Connect with us

ANUNȚURI

Comunicat Apa Regio

Postat acum

on

13.05.2020 Informare de presă

Aparegio Gorj organizează o amplă acțiune de intervenție asupra sistemului de alimentare cu apă al Municipiului Târgu-Jiu pentru a-l pregăti în vederea reducerii la minim a disconfortului generat de lipsa apei în perioada secetei prognozate. Intervenția constă în înlocuirea vanelor cu un grad mare de uzură pe rețeaua de transport și distribuție din zona de Nord a orașului(B-dul Ecaterina Teodoroiu). Pentru executarea lucrărilor este necesară oprirea temporară a alimentării cu apă începând cu data de 15.05.2020, ora 0000 în anumite cartiere și zone din Municipiu, și anume: Drăgoieni, Traian, Obreja, Griviței, Confederației, Comuna din Paris, 1 Mai Vest, Sâmboteanu, Debarcader, Zambilelor, B-dul E. Teodoroiu și străzile adiacente, Narciselor, Iezureni, Bicaz, Hidrocentralei, Pandurașul, Lotrului, C. București și străzile adiacente (posibil doar scădere de presiune), Unirii, Ciocârlău.
Prin urmare, facem un apel către agenții economici din zonele menționate anterior care dețin bazine de înmagazinare a apei că sunt învederați să le umple, urmând ca în caz de necesitate să le acordăm sprijinul în vederea alimentării acestora, cu utilaje specializate (Woma), solicitările în acest sens urmând să fie făcute la nr. de telefon: 0253/217653, 0253/217546.
În paralel, va fi asigurată distribuirea unei cantități de apă destinată consumului prin îmbuteliere din bazinul de înmagazinare de 2500 m³ din cadrul Stației de Tratare a Apei Potabile din Dealul Târgului (sau de la S.T.A.P. Iezureni). Precizăm că această apă va fi împărțită de către salariații APAREGIO GORJ S.A. în zonele unde va fi sistată alimentarea cu apă în colaborare cu președinții/administratorii asociațiilor de proprietari.

Vă multumim pentru intelegere si va cerem scuze pentru disconfort!

Compartiment Relații Publice,
Aparegio Gorj

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ANUNȚURI

Locuri de muncă în Târgu Jiu!

Postat acum

on

De către

Societate autorizată din Târgu Jiu angajează tâmplari și finisori cu experiență în domeniul prelucrării lemnului. Se oferă salariu atractiv, cadru de munca adecvat și se punctează financiar experiența.

Relații la telefon: 0722.740407

Continuă să citeşti

ANUNȚURI

Postat acum

on

De către

Colectivul Secției Psihiatrie este alături de medic șef dr. Cîmpeanu Ana Maria, în greaua încercare prin care trece, odată cu trecerea în neființă a mamei sale, Dr. ȚIGĂREANU ANGELA.

Continuă să citeşti

ANUNȚURI

Postat acum

on

De către

Familia Cîmpeanu Nicolae și Ana Maria anunță, cu profund regret, trecerea în neființă a celei care a fost reputat medic cardiolog, mamă, soție, bunică – Dr. Țigăreanu Angela. Trupul neînsuflețit va fi depus la Capela Eden, iar înmormântarea ca avea loc sâmbătă, 23.04.2022, la ora 12:00, la Cimitirul Municipal Târgu Jiu.

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR