Connect with us

POLITICĂ

Cosmin Popescu: Vâlceanu vede lucrurile distorsionat

Postat acum

on

Președintele Consiliului Județean Gorj, Cosmin Popescu, îl acuză pe deputatul PNL, Dan Vâlceanu, că nu cunoaște realitatea legată de pandemia de Coronavirus și spune lucruri absurde. Reacția liderului PSD vine după ce liberalul a afirmat că numărul cazurilor de îmbolnăviri va scădea, în zilele următoare, deși, în ultimele două săptămâni, media celor depistați pozitiv s-a menținut peste 1.000 și este în creștere, în ultimele zile.

„Sunt multe persoane aici în Gorj, și nu numai, care din fața calculatorului văd lucrurile un pic distorsionat. Una dintre aceste persoane este și deputatul Vîlceanu care, luându-și probabil informațiile direct de la ministrul Nelu Tătaru, consideră că epidemia aceasta e ca o poezie – e un val cu două cocoașe, una mai mare, alta mai mică, că e ca un platou și alte asemenea metafore. Noi, cei care ne confruntăm zilnic cu probleme reale, în lumea reală, nu vedem lucrurile în termeni atât de plastici. Noi vedem oameni care suferă, ne zbatem să găsim resurse materiale și umane, echipamente, noi spitale care să asigure servicii medicale celor care au ghinionul să se îmbolnăvească”, a afirmat șeful CJ Gorj.
Popescu le recomandă celor care ies în spațiul public cu informații distorsionate să nu mai folosească intoxicări, care nu ajută cu nimic la îmbunătățirea situației din spitale. „Prin urmare, cei care visează la cai verzi pe pereți în lumea lor cu aer rarefiat, ar face bine să se alăture efortului comun pe care îl facem noi, autoritățile și cadrele medicale, pentru a depăși această perioadă dificilă nu numai pentru județul nostru, ci și pentru țară. Rugămintea mea pentru toți acești oameni ar fi ca dacă nu pot face nimic util pentru societate, măcar să aibă minima decență și să tacă o perioadă”, a fost mesajul lui Cosmin Popescu.
Publicitate
1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Vasile

    6 august 2020 at 08:58

    1. Dan Vîlceanu să zică bogdaproste că știe cum îl cheamă cu CI-ul în mână! E râsul televiziunilor IQ-ul său! E de-un habarnism violent care pare a necesita ajutor specializat de urgență! Ziua în care vorbele sale vor valora mai mult de o ceapă degerată ar putea fi declarată Ziua Internațională a Inteligenței (asimptomatice, bine-nțeles!)
    2. Domnul Popescu ar trebui să facă bine să vadă și altceva decât carcalaci în fața ochilor! Spitalul județean din Rm. Vâlcea face transplanturi, face bioprinting, face lucruri la care cei de la SJU nici nu visează! Spitalul județean din Petroșani e renumit pentru operațiile pe coloană! Noi, între cele două spitale, suntem renumiți pentru nepăsarea tuturor: medici, asistente, administrație… A-ncercat ceva-ceva Capotă, cât a fost manager, da’ l-au „mâncat” acei „piranhas” care au în spate politicieni cu interese deloc în favoarea pacienților!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

POLITICĂ

Proiect de constituire a ATOP, scos de pe ordinea de zi a CJ

Postat acum

on

De către

Acuze la adresa consilierilor județeni, după ce au încercat să scoată de pe ordinea de zi a ședinței Consiliului Județean, un proiect de constituire a ATOP. Deși trebuie înființat de aproape un an, acesta nu a fost aprobat, iar la ședința de azi, rămânerea lui pe ordinea de zi este incertă. Liderul Partidului Verde, Adrian Tudor, dă vina pe negocierile eșuate, între politicieni. „Acest organism, care trebuia constituit de 8 luni, încă nu este funcțional din cauza negocierilor politice, eșuate, din Consiliul Județean. Bineînțeles că PNL, PSD, PRO ROMÂNIA și PMP nu s-au înțeles și proiectul a fost retras de pe ordinea de zi al ședinței de azi. Partidul Verde atrage public atenția tuturor partidelor din Consiliul Județean Gorj să pună interesul cetățenilor pe primul loc, să renunțe la jocurile politice, favorabile lor, pentru ca ATOP să funcționeze. Este incalificabil cum se ceartă pe niște indemnizații, iar ordinea publică din județ este tratată cu iresponsabilitate”, acuză Adrian Tudor, președintele Patidului Verde Gorj.

Continuă să citeşti

POLITICĂ

Concurs reluat, după ce Corpul de Control a descoperit ilegalități

Postat acum

on

De către

Corpul de Control al prefectului a descoperit o serie de ilegalități, la Primăria Țicleni. Mai exact, echipa de control a stabilit că nu au fost respectate obligațiile stabilite de lege, în vederea organizării unui concurs, pentru ocuparea postului de consilier. „Ultima verificare a fost efectuată la Primăria orașului Țicleni și a avut ca scop verificarea modului în care a fost organizat concursul pentru ocuparea funcției publice de execuție vacante de consilier, clasa I, grad profesional debutant în cadrul aparatului de specialitate al Primarului Orașului Țicleni. Reprezentații Instituției Prefectului au constatat o serie de abateri (lipsa fișei postului de la dosarul de concurs; pe pagina de Internet a Primăriei Țicleni nu au fost publicate informații necesare cu privire la desfășurarea concursului și nici documentele care trebuie să fie cuprinse în dosarul de concurs etc.), motiv pentru care Corpul de Control al Prefectului a considerat că se impune reluarea procedurii de organizare a concursului de recrutare”, a spus prefectul Corneliu Răducan Morega.
Continuă să citeşti

POLITICĂ

Acuză Guvernul că își bate joc de dosarul Brâncuși. „Mă tem că este cam târziu”

Postat acum

on

De către

Deputatul Mihai Weber acuză guvernul, că a tratat cu dezinteres operele lui Constantin Brâncuși și crede că dosarul de introducere în patrimoniul UNESCO riscă să fie respins. Parlamentarul PSD dă vina pe faptul că instituțiile abilitate nu au făcut nimic, pentru a ajuta la obținerea unui rezultat favorabil ansamblului de la Târgu Jiu, care va intra în dezbaterea comisiei, în prioada următoare. ”Se știe de câteva luni bune că trei grupuri de experți independenți au recomandat ca, de acum încolo, să nu mai fie acceptat în UNESCO niciun dosar cu monumente asociate unui război. Imediat ce am preluat președinția Comisiei permanente comune a Camerei Deputaților și Senatului pentru relația cu UNESCO, am avut mai multe întâlniri pe acest subiect cu Delegatul Permanent al României la UNESCO, cu specialiștii de la Institutul Național al Patrimoniului, cu reprezentanți ai Ministerului Culturii, ai Ministerului Afacerilor Externe, practic, cu toți cei implicați. Am pus la aceeași masă pe toți cei implicași, dar Guvernul României este cel care are atribuții în relația directă cu UNESCO. Noi, comisia, suntem doar un organism legislativ și consultativ. Mereu am atras atenția că există riscul să ne trezim din nou în situația de a vedea Dosarul Brâncuși amânat. Înțeleg că abia acum reprezentanții României fac demersuri pentru ca decizia atât de tranșantă să fie reanalizată, dar mă tem că este cam târziu”, a declarat deputatul Mihai Weber, președintele PSD Gorj.

 

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR