Connect with us

ULTIMA ORĂ

CEO și-a redus producția la jumătate. De unde luăm energie

Postat acum

on

Activitatea Complexului Energetic Oltenia a fost redusă, angajații fiind trimiși în șomaj tehnic, până în iunie, ca măsură de prevenție, în răspândirea virusului Covid-19. Reducerea activității afectează și producția, care s-a diminuat la jumătate.
Complexul Energetic Oltenia, principalul producător de energie pe bază de cărbune, închide, pe rând, unitățile pe care le are în cele cinci județe. Începând cu data de 13 aprilie, angajații intră într-un proces eșalonat de șomaj tehnic, care se întinde pe două luni. “Am redus activitățile în toate subunitățile, s-a redimensionat personalul, funcționăm cu un personal între 30% și 40%. Producția s-a diminuat, avem în funcțiune maxim trei grupuri mari și unul mic, la Craiova. Implicit producția de cărbune necesară grupurilor s-a diminuat și în cariere funcționăm cu 2-3 utilaje, pentru a satisfice necesarul pentru termocentrale”, a afirmat managerul interimar al CEO, Daniel Burlan. Conducerea Complexului Oltenia a anunțat că producția de energie a fost și ea afectată, fiind redusă la jumătate. “Reducerea funcționării afectează, dar nu o reducem că vrem noi. Asta e solicitarea pieței. Dar ne afectează, este o reducere semnificativă, de 50%”, a mai spus Daniel Burlan. Șefii CEO spun că au achiziționat echipamente de protecție pentru angajații care sunt în producție și dezinfectant, astfel încât, cei care lucrează să nu fie afectați de pandemia de Coronavirus.

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

EVENIMENTE

Foto: Accident cu victime la Albeni!

Postat acum

on

De către

Avem sesizat un eveniment rutier cu victime și doua autovehicule implicate, la Albeni. Operațiunea de salvare este in desfășurare.

 

Continuă să citeşti

COMUNITATE

250 de luptători K1, în ring la Târgu Jiu! Campionatul Național de Kickboxing, Cupa României, în desfășurare

Postat acum

on

De către

250 de sportivi, fete și băieți, de la 19 cluburi de lupte din țară participă, acum, la Târgu Jiu, la Campionatul Național de Kickboxing, aflat la prima ediție în județul nostru. Competiția implică confruntări K1 Style, desfășurate în ring, dar și pe tatami: PF, LV, KL.

Evenimentul are loc în sala de sport a Colegiului Economic Virgil Madgearu.

Federația Națională de Arte Marțiale de Contact a fost reprezentată la acest eveniment chiar de președintele Departamentului All Stylles(Kickboxing), Mircea Mitroescu.

Competitorii au vârste cuprinse între 6 și 18 ani, sunt bine antrenați și siguri pe victorie. Fiecare sportiv va juca mai multe meciuri, în funcție de vârstă, greutate și experiență.

19 sportivi reprezintă CS V.Dragon, organizatorul competiției, cu șanse mari de a ajunge pe podium.

Trofee, cupe, diplome și medalii au fost pregătite de organizatori pentru numeroșii sportivi bine pregătiți înscriși în această competiție de talie națională.

Aceasta este a treia competiție de nivel național organizată în municipiu de Gabriel Voicu, deținătorul clubului sportiv V. Dragon din Târgu Jiu.

 

 

Continuă să citeşti

COMUNITATE

Senatorul Iordache a mai oferit încă o mână de ajutor: Ochelari, pentru membrii familiei din Slivilești

Postat acum

on

De către

Senatorul de Gorj, Ion Iordache, le-a mai oferit încă un sprijin membrilor familiei de la Slivilești căreia i-a ridicat, în luna octombrie, o locuință nouă, în localitate.

O parte dintre copiii familiei Cârstenoiu  dar și mama acestora au beneficiat, vineri, de un control oftalmologic de specialitate la unitatea deschisă, în septembrie, în Târgu Jiu de către Ioana Țîrcomnicu, inginer optometrist. Cei trei nu doar că au aflat ce probleme oftalmologice au ci vor primi și ramele și lentilele necesare pentru o vedere corectă.

Reamintim că parlamentarul Ion Iordache le-a construit o casă membrilor acestei familii care trăiau în condiții improprii. De la finalul lunii trecute, cei patru copii, împreună cu părinții lor se bucură de o locuință adevărată.

Ion Iordache spunea că a dat naștere unui proiect numit ”Toți copiii merită o casă!”, pentru că fiecare copil merită să aibă condiții mai bune de viață și un mediu în care să se dezvolte sănătos. Pentru că dintotdeauna a crezut în puterea exemplului, Ion Iordache a fost cel care a construit prima casă din cadrul acestui proiect.

 

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR