Connect with us

EVENIMENTE

De legat! A ieșit să-și bată covorul, în incinta locului de joacă închis de Primăria Târgu-Jiu

Postat acum

on

O femeie din Târgu-Jiu a dorit să arate la tot blocul că ea e gospodină și în stare de urgență. Cu de la sine putere, femeia înarmată cu un bătător de covoare, a intrat în incinta locului de joacă de lângă imobilul său, undeva în zona Inspectoratului Școlar Gorj, și și-a pus ce avea de bătut peste o bară pe care atârnau două leagăne pentru copii. Încălcând regula intrării în spațiul de joacă, utilizarea mobilierului pentru alte scopuri și starea de urgență, cetățeanca s-a apucat să muncească la covorul din care a scos câteva fire de praf. Nu a întrebat-o nimeni de sănătate, nu de alta dar polițiștii și jandarmii nu patrulează decât în zonele vizibile, la artera principală, în rest rămâne vigilent numai ochiul vecinilor pensionari care, plictisiți, spionează printre perdele. Cu siguranță, și alte gospodine, luând exemplul celei din fotografie, vor face de mâine același lucru, nu de alta dar parcurile pentru cei mici tot stau degeaba.

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

EVENIMENTE

A reclamat la poliție că i s-a furat un salcâm

Postat acum

on

De către

Un bărbat a sunat la 112, să reclame că i-a fost furat un salcâm. Polițiștii l-au depistat pe autor, încă reclamantul l-a iertat. „Poliția Orașului Novaci a fost sesizată prin apelul unic de urgență 112, de către un bărbat din municipiul Slatina, cu privire la faptul că persoane necunoscute au tăiat și sustras un arbore specia salcâm, de pe un teren pe care îl deține în comuna Polovragi. Polițiștii s-au deplasat la fața locului, stabilind că aspectele sesizate se confirmă. În urma administrării probatoriului, a fost identificat un tânăr de 27 de ani, din localitatea Polovragi, bănuit de comiterea infracțiunii de furt. Pe parcursul cercetărilor, între părți a intervenit împăcarea”, au transmis reprezentanții IPJ Gorj.

Continuă să citeşti

EVENIMENTE

Luptător gorjean, pe podium la Campionatul Național

Postat acum

on

De către

Un luptător gorjean a cucerit medalia de bronz, la finala Campionatului Național de Seniori, de la Reşiţa, competiție care s-a desfășurat în perioada 25-27 noiembrie. Alexandru Beşliu, de la CSM Târgu Jiu, a concurat la categoria 92 de Kg. În weekend, multiplul campion național a participat, la Reșița, la ultima competiție din acest an, cea mai importantă din calendarul intern la această disciplină.

Continuă să citeşti

EVENIMENTE

Accident cu doi încarcerați la Ursați

Postat acum

on

De către

Pompierii ISU Gorj au fost solicitați în jurul orei 01:30 să intervină pentru gestionarea unei situații de urgență generată de un accident rutier produs in municipiul Tg-Jiu, cartier Ursati în care a fost implicat un autoturism care a parasit partea carosabilă și s-a răsturnat.

La fata locului s-au deplasat 2 autospeciale pentru descarcerare și un echipaj SMURD din cadrul ISU Gorj precum si 2 ambulante din cadrul SAJ Gorj, echipajele de intervenție constatând că în urma evenimentului rutier două persoane de sex masculin erau încarcerate în autovehicul.

S-a intervenit rapid de catre echipajele pentru descarcerare pentru extragerea victimelor prin decopertarea plafonului mașinii. Victimele au primit primul ajutor calificat la fata locului, iar ulterior au fost transportate la Unitatea de Primiti Urgente a Spitalului din Tg-Jiu.

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR