Connect with us

POLITICĂ

Culmea administrației publice! Primarul și-a luat concediu dar face proiecte de hotărâre și le supune la vot

Postat acum

on

0 Shares

Nebunie! Acesta este cuvântul care descrie felul în care se face administrație publică în comuna Albeni. Mai precis, primarul Ionuț Stan este în concediu de odihnă dar face proiecte de hotărâre pe care le impune la vot în ședința de Consiliu Local. Dacă proiectele nu-i trec, face gură că, doar consilierii sunt de vină. Proiectul de concediu al edilului PNL are legătură cu un recensământ al fântânilor din localitate, pe care primarul vrea taman acum să le bage în inventar, ca să le, vezi Doamne, reabiliteze! Interesant este că o fântână vizată de primarul omniprezent este cea din fața porții fostului director al Școlii Gimnaziale Albeni, membru PSD.

,,Doresc să informez locuitorii comunei Albeni că în ședința de consiliu local, de azi, am avut pe ordinea de zi un proiect privind includerea în inventar a unor fântâni în vederea reabilitării  Fântânile pe care dorim sa le reabilitam sunt din următoarele sate: Albeni, Gioncani, Costeni, fântână din fața magazinului domnului Mihai Jega și fântâna din curtea Scolii Gimnaziale nr 1 Albeni! Actualii Consilieri locali și viitori candidați atât la funcția de Primar cât și la Consiliul Local nu sunt de acord cu reabilitarea acestor fântâni’, a pus paie pe foc, astăzi după ședință, primarul Stan.

Primăria Albeni nu are însă în inventarul făcut în urmă cu 3 ani decât 4 fântâni, iar inventarul nu s-a mai completat de atunci. Asta până azi când primarul are în vizor o anumită fântână, spun o parte dintre consilierii locali. Mai mult, o parte din fântâni sunt pe drumul județean și una este la poarta fostului director de la școală Popescu Sorin, care are și hidrofor în fântână. Deoarece vrea să se răzbune pe acesta, primarul vrea să i scoată hidroforul lui Popescu lucru cunoscut de consilierii care au spus nu la vot acestui proiect.

La Primăria Albeni, se află de câteva zile reprezentanții Camerei de Conturi Gorj în control. Acest lucru contează prea puțin pentru primarul liberal care, și de acasă, vrea să controleze Consiliul Local, decizând noi și noi cheltuieli pentru localitate.

 

 

0 Shares
Publicitate
Click pentru a comenta

You must be logged in to post a comment Login

Lasă un comentariu

POLITICĂ

PSD Gorj, în echipă completă! Weber: Am validat lista de candidați pentru funcția de primar în toate localitățile

Postat acum

on

De către

A fost ședință ieri, la PSD Gorj la care au participat toți candidații la funcțiile de primari pentru cele 70 de localități din Gorj. Cu această ocazie s-au validat și restul candidaților din câteva localități unde nu se stabilise acest lucru dar și la Dănești unde candidatul ce fusese validat nu mai are voie să candideze, urmare a unei condamnări. 

„PSD Gorj, echipa câștigătoare! Partidul Social-Democrat Gorj rămâne la înălțime. Alături ce colegii mei, am validat lista candidaților la funcția de primar în cele 70 de localități ale județului Gorj. Am încredere în echipa mea și sunt convins că împreună vom obține rezultatele pe care ni le-am propus”, a transmis Mihai Weber.

Continuă să citeşti

POLITICĂ

Anca Bordușanu a renunțat la funcția de subprefect!

Postat acum

on

De către

Subprefectul Anca Bordușanu a renunțat la funcția deținută la vârful Prefecturii Gorj. Anca Bordușanu a fost eliberată din funcție, în ședință de Guvern de astăzi, și va candida, cu siguranță, pe lista PSD a Consiliului Județean Gorj.

În aceiași ședință de Guvern a fost numit în postul de prefect, liberalul Virgil Drăgușin.

Continuă să citeşti

POLITICĂ

Priescu(AUR) trage un semnal de alarmă vizavi de situația de la SE Turceni și Minprest

Postat acum

on

De către

Ionelia Priescu, coordonatorul AUR Gorj, totodată candidat la Primăria Târgu Jiu, a tras un semnal de alarmă, acum, într-o conferință de presă, vizavi de situația din CE Oltenia. O parte a salariaților SE Turceni vor fi trimiși acasă, în concediu forțat, după ce unitatea a fost oprită. Priescu a arătat că îi pasă și de salariații Minprest Rovinari, care amenința că vor ieși în stradă după Paște.

,,Având în vedere ca începând cu 07.04.2024 Termocentrala Turceni a fost pusă pe ,,0”, din cauza faptului că nu există cerere de energie electrică (funcționarea termo, în condițiile de piață actuale, ar produce pierdere), am solicitat ca, începând cu schimbul 1, din 29.04.2024, să înceteze activitatea (inclusiv producție și mentenanță) urmând a se relua la schimbul 1, în data de 07.05.2024 (trei zile de concediu/salariat), decizia conducerii, urmând a se comunica în timp optim”, se arată în nota ședinței de marți, a comisiei de negociere din cadrul Complexului Energetic Oltenia.

Ionelia Priescu a susținut, de asemenea, că cetățenii municipiului Târgu Jiu au multe doleanțe vizavi de investițiile realizate cum în oraș. Candidata AUR susține că își pregătește echipa pentru Consiliul Local Târgu Jiu, urmând să pună pe liste oameni care nu au cedat presiunilor, persoane verticale care nu se teme sa spună lucrurilor pe nume.

Continuă să citeşti
Publicitate

Promovate

Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR

VREMEA

Weather Data Source: weather Targu Jiu 30 days

Dă-ne LIKE pe facebook!