Connect with us

COMUNITATE

CL Mătăsari acceptă controversata NCR Reciclare din Bălești! Îi dă la pachet și un lac

Postat acum

on

„Avem o comună bogată dar parcă suntem blestemați să o vindem ieftin”, își strigă nemulțumirea un consilier USR din Mătăsari, șocat de faptul că o parte a aleșilor din localitate au răspuns afirmativ ca firma de reciclare, cu atâtea probleme, din Bălești să se mute în comuna minieră.

„De parcă nu era de ajuns poluarea și disconfortul creat de unitățile miniere fără ca noi cetățenii să nu beneficiem de avantajele lor, astăzi Consiliul Local Mătăsari prin votul consilierilor locali PNL ( Roman Raul, Copaci Sorin, Negomireanu Ionuț și Purdescu Claudiu) și consilierii locali PSD ( Stăniloiu Constantin Spariu Damian, Udriste Cristian, Dădălău Constantin și Valsan Constantin) a fost votat un PH prin care firma de „selectare gunoi” atât de controversată din comuna Bălești va deschide un punct de lucru la Mătăsari pe o suprafață de 30000 mp care include și lacul de la „spartură” unde am pescuit cu toții, valoarea redevenței fiind de 200 ron/lună”, spune Vezure Laurențiu.

„Consilieri locali USR (Vezure Laurențiu, Luță Antonie-Adrian și Buzărin Ion) au argumentat și votat împotriva acestui proiect, venind și cu alte soluții pentru acest teren! După această ședință am rămas cu impresia că unii consilierii locali nu au votat acest PH din conștiință și au votat la ordin! Cred că trebuia o dezbatere publică cu cetățenii, pentru că acest proiect de hotărâre le va afecta în mod direct traiul zilnic, propunere care am avut-o astăzi în CL, dar care nu a fost aprobată!”, a completat alesul USR.

Situația de la Mătăsari este gravă, autoritățile de aici oferind și lacul firmei în cauză și un teren generos pe o sumă incredibil de mică. Firma din Bălești este forțată să părăsească comun Bălești după ce la adresa sa s-au făcut numeroase reclamații, societatea funcționând aproape de un bloc și mai multe locuințe civile.

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

COMUNITATE

Mii de spectatori, la concertul lui Smiley, din centrul Târgu Jiului

Postat acum

on

De către

Mii de persoane s-au adunat, aseară, în centrul municipiului Târgu Jiu, unde cunoscutul interpret Smiley a susținut un concert. Piața Prefecturii s-a umplut de fani, în special tineri, care au cântat și au dansat în timpul show-ului. Artistul a urcat pe scenă în jurul orei 22:00 și a încins atmosfera din centrul orașului. La Târgu Jiu va concerta și Andra, care va ajunge în orașul nstru în week-end.

Continuă să citeşti

COMUNITATE

Smiley cântă în această seară, la Târgu Jiu

Postat acum

on

De către

Smiley va concerta, în această seară, la Târgu Jiu. Spectacolul se desfășoară în aer liber, în centrul municipiului. „Ne îndreptăm către un moment mult așteptat de tineri: concertul lui Smiley. Acesta începe la ora 22:00 și va fi precedat de „Miss Boboc 2022”, de la ora 19:00, un eveniment dedicat liceenilor, tot în Piața Prefecturii”, au transmis reprezentanții municipalității.

Continuă să citeşti

COMUNITATE

PER Gorj organizează un spectacol caritabil pentru elevul David, bolnav de cancer

Postat acum

on

De către

Reprezentanții Partidului Ecologist Gorj organizează, pe 8 iunie un spectacol caritabil pentru David Mărăcine, elevul de clasa a IX-a de la Colegiul Național Ecaterina Teodoroiu din Târgu Jiu. Acesta a fost diagnosticat, înainte de Paște, cu Sarcom Ewing, un cancer al osului, iar acum are nevoie de o operație foarte costisitoare și de un tratament postoperator pe care familia nu și-l permite.

Președintele PER Gorj, Dan Miroiu, a precizat că în jur de 25 de artiști vor urca pe scenă, la acest spectacol caritabil, iar banii astfel colectați vor ajunge la acest adolescent bolnav.

Cine vrea sa îl ajute pe David poate dona orice suma in acest cont:

IBAN: RO75INGB0000999911863631

Titular cont: Loredana Larisa Branzan

SWIFT: INGBROBU

 

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR