Connect with us

SĂNĂTATE

Ecografii gratuite în Vladimir!

Postat acum

on

30 de persoane au beneficiat de ecografii gratuite la Vladimir, prin proiectul Împreună pentru Sănătate-proiect cofinanțat din bugetul județului Gorj, pe 2023.

Ecografiile au fost efectuate de către Dr. Radu Cîrstoiu, medic specialist radiologie și imagistică.

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

SĂNĂTATE

Masaj tunisian în premieră la Târgu Jiu

Postat acum

on

Masaj terapeutic în premieră la Târgu Jiu. Societatea locală Veritamed oferă, începând cu data de 15 septembrie, în Targu Jiu, masaj tunisian terapeutic sau de relaxare, cu terapeuta Fathia, din Tunisia. Prețul unui masaj este de 150 lei / 45 minute. Se acordă o reducere de 50 lei pentru primii 100 de clienți înscriși. Masajul terapeutic tunisian este adus în premieră la Târgu Jiu și este realizat chiar de o specialistă din Tunisia.

Continuă să citeşti

SĂNĂTATE

Medic specialist în boli venoase, consultații la Târgu Jiu

Postat acum

on

Roicov Nicola Aleksandar, medic specialist chirurgie vasculară și flebologie la MedLife Târgu Jiu este alături de pacienții care se confruntă cu boli venoase. Una din procedurile minim invazive pe care domnul doctor le realizează pentru tratamentul venelor vizibile de la nivelul membrelor este scleroterapia.

Scleroterapia este o procedură medicală folosită pentru tratarea anumitor vene varicoase și a vaselor superficiale vizibile (venectazii, vene reticulare). Aceasta constă în injectarea unei substanțe direct în venele dilatate, care vor dispărea după câteva săptămâni. Scleroterapia este indicată pentru venele de tip pânză de păianjen și pentru venectaziile cu diametrul de până la 3 mm. Programări pentru o consultație la Dr. Roicov, apelând 0253 960.

Continuă să citeşti

SĂNĂTATE

Analize medicale la jumătate de preț la o cunoscută clinică

Postat acum

on

O cunoscută clinică medicală oferă analize la jumătate de preț pentru școlari și preșcolari. Recoltările se fac la clinicile Medlife din Târgu Jiu și Motru.

„În curând începe școala! Ai fost cu copilul la analize? Dacă încă nu ai reușit, vino la centrele MedLife din județul Gorj și Mehedinți, unde pachetul de analize pentru școlari și preșcolari este la jumătate de preț!

Pachetul costă numai  102,50 lei, redus de la 205 lei, și cuprinde următoarele:

Examen coproparazitologic

Coprocultură

Exsudat nazal

Exsudat faringian

Pachetul de analize pentru școlari și preșcolari este disponibil la preț special până în 1 octombrie, în următoarele centre:

GORJ:

Medlife Târgu Jiu: Str Victoriei, nr 118

Medlife Motru: Str Minerului, nr 7

Pentru mai multe informații, poți apela 0253 960.”, conform Medlife.

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR