Connect with us

POLITICĂ

Culmea administrației publice! Primarul și-a luat concediu dar face proiecte de hotărâre și le supune la vot

Postat acum

on

Nebunie! Acesta este cuvântul care descrie felul în care se face administrație publică în comuna Albeni. Mai precis, primarul Ionuț Stan este în concediu de odihnă dar face proiecte de hotărâre pe care le impune la vot în ședința de Consiliu Local. Dacă proiectele nu-i trec, face gură că, doar consilierii sunt de vină. Proiectul de concediu al edilului PNL are legătură cu un recensământ al fântânilor din localitate, pe care primarul vrea taman acum să le bage în inventar, ca să le, vezi Doamne, reabiliteze! Interesant este că o fântână vizată de primarul omniprezent este cea din fața porții fostului director al Școlii Gimnaziale Albeni, membru PSD.

,,Doresc să informez locuitorii comunei Albeni că în ședința de consiliu local, de azi, am avut pe ordinea de zi un proiect privind includerea în inventar a unor fântâni în vederea reabilitării  Fântânile pe care dorim sa le reabilitam sunt din următoarele sate: Albeni, Gioncani, Costeni, fântână din fața magazinului domnului Mihai Jega și fântâna din curtea Scolii Gimnaziale nr 1 Albeni! Actualii Consilieri locali și viitori candidați atât la funcția de Primar cât și la Consiliul Local nu sunt de acord cu reabilitarea acestor fântâni’, a pus paie pe foc, astăzi după ședință, primarul Stan.

Primăria Albeni nu are însă în inventarul făcut în urmă cu 3 ani decât 4 fântâni, iar inventarul nu s-a mai completat de atunci. Asta până azi când primarul are în vizor o anumită fântână, spun o parte dintre consilierii locali. Mai mult, o parte din fântâni sunt pe drumul județean și una este la poarta fostului director de la școală Popescu Sorin, care are și hidrofor în fântână. Deoarece vrea să se răzbune pe acesta, primarul vrea să i scoată hidroforul lui Popescu lucru cunoscut de consilierii care au spus nu la vot acestui proiect.

La Primăria Albeni, se află de câteva zile reprezentanții Camerei de Conturi Gorj în control. Acest lucru contează prea puțin pentru primarul liberal care, și de acasă, vrea să controleze Consiliul Local, decizând noi și noi cheltuieli pentru localitate.

 

 

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

POLITICĂ

Clotilde Armand ar fi pierdut alegerile la Sectorul 1

Postat acum

on

De către

Șoc, în urma renumărării voturilor, la Sectorul 1 București s-a încheiat. Potrivit surselor Antena 3, în urma acțiunii, au fost descoperite diferențe mari între voturile renumărate si cele raportate de secții. Din primele date reiese că, două seri la rând, s-ar fi umblat la buletinele de vot. 10 polițiști au renumărat voturile, fiind un proces destul de dificil, ținând cont că unii saci cu buletine erau uzi și foile lipite între ele. Potrivit surselor citate, există diferențe mari și între voturile obținute de Daniel Tudorache și Clotilde Armand. În cursul zilei de mâine, Parchetul va da un comunicat oficial cu privire la rezultatele renumărării voturilor de la Sectorul 1, anunță Antena 3.

Continuă să citeşti

POLITICĂ

USR cere strategia de dezvoltare a Gorjului

Postat acum

on

De către

Deputatul USR, Radu Miruță, cere public Consiliului Județean, să prezinta stadiul în care se află Strategia de dezvoltare a ajudețului. Parlamentarul susține că alte județe au aprobat deja strategiile și că autoritățile din Gorj exclud anul 2021, în care Gorjul stă pe loc. „USR Gorj cere Consiliului Judetean Gorj să prezinte o informare corecta, transparentă, în detaliu privind stadiul elaborarii Strategiei de dezvoltare judeteana pentru perioada 2021-2027. Ni se spunea de catre aceeasi entitate în iulie-august anul trecut că Strategia pentru dezvoltarea judetului Gorj 2021-2027 si Planul Strategic Institutional vor fi repede pe masa dezbaterii tuturor factorilor interesati. Suntem aproape la jumatatea anului 2021 si nu stim încă nimic esential despre finalizarea proiectului Strategiei. Cu exceptia unui anunț din 29.04.2021 de pe e-licitatie.ro care ne informează că lucrarea  a fost atribuită executantului, pretul de achiziție  fiind de 501.840 RON. La cum merg lucrurile greu de crezut că noua strategie va fi functională mai devreme de inceputul lui 2022. Ce facem cu 2021 ?  Îl excludem din calendar?”, se arată într-un comunicat emis de formațiunea politică. Liderul USR Gorj, Radu Miruță spune că în județul Olt, strategia județeană a fost aprobată ân data de 16 martie.

Continuă să citeşti

POLITICĂ

Proiect de lege împotriva pașaportului Covid

Postat acum

on

De către

Parlamentarii AUR au anunțat că lucrează la un proiect de lege împotriva pașaportului Covid. Reprezentanții formațiunii politice spun inițiativa parlamentară va sancționa orice discriminare pe motive medicale. „Respingem ideea de a fi discriminaţi pe motive medicale şi nu numai că respingem, lucrăm la un proiect de lege pe care sperăm să-l putem trece prin Parlament, prin care să interzicem orice discriminare pe temei medical, discriminare care dacă este înfăptuită, să fie aspru pedepsită”, a declarat vicepreședintele AUR, Claudiu Târziu. El a mai spus că AUR se va opune introducerii paşaportului de vaccinare şi oricărei alte forme de condiţionare a accesului în spaţii publice şi a călătoriilor.

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR