Connect with us

EDUCAȚIE

Elev din Târgu Jiu, calificat la 3 olimpiade naționale

Postat acum

on

Un elev din Târgu Jiu s-a calificat la trei olimpiade naționale. David Sbora este elev în clasa a VII-a, la Colegiul Național „Tudor Vladimirescu” din Târgu Jiu. În urma participării la etapele județene, David s-a calificat la faza națională la disciplinele informatică, matematică și geografie. La geografie a obținut cel mai mare punctaj din județ.

Elevul speră că va lua medalii la toate cele trei discipline. Anul trecut, David Sbora a obținut la olimpiadele naționale o medalie de aur, două de argint și una de bronz. A participat la patru olimpiade diferite.

 

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

EDUCAȚIE

Fiul unui director din Gorj a obținut media 10 la Bacalaureatul olimpicilor!

Postat acum

on

Fiul unui șef din județul Gorj a obținut media 10 la Bacalaureatul olimpicilor. Este vorba de Mihai Bratu, multiplu medaliat la concursuri internaționale și elev în clasa a XII-a, la Colegiul Național „Tudor Vladimirescu”, din Târgu Jiu, unde este șef de promoție. Mihai Bratu este fiul lui Alexandru Bratu, șeful Școlii Populare de Artă Gorj.

„Media 10 la Bacalaureatul olimpicilor, 𝗠𝗶𝗵𝗮𝗶-𝗔𝗹𝗲𝘅𝗮𝗻𝗱𝗿𝘂 𝗕𝗿𝗮𝘁𝘂! Pentru noi vei rămâne elevul de 10: olimpic medaliat la competiții internaționale de Lingvistică și Geografie, cel mai bun olimpic al României din toate timpurile la disciplina Lingvistică, șef de promoție cu 10 pe linie, dedicat cu adevărat școlii tale, iubit și admirat în egală măsură de colegi și de profesori, cetățean de onoare al Municipiului Târgu Jiu, elevul nostru de aur!”, conform unei postări a Colegiului Național „Tudor Vladimirescu” din Târgu Jiu.

Continuă să citeşti

EDUCAȚIE

Număr record de profesori din Gorj, în marș pe străzile din Târgu Jiu

Postat acum

on

Dascălii din Gorj ies luni în stradă, la Târgu Jiu. Sunt așteptați peste o mie de profesori. Sindicatele din învățământ organizează, între orele 11.00-13.00, la Târgu Jiu, o manifestație de protest. Astfel, între orele 11.00-12.00 va avea loc un miting în Piața Prefecturii. De asemenea, între orele 12.00-13.00 este programat un marș de protest pe traseul Piața Prefecturii – Strada Victoriei (cu ocolire prin Bulevardul Constantin Brâncuși). Marșul se va încheia în zona Liceului Tehnologic numărul 2. A fost obținută autorizație de la primărie pentru organizarea celor două acțiuni, care au ca revendicare creșterea salariilor.

Continuă să citeşti

EDUCAȚIE

Profesorii din Gorj se pregătesc de proteste

Postat acum

on

Profesorii din Gorj se pregătesc să organizeze un protest la Târgu Jiu. Acesta va avea loc în Piața Prefecturii. Organizațiile sindicale poartă discuții cu privire la data și la numărul de participanți. De asemenea, o delegație de profesori gorjeni se află joi la București, pentru a participa la protestul organizat de federațiile sindicatelor din învățământ, în Capitală.

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR