pe rolul Judecătoriei Motru, până în prezent dar mai urmează și altele. O parte dintre elevii păgubiți au înaintate și plângeri penale la Parchetul de pe lângă Judecătoria Motru acuzându-i pe cei vinovați de abuz în serviciu.

132 de elevi, în anul școlar 2020-2021, nu au beneficiat de bursa profesională, acuzând-o pe directoarea în funcție a liceului de acest lucru. Recent, la unitatea de învățământ din Motru a fost Corpul de Control al ministrului Educației, dar liceul a fost vizat de nai multe controale similare în ultimii ani.

 

 

Continuă să citeşti

DEZVĂLUIRI LOCALE

Noaptea minții la Bustuchin: Viceprimar numit înainte de ședința de CL, prin proiect avizat deja de secretar

Postat acum

on

De către

Popa Iulius Claudiu, fratele viceprimarului cu atribuții de primar din Târgu Logrești, este nominalizat și deja aprobat, în acte, viceprimar la Bustuchin, deși ședința de Consiliu Local are loc abia pe 26 aprilie. 

Viceprimarul stabilit de primarul Ion Ciocea a fost avizat deja de noul secretar al UAT-ului, Mihăilescu Radu Danuț, în condițiile în care consilierii din Bustuchin nici nu știau de nominalizare.

Procedura a fost astfel încălcată, pentru că un astfel de proiect se propune în CL, pot exista și alte propuneri pentru funcție, se votează și abia apoi se declară noul viceprimar, prin vot secret. La Bustuchin însă procedura este doar maculatură iar votul nici nu mai contează.

Șocant este că nepotul candidează împotriva unchiului la fotoliul de primar, iar Ciocea a anunțat într-o emisiune TV că va conduce comuna doar 1-2 ani, se va retrage și va lăsa primăria pe mana nepotului său.

Continuă să citeşti
Publicitate

Promovate

Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR

VREMEA

Weather Data Source: weather Targu Jiu 30 days

Dă-ne LIKE pe facebook!