Breaking News
Home / POLITICĂ / Culmea administrației publice! Primarul și-a luat concediu dar face proiecte de hotărâre și le supune la vot

Culmea administrației publice! Primarul și-a luat concediu dar face proiecte de hotărâre și le supune la vot

Nebunie! Acesta este cuvântul care descrie felul în care se face administrație publică în comuna Albeni. Mai precis, primarul Ionuț Stan este în concediu de odihnă dar face proiecte de hotărâre pe care le impune la vot în ședința de Consiliu Local. Dacă proiectele nu-i trec, face gură că, doar consilierii sunt de vină. Proiectul de concediu al edilului PNL are legătură cu un recensământ al fântânilor din localitate, pe care primarul vrea taman acum să le bage în inventar, ca să le, vezi Doamne, reabiliteze! Interesant este că o fântână vizată de primarul omniprezent este cea din fața porții fostului director al Școlii Gimnaziale Albeni, membru PSD.

,,Doresc să informez locuitorii comunei Albeni că în ședința de consiliu local, de azi, am avut pe ordinea de zi un proiect privind includerea în inventar a unor fântâni în vederea reabilitării  Fântânile pe care dorim sa le reabilitam sunt din următoarele sate: Albeni, Gioncani, Costeni, fântână din fața magazinului domnului Mihai Jega și fântâna din curtea Scolii Gimnaziale nr 1 Albeni! Actualii Consilieri locali și viitori candidați atât la funcția de Primar cât și la Consiliul Local nu sunt de acord cu reabilitarea acestor fântâni’, a pus paie pe foc, astăzi după ședință, primarul Stan.

Primăria Albeni nu are însă în inventarul făcut în urmă cu 3 ani decât 4 fântâni, iar inventarul nu s-a mai completat de atunci. Asta până azi când primarul are în vizor o anumită fântână, spun o parte dintre consilierii locali. Mai mult, o parte din fântâni sunt pe drumul județean și una este la poarta fostului director de la școală Popescu Sorin, care are și hidrofor în fântână. Deoarece vrea să se răzbune pe acesta, primarul vrea să i scoată hidroforul lui Popescu lucru cunoscut de consilierii care au spus nu la vot acestui proiect.

La Primăria Albeni, se află de câteva zile reprezentanții Camerei de Conturi Gorj în control. Acest lucru contează prea puțin pentru primarul liberal care, și de acasă, vrea să controleze Consiliul Local, decizând noi și noi cheltuieli pentru localitate.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *