Connect with us

EVENIMENTE

Evaziune fiscală în carieră. Amenzi de 190.000 de lei

Postat acum

on

Polițiștii de la Criminalitate Economică au deschis dosar penal pentru evaziune, administratorilor unei cariere de piatră. „În perioada 31 august-1 septembrie a.c., polițiști din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Gorj, cu sprijinul de specialitate al comisarilor din cadrul Gărzii Naționale de Mediu și al inspectorilor din cadrul Administrației Naționale “Apele Române” Mureș, au efectuat verificări la trei puncte de lucru aparținând unor operatori economici ce au ca obiect de activitate exploatarea și comercializarea agregatelor minerale. In acest sens, a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de evaziune fiscală potrivit Legii 241/2005 pentru prevenirea și combaterea evaziunii fiscale”, au transmis reprezentanții IPJ Gorj.

De asemenea, au fost aplicate 9 sancțiuni contravenționale în valoare de peste de 190.000 lei.

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

EVENIMENTE

Un avion utilitar a survolat de la prima oră municipiul Târgu Jiu

Postat acum

on

Un avion utilitar a survolat de la prima oră municipiul Târgu Jiu. A fost prima etapă a campaniei de dezinsecție realizată de municipalitate. În același timp a fost declanșată dezinsecția la sol. Astfel de acțiuni vor continua pe perioada verii. Obiectivul este stârpirea țânțarilor și a căpușelor.

Continuă să citeşti

EVENIMENTE

Amenzi pentru pescari pe final de prohibiție

Postat acum

on

Comisarii Gărzii de Mediu Gorj, împreună cu reprezentanți din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean au verificat mai multe fonduri cinegetice în această perioadă, fiind identificate persoane fizice ce procedau la pescuirea în habitat piscicol natural.
Au fost aplicate sancțiuni contravenționale în valoare de 4000 lei cât și avertismente, atât pentru pescuirea speciilor de viețuitoare acvatice în perioada de prohibiție, cât și pentru lipsa permiselor de pescuit. Prohibiția se încheie pe 8 iunie.

Continuă să citeşti

EVENIMENTE

Arde o mașină la Scoarța

Postat acum

on

De către

Un autoturism arde pe marginea drumului, pe raza localității Copăcioasa. Participanții la trafic au trecut pe lângă autoturismul care ardea că o torță, fără să își explice ce s-a întâmplat. Mașina se afla la mică distanță de o societate comercială care se ocupă de dezmembrări auto. Proprietarul nu era în apropiere și nici cineva care sa fi încercat să stingă incendiul.

 

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR