Home / DEZVĂLUIRI LOCALE / Finul lui Hanu aruncă cu petarde în primarul de la Motru!

Finul lui Hanu aruncă cu petarde în primarul de la Motru!

După ce l-a susținut în 2016 pe Gigel Jianu pentru funcția de primar de Motru, în speranța că va prinde și el un oscior de ros, adică postul de administrator public, Alin Brăiloiu, afaceristul falimentar numit chiar ,,țepar” de români pe care i-a întâlnit în periplul său în Anglia, a întors armele împotriva edilului PNL. Printr-o adresă scrisă, motreanul ,,repatriat” o dată o Brexit-ul s-a trezit să facă epistole către primărie, cerându-i lui Jianu explicații legate de utilizarea banului public dar și de propriul salariu, obținut atât la finalul anului trecut cât și la începutul mandatului. Cetățean ,,onest”, Brăiloiu, cândva membru ALDE, a bravat în fața opiniei publice, postând pe rețelele de socializare adresa prin care el cere explicații legate de fondul de salarizare, primarului care nu i-a oferit funcția dorită.

Finul pesedistului Dorin Hanu, care în vara lui 2016 blama PSD pe motiv că susținătorii săi sunt comuniști iar propriul naș e un ,,Hitler” și-a întors obrazul acum spre social-democrație, simțind brusc nevoia să sară în apărarea rubedeniei încolțite de PNL.

Prin demersul făcut, Brăiloiu nu urmărește decât să-și arate iubirea față de nașu’ o dată revenind înapoi în patrie, dorind ca, în baza răspunsului primit, să le arate motrenilor ce bine se trăia pe vremea lui Hanu. Acesta a anunțat că intenționează să le facă autorităților chiar și o plângere penală pentru nerespectarea plăților salariale care s-au plătit cu întârziere de către primărie.

Brăiloiu nu face chestiunea gratis, ci speră că va găsi înțelegere la PSD și că într-o zi își va veda visul cu ochii, adică un serviciu la Stat, după ce afacerile sale în privat au dat chix.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *