Connect with us

ANUNȚURI

Apa Regio.Comunicat de presă

Postat acum

on

12.05.2020

Informare de presă

Având în vedere:
– actualul context generat de pandemia provocată de virusul SARS-COV-2 (COVID 19) în care garantarea disponibilităţii apei în cantități suficiente pentru a satisface nevoile umane de bază și pentru asigurarea sănătații și securității umane este vitală;
– gradul accentuat de uzură a vanelor montate pe conductele de transport apă potabilă ce deservesc locuitorii Municipiului Târgu-Jiu;
– prognozele hidrologice lunare emise de către Institutul Național de Hidrologie și Gospodărie a Apelor pentru intervalul mai – iulie 2020 care prevăd că regimul hidrologic se va situa în general la valori cuprinse între 30-50% din mediile multianuale lunare;
– necesitatea luării din timp de măsuri pentru pregătirea sistemului de alimentare cu apă ce deservește locuitorii Municipiul Târgu-Jiu pentru perioada de secetă prognozată, în data de 15.05.2020, începând cu ora 700, APAREGIO GORJ S.A. organizează o amplă acțiune de intervenție asupra sistemului de alimentare cu apă al Municipiului Târgu-Jiu pentru a-l pregăti în vederea reducerii la minim a disconfortului generat de penuria de apă utilizatorilor în perioada secetei prognozate.
Pentru executarea lucrărilor este necesară oprirea temporară a alimentării cu apă începând cu data de 15.05.2020, ora 0000 în anumite cartiere și zone din Municipiu, și anume:
Drăgoieni, Traian, Obreja, Griviței, Confederației, Comuna din Paris, 1 Mai Vest, Sâmboteanu, Debarcader, Zambilelor, B-dul E. Teodoroiu și străzile adiacente, Narciselor, Iezureni, Bicaz, Hidrocentralei, Pandurașul, Lotrului, C. București și străzile adiacente (posibil doar scădere de presiune), Unirii, Ciocârlău;
Utilizatorii serviciului public de alimentare cu apă din zonele vizate sunt rugați să își asigure din timp rezerve suficiente de apă.
Vor fi luate toate măsurile organizatorice și logistice pentru reducerea la maximul posibil a intervalului de timp de sistare a apei potabile în zonele menționate anterior, urmând ca activitățile să fie sincronizate, corelate și coordonate în acest sens.
Menționăm că va fi asigurată distribuirea unei cantități de apă destinată consumului prin îmbuteliere din bazinul de înmagazinare de 2500 m³ din cadrul Stației de Tratare a Apei Potabile din Dealul Târgului (sau de la S.T.A.P. Iezureni). Precizăm că această apă va fi împărțită de către salariații APAREGIO GORJ S.A. în zonele unde va fi sistată alimentarea cu apă în colaborare cu președinții/administratorii asociațiilor de proprietari.
Vă mulțumim pentru înțelegere și ne cerem scuze pentru disconfort .

Compartiment Relații Publice,
Aparegio Gorj

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ANUNȚURI

Locuri de muncă în Târgu Jiu!

Postat acum

on

De către

Societate autorizată din Târgu Jiu angajează tâmplari și finisori cu experiență în domeniul prelucrării lemnului. Se oferă salariu atractiv, cadru de munca adecvat și se punctează financiar experiența.

Relații la telefon: 0722.740407

Continuă să citeşti

ANUNȚURI

Postat acum

on

De către

Colectivul Secției Psihiatrie este alături de medic șef dr. Cîmpeanu Ana Maria, în greaua încercare prin care trece, odată cu trecerea în neființă a mamei sale, Dr. ȚIGĂREANU ANGELA.

Continuă să citeşti

ANUNȚURI

Postat acum

on

De către

Familia Cîmpeanu Nicolae și Ana Maria anunță, cu profund regret, trecerea în neființă a celei care a fost reputat medic cardiolog, mamă, soție, bunică – Dr. Țigăreanu Angela. Trupul neînsuflețit va fi depus la Capela Eden, iar înmormântarea ca avea loc sâmbătă, 23.04.2022, la ora 12:00, la Cimitirul Municipal Târgu Jiu.

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR