Connect with us

EVENIMENTE

Conflictul de la Peșteana a avut ca urmare doi reținuți

Postat acum

on

Polițiști din cadrul Poliției Orașului Rovinari și Secţiei 5 Poliţie Rurală Rovinari au reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Gorj, un bărbat, de 36 de ani și o femeie de 38 de ani, ambii din comuna Bâlteni, bănuiți de săvârșirea infracțiunilor de tulburarea ordinii și liniștii publice și amenințare, la data de 9 iulie a.c..

În urma cercetările efectuate de polițiști, a fost dispusă efectuarea în continuare a urmăririi penale, față de cei doi reținuți și un alt tânăr, de 19 ani, din aceeași localitate, care, la data de 5 iulie a.c., în timp ce se aflau pe raza comunei Bâlteni, ar fi amenințat cu acte de violență, un alt localnic, de 37 de ani și ar fi spart cu pietre geamurile locuinței acestuia,

Tulburând, astfel, ordinea și liniștea publică și provocând indignarea persoanelor prezente.

Cei doi vor fi prezentați, astăzi, Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Jiu, cu propuneri legale.

Sîrbu Andreea

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

EVENIMENTE

Un avion utilitar a survolat de la prima oră municipiul Târgu Jiu

Postat acum

on

Un avion utilitar a survolat de la prima oră municipiul Târgu Jiu. A fost prima etapă a campaniei de dezinsecție realizată de municipalitate. În același timp a fost declanșată dezinsecția la sol. Astfel de acțiuni vor continua pe perioada verii. Obiectivul este stârpirea țânțarilor și a căpușelor.

Continuă să citeşti

EVENIMENTE

Amenzi pentru pescari pe final de prohibiție

Postat acum

on

Comisarii Gărzii de Mediu Gorj, împreună cu reprezentanți din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean au verificat mai multe fonduri cinegetice în această perioadă, fiind identificate persoane fizice ce procedau la pescuirea în habitat piscicol natural.
Au fost aplicate sancțiuni contravenționale în valoare de 4000 lei cât și avertismente, atât pentru pescuirea speciilor de viețuitoare acvatice în perioada de prohibiție, cât și pentru lipsa permiselor de pescuit. Prohibiția se încheie pe 8 iunie.

Continuă să citeşti

EVENIMENTE

Arde o mașină la Scoarța

Postat acum

on

De către

Un autoturism arde pe marginea drumului, pe raza localității Copăcioasa. Participanții la trafic au trecut pe lângă autoturismul care ardea că o torță, fără să își explice ce s-a întâmplat. Mașina se afla la mică distanță de o societate comercială care se ocupă de dezmembrări auto. Proprietarul nu era în apropiere și nici cineva care sa fi încercat să stingă incendiul.

 

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR