Connect with us

COMUNITATE

Doliu in familia medicului urolog Cristian Condoiu, la doar o lună după căsătorie

Postat acum

on

Medicul urolog Cristian Mihai Condoiu, care profesează la un spital din Timișoara, este în doliu după ce mama sa, Cristina Condoiu, secretara a Universității Constantin Brâncuși din Târgu Jiu, a decedat după o lungă suferință. Decesul mamei medicului întunecă bucuria recentă a acestuia, doctorul căsătorindu-se religios, luna trecută, cu aleasa inimii sale.

Fiul îndurerat anunță acum decesul celei care i-a dat viață și îi roagă pe cei care vor sa îi conducă mama pe ultimul drum sa vină mâine la Rasova.

„Cuvintele nu pot descrie ceea ce simt acum, ce pot sa zic doar că ai fost și vei rămâne o femeie minunată, dar în primul rand ai fost o mama și vei fi cea mai buna mamă, MAMA MEA!!! Te-am iubit, te iubesc și te voi iubi mereu! Al tău Cristi !!! Îți mulțumesc pentru ca îmi ești MAMĂ. Priveghiul are loc la Casa Funerara Eden Târgu Jiu, iar înmormântarea va avea loc în 03.09 de la ora 14 Biserica Rasovita”, a transmis fiul îndoliat.

 

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

COMUNITATE

Se mărește populația de lebede de pe râul Jiu

Postat acum

on

Comunitatea de lebede de la Târgu Jiu, de pe lacul de acumulare Vădeni și Parcul Central, s-a mărit. Lebedele au făcut pui. Pe barajul de la Vădeni și pe lacul din zona Parcului Central trăiesc peste 30 de lebede.

Acestea s-au stabilit permanent aici. Au hrană și un mediu în care se simt în siguranță. Din păcate, o lebădă a fost atacată recent cu pietre de către câțiva tineri. Întreaga colonie de păsări este monitorizată de către reprezentanții AJVPS Gorj.

Continuă să citeşti

COMUNITATE

Se deschide cel mai cunoscut obiectiv turistic de pe Transalpina

Postat acum

on

Se fac ultimele pregătiri pentru redeschiderea celui mai cunoscut obiectiv turistic de pe Transalpina. Este vorba de Stâna Ștefanu, deținută de Marioara Babu, din Novaci. Stâna, care oferă preparate tradiționale ciobănești, este vizitată de mii de turiști an de an. Obiectivul ar fi trebuit să fie deschis pe 1 iunie, însă încă se mai lucrează la punerea în siguranță a șoselei Transalpina. Cel mai probabil totul va fi gata în jurul datei de 10 iunie. Stâna dispune și de un muzeu al portului popular.

Continuă să citeşti

COMUNITATE

Câlnic: Bucurie maximă pentru copii, primarul alături de sărbătoriți

Postat acum

on

De către

Autoritatea locală din Câlnic a fost alături de sărbătoriții zilei de 1 Iunie încă de ieri când primarul le-a oferit copiilor de la școlile și grădinițele de pe raza localității cadouri și distracție cu mascote din desene animate.

„Astăzi am avut din nou imensa bucurie să fiu în mijlocul copiilor, să fiu în mijlocul micuților, dar și mai marilor mei câlniceni. Această bucurie s-a datorat faptului că mâine este 1 Iunie, Ziua internațională a copilului, și, cu această ocazie, am oferit cadouri tuturor elevilor si preșcolarilor care frecventează cursurile școlilor sau grădinițelor de pe raza comunei Câlnic. Am fost primiți cu entuziasm de către copii, iar fericirea li se citea în ochișori. Pe lângă plăsuțele cu dulciuri, micuții mei câlniceni au mai avut parte și de alte surprize, în mijlocul lor fiind astăzi Mickey Mouse și Minnie Mouse. Copiii au fost extraordinar de încântați, iar pentru mine nu există satisfacție mai mare decât aceasta.Dragi mei câlniceni, vă doresc din suflet să aveți copii sănătoși și să vă bucurați de ei și de realizările lor toată viața”, a transmis, miercuri, primarul Dumitru Vulpe.

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR