Connect with us

POLITICĂ

Cosmin Popescu: Vâlceanu vede lucrurile distorsionat

Postat acum

on

Președintele Consiliului Județean Gorj, Cosmin Popescu, îl acuză pe deputatul PNL, Dan Vâlceanu, că nu cunoaște realitatea legată de pandemia de Coronavirus și spune lucruri absurde. Reacția liderului PSD vine după ce liberalul a afirmat că numărul cazurilor de îmbolnăviri va scădea, în zilele următoare, deși, în ultimele două săptămâni, media celor depistați pozitiv s-a menținut peste 1.000 și este în creștere, în ultimele zile.

„Sunt multe persoane aici în Gorj, și nu numai, care din fața calculatorului văd lucrurile un pic distorsionat. Una dintre aceste persoane este și deputatul Vîlceanu care, luându-și probabil informațiile direct de la ministrul Nelu Tătaru, consideră că epidemia aceasta e ca o poezie – e un val cu două cocoașe, una mai mare, alta mai mică, că e ca un platou și alte asemenea metafore. Noi, cei care ne confruntăm zilnic cu probleme reale, în lumea reală, nu vedem lucrurile în termeni atât de plastici. Noi vedem oameni care suferă, ne zbatem să găsim resurse materiale și umane, echipamente, noi spitale care să asigure servicii medicale celor care au ghinionul să se îmbolnăvească”, a afirmat șeful CJ Gorj.
Popescu le recomandă celor care ies în spațiul public cu informații distorsionate să nu mai folosească intoxicări, care nu ajută cu nimic la îmbunătățirea situației din spitale. „Prin urmare, cei care visează la cai verzi pe pereți în lumea lor cu aer rarefiat, ar face bine să se alăture efortului comun pe care îl facem noi, autoritățile și cadrele medicale, pentru a depăși această perioadă dificilă nu numai pentru județul nostru, ci și pentru țară. Rugămintea mea pentru toți acești oameni ar fi ca dacă nu pot face nimic util pentru societate, măcar să aibă minima decență și să tacă o perioadă”, a fost mesajul lui Cosmin Popescu.
Publicitate
1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Vasile

    6 august 2020 at 08:58

    1. Dan Vîlceanu să zică bogdaproste că știe cum îl cheamă cu CI-ul în mână! E râsul televiziunilor IQ-ul său! E de-un habarnism violent care pare a necesita ajutor specializat de urgență! Ziua în care vorbele sale vor valora mai mult de o ceapă degerată ar putea fi declarată Ziua Internațională a Inteligenței (asimptomatice, bine-nțeles!)
    2. Domnul Popescu ar trebui să facă bine să vadă și altceva decât carcalaci în fața ochilor! Spitalul județean din Rm. Vâlcea face transplanturi, face bioprinting, face lucruri la care cei de la SJU nici nu visează! Spitalul județean din Petroșani e renumit pentru operațiile pe coloană! Noi, între cele două spitale, suntem renumiți pentru nepăsarea tuturor: medici, asistente, administrație… A-ncercat ceva-ceva Capotă, cât a fost manager, da’ l-au „mâncat” acei „piranhas” care au în spate politicieni cu interese deloc în favoarea pacienților!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

POLITICĂ

Europarlamentarul Corina Crețu, mâine în Gorj

Postat acum

on

De către

Europarlamentarul Pro România, Corina Crețu, va participa mâine la o întâlnire cu autorităţile județene la Prefectura Gorj. Întâlnirea este programata după ora 11.00, în Sala Maură a instituției publice.

Continuă să citeşti

POLITICĂ

Organizația Pro România Gorj solicită demisia managerul de la SJA Gorj

Postat acum

on

De către

Prin intermediul unui comunicat de presă, Pro Romania Gorj solicită public demisia lui Constantin Mitroi, managerul Serviciului Județean de Ambulanță, căruia i s-ar fi prelungit mandatul cu încă șase luni.

Continuă să citeşti

POLITICĂ

Liberalul Crăc, noul director al APIA Gorj

Postat acum

on

De către

„APIA Gorj are un nou director executiv. Îl felicit pe Traian Crăc pentru obținerea acestei poziții deosebit de importante! Traian a mai condus APIA, are o bogată experiență și vine din mediul privat. Îi urez, pe aceasta cale, mult succes în activitate!”,a anunțat șeful PNL Târgu Jiu, Marcel Romanescu. Traian Crăc este vicepreședinte al PNL Târgu Jiu.

 

Continuă să citeşti

Târgu Jiu
Cloudy
06:3320:18 EEST
Se simt: 7°C
Vânt : 3km/h SSW
Umiditate : 92%
Presiunea aerului: 1011.51mbar
Indexul UV: 0
MarțiMiercuriJoi
15/3°C
17/4°C
19/8°C
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR