Connect with us

COMUNITATE

Doliu in familia medicului urolog Cristian Condoiu, la doar o lună după căsătorie

Postat acum

on

Medicul urolog Cristian Mihai Condoiu, care profesează la un spital din Timișoara, este în doliu după ce mama sa, Cristina Condoiu, secretara a Universității Constantin Brâncuși din Târgu Jiu, a decedat după o lungă suferință. Decesul mamei medicului întunecă bucuria recentă a acestuia, doctorul căsătorindu-se religios, luna trecută, cu aleasa inimii sale.

Fiul îndurerat anunță acum decesul celei care i-a dat viață și îi roagă pe cei care vor sa îi conducă mama pe ultimul drum sa vină mâine la Rasova.

„Cuvintele nu pot descrie ceea ce simt acum, ce pot sa zic doar că ai fost și vei rămâne o femeie minunată, dar în primul rand ai fost o mama și vei fi cea mai buna mamă, MAMA MEA!!! Te-am iubit, te iubesc și te voi iubi mereu! Al tău Cristi !!! Îți mulțumesc pentru ca îmi ești MAMĂ. Priveghiul are loc la Casa Funerara Eden Târgu Jiu, iar înmormântarea va avea loc în 03.09 de la ora 14 Biserica Rasovita”, a transmis fiul îndoliat.

 

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

COMUNITATE

Primarul Radu nu i-a uitat pe pensionari: Petrecere de 15.000 de euro pentru vârstnicii din Țicleni!

Postat acum

on

De către

Constantin Radu, primarul PSD de la Țicleni, pregătește o petrecere de zile mari pentru pensionarii din oraș. Pentru masa festivă și nu numai, cu ocazia Zilei Internaționale a Persoanelor Vârstnice, edilul a achitat peste 15.000 de euro.

Ziua de 1 octombrie este prilej de bucurie si pentru pensionarii din Țicleni. Câteva sute de persoane sunt invitate la o petrecere organizată cu această ocazie de autoritatea locală. În fiecare an, primăria a avut grija de pensionarii din oraș, iar sărbătoarea nu a fost marcată doar in pandemie din cauza restricțiilor.

În toate localitățile, la acest sfârșit de săptămână, se organizează astfel de petreceri pentru vârstnici. O parte importanta a membrilor comunității din Țicleni este reprezentată de persoane de vârsta a treia.

Continuă să citeşti

COMUNITATE

Încă un angajat CEO a murit

Postat acum

on

De către

Lista neagră a deceselor de la Complexul Energetic Oltenia continuă să crească. Încă un angajat al companiei, care abia reușise să se pensioneze, a pierit înainte de a se bucura de o pensie, la care visa. Constantin Nebunu avea 55 de ani și a murit la Spitalul Motru, în urma unui accident vascular. Bărbatul a fost angajat la Cariera Lupoaia.

Continuă să citeşti

COMUNITATE

Marfă retrasă de la vânzare de OPC

Postat acum

on

De către

Comisarii de la Protecția Consumatorilor Gorj au scos de la vânzare manfă în valoare de 6.000 de lei. În luna august reprezentanții CJPC Gorj  au efectuat un număr de 91 acțiuni de control, în urma cărora au aplicat 39 de amenzi contravenționale, în valoare totală de 218.000 lei și 58 de avertismente. De asemeni, au oprit temporar activitatea a trei unități.

Printre neregulile constatate, se comercializarea unor produse cu data expirată, legume și fructe depreciate calitativ, cu mucegai, modificate organoleptic, practici comerciale înșelătoare sau utilizarea unor vitrine frigorifice insalubre, cu insecte, resturi alimentare și praf.

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR