Connect with us

EVENIMENTE

Crește numărul angajaților Spitalului din Tg Jiu, suspecți de Coronavirus

Postat acum

on

Situația de la Spitalul Județean din Târgu Jiu, unde mai mulți angajați sunt internați, cu suspiciune de Coronavirus, poate duce la impunerea unei conduceri militare. Trei angajați așteaptă rezultatele testelor, fiind deja internați, printre aceștia și directorul medical, care a fost internat, în această dimineață, împreună cu un membru al familiei, cu simptome specifice infectării cu virusul Covid-19.

Spitalul Județean din Târgu Jiu riscă să rămână fără conducere, întreg directoratul putând intra în izolare, dacă testul făcut directoarei medicale, internate azi cu suspiciuni de Coronavirus. Claudia Motea a prezentat simptome specifice virusului Covid și a mers singură la Secția Boli Infecțioase, unde a fost internată și i s-au prelevat probe. Și sora directoarei, dar și o altă angajată de la Resurse Umane sunt deja internate, cu suspiciune de Coronavirus. Managerul și cei trei directori ai spitalului, dar și alți angajați de la administrativ, cu care Motea a intrat în contact, în ultima perioadă, ar urma să intre în izolare. Surse medicale spun că situația este mult mai gravă, la unitatea din Târgu Jiu. Medicii nu respectă protocoalele, la triajul pacienților și nici circuitele obligatorii în astfel de cazuri, ceea ce ar putea duce la apariția unui număr mare de infectați. Acest lucru, dar și imobilizarea întregului directorat va impune o conducere militară a spitalului.

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

EVENIMENTE

Caz de pestă, confirmat la Drăguțești

Postat acum

on

De către

Un fond de vânătoare monitorizat, la Drăguțești, după ce un mistreț a fost confirmat cu pestă. Animalul a fost găsit agonizând, săptămâna trecută, iar un localnic a alertat autoritățile. Reprezentanți ai Direcției Sanitar Veterinare au ridicat porcul mistreț și au efectuat analize de laborator, care au stabilit că animalul era infestat. Întreaga comună este acum în alertă, după ce mai mulți porci, de data aceasta din gospodăriile localnicilor, au ridicat suspiciuni și se efectuează analize.

Continuă să citeşti

EVENIMENTE

Se închide circulația rutieră pe Transalpina, în zona Rânca

Postat acum

on

În week-end se închide circulația rutieră pe cea mai înaltă șosea din țară, Transalpina. Motivul este legat de organizarea Campionatului Național de Viteză în Coastă.

„Având în vedere competiția de automobilism sportiv „Etapa a II-a a Trofelului Național Masters de Viteză în Coastă-Transalpina Masters Challenge-TNMVC Rânca 2023” vă informăm că în zilele de 10 și 11 Iunie a.c., pe DN 67C Rânca, între km 17+000-22+000 traficul rutier pe acest tronson de drum va fi închis între orele  09:00-13:00 și 14:00-18:00.”, conform IPJ Gorj.

Continuă să citeşti

EVENIMENTE

Tânăr arestat, după ce și-a bătut concubina. Femeia a ajuns la spital

Postat acum

on

De către

Un tânăr din Rovinari a fost arestat preventiv, pentru 30 de zile, după ce și-a bătut concubina. Femeia de 41 de ani a fost cea care a sesizat poliția. ”Din cercetări, polițiștii au stabilit că în urma unui conflict spontan, bărbatul de 28 de ani i-ar fi aplicat mai multe lovituri concubinei sale. În urma agresiunii, femeia a fost internată la spital și a fost supusă unei intervenții chirurgicale. Polițiștii au emis un ordin de protecție provizoriu împotriva bărbatului și l-au reținut pentru 24 de ore, fiind bănuit de săvârșirea infracțiunii de violență în familie. Ieri, bănuitul a fost prezentat instanței de judecată, față de acesta fiind dispusă măsura arestării preventive pentru 30 de zile”, au transmis reprezentanții IPJ Gorj.

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR