Connect with us

POLITICĂ

Cosmin Popescu: Vâlceanu vede lucrurile distorsionat

Postat acum

on

Președintele Consiliului Județean Gorj, Cosmin Popescu, îl acuză pe deputatul PNL, Dan Vâlceanu, că nu cunoaște realitatea legată de pandemia de Coronavirus și spune lucruri absurde. Reacția liderului PSD vine după ce liberalul a afirmat că numărul cazurilor de îmbolnăviri va scădea, în zilele următoare, deși, în ultimele două săptămâni, media celor depistați pozitiv s-a menținut peste 1.000 și este în creștere, în ultimele zile.

„Sunt multe persoane aici în Gorj, și nu numai, care din fața calculatorului văd lucrurile un pic distorsionat. Una dintre aceste persoane este și deputatul Vîlceanu care, luându-și probabil informațiile direct de la ministrul Nelu Tătaru, consideră că epidemia aceasta e ca o poezie – e un val cu două cocoașe, una mai mare, alta mai mică, că e ca un platou și alte asemenea metafore. Noi, cei care ne confruntăm zilnic cu probleme reale, în lumea reală, nu vedem lucrurile în termeni atât de plastici. Noi vedem oameni care suferă, ne zbatem să găsim resurse materiale și umane, echipamente, noi spitale care să asigure servicii medicale celor care au ghinionul să se îmbolnăvească”, a afirmat șeful CJ Gorj.
Popescu le recomandă celor care ies în spațiul public cu informații distorsionate să nu mai folosească intoxicări, care nu ajută cu nimic la îmbunătățirea situației din spitale. „Prin urmare, cei care visează la cai verzi pe pereți în lumea lor cu aer rarefiat, ar face bine să se alăture efortului comun pe care îl facem noi, autoritățile și cadrele medicale, pentru a depăși această perioadă dificilă nu numai pentru județul nostru, ci și pentru țară. Rugămintea mea pentru toți acești oameni ar fi ca dacă nu pot face nimic util pentru societate, măcar să aibă minima decență și să tacă o perioadă”, a fost mesajul lui Cosmin Popescu.
Publicitate
1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Vasile

    6 august 2020 at 08:58

    1. Dan Vîlceanu să zică bogdaproste că știe cum îl cheamă cu CI-ul în mână! E râsul televiziunilor IQ-ul său! E de-un habarnism violent care pare a necesita ajutor specializat de urgență! Ziua în care vorbele sale vor valora mai mult de o ceapă degerată ar putea fi declarată Ziua Internațională a Inteligenței (asimptomatice, bine-nțeles!)
    2. Domnul Popescu ar trebui să facă bine să vadă și altceva decât carcalaci în fața ochilor! Spitalul județean din Rm. Vâlcea face transplanturi, face bioprinting, face lucruri la care cei de la SJU nici nu visează! Spitalul județean din Petroșani e renumit pentru operațiile pe coloană! Noi, între cele două spitale, suntem renumiți pentru nepăsarea tuturor: medici, asistente, administrație… A-ncercat ceva-ceva Capotă, cât a fost manager, da’ l-au „mâncat” acei „piranhas” care au în spate politicieni cu interese deloc în favoarea pacienților!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

POLITICĂ

Deputat de Gorj, protest împotriva violenței asupra femeilor

Postat acum

on

De către

Deputatul de Gorj, Claudiu Manta, a îmbrăcat, azi, un tricou cu mesaj împotriva violenței asupra femeilor. Parlamentarul PSD a mers în plenul Parlamentului cu un tricou negru, pe care scria ”Stop violenței împotriva femeilor” și care afișa numărul de telefon, la care victimele violenței domestice pot să sune. ”Statisticile arată că, la fiecare 12 minute, o persoană este victima violenței, iar cele mai multe dintre victime, 66%, sunt femei. Alături de colegii mei din PSD, am tras un semnal de alarmă, legat de această situație, în plenul Parlamentului. Combaterea violenței, că este fizică, de limbaj sau de orice altă natură, este o obligație a autorităților din fiecare stat civilizat. PSD rămâne un susținător al protejării victimelor și persoanelor vulnerabile. Avem obligație, legală și morală, să ajutăm aceste persoane și să le învățăm să-și ceară drepturile”, a transmis deputatul Claudiu Manta.

Continuă să citeşti

POLITICĂ

Alin Văcaru, reales secretar general al Pro România, la Congresul partidului! Ponta, președinte

Postat acum

on

De către

Congresul Pro România a fost organizat astăzi, în București.

O delegație formată din 15 persoane a reprezentant Pro România Gorj la acest eveniment politic în cadrul căruia s-a ales noua conducere a partidului.

La Congres a fost prezent și europarlamentarul Corina Crețu.

Victor Ponta a fost reales președinte al Pro România dar și Alin Văcaru, secretar general al partidului. Noul Biroul Executiv al Pro România este format din 17 membri.

La nivelul Gorjului, Pro România are 80 de aleși locali.

Continuă să citeşti

POLITICĂ

AUR și-a anunțat candidatul pentru Primăria Târgu Jiu: Marian Ciofîcă, managerul regional Lidl România!

Postat acum

on

De către

O dată cu lansarea și la Târgu Jiu a candidaților AUR pentru alegerile europarlamentare, eveniment care a fost organizat ieri, cu începere de la ora 17.30, a avut loc și alegerea președintelui ANȚ(Alianța Național Țărănistă) Gorj, în persoana tânărului Marian Ciofîcă, manager regional al Lidl România.

Tot în acest cadru, la eveniment participând 700 de persoane, a fost anunțat și candidatul AUR la Primăria Târgu Jiu, în persoana organizatorului acestei întâlniri, Maria Ciofîcă.

Printre candidații anunțați, ieri, la Târgu Jiu s-a aflat și europarlamentarul Cristian Terheș, care conduce, de altfel, lista de candidați AUR, dar și alți șase candidați, prezentați membrilor și simpatizanților AUR din sală.

La Târgu Jiu a fost prezent cu ocazia Conferinței Județene de Alegeri a ANȚ și președintele Radu Ghidău. ANȚ a reușit să adune sub această siglă o serie de partide politice care vor susține Alianța AUR, condusă de către George Simion.

Din păcate, deși a fost anunțată și prezența la eveniment a lui George Simion, președintele Alianței AUR, liderul de partid a ajuns în municipiu la finalul acestuia și nu a mai fost prezent în sală.

Marian Ciofîcă are 34 de ani, locuiește în Târgu Jiu din 2011, este căsătorit, are o fetiță și conduce Lidl România ca manager regional pe zona Sud Vest. A absolvit Universitatea Pitești, specializarea Informatică dar și Administrație Publică la Universitatea „Constantin Brâncuși” din Târgu Jiu. A terminat master în Managementul Afacerilor. Lucrează în retail de peste 14 ani. 

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR

VREMEA

Weather Data Source: weather Targu Jiu 30 days

Dă-ne LIKE pe facebook!