Connect with us

POLITICĂ

Cine sunt noii șefi ai organizației PSD din Bumbești-Pițic. FOTO

Postat acum

on

Ieri, la Bumbești-Pițic, a avut loc Biroul Permanent Local, la care au participat și reprezentanții conducerii organizației județene din Gorj ai Partidului Social Democrat.  În cadrul întâlnirii s-a constituit noua structură a organizației locale și, totodată, au avut loc alegerile în cadrul OFSD Bumbești-Pițic.

Din noua echipă, condusă de Florin Martescu – președinte și Viorel Popescu – secretar, fac parte ingineri, profesori și angajați în diverse instituții sau societăți, „Odată cu această întâlnire, organizația locală trece într-o nouă etapă de dezvoltare, aducând aproape oameni noi care capacitatea de a obține rezultatele pe care și le-a propus. Prezența la eveniment a primarilor PSD din localitățile învecinate, respectiv domnii Victor Drăgulescu de la Alimpești, Lucian Goață de la Prigoria, Victor Geogia de la Bengești Ciocadia, Dumitru Turbăceanu de la Baia de Fier și Gheorghe Epure de la Polovragi, confirmă susținerea concertată față de organizația PSD de la Bumbești-Pițic și, de asemenea, forța și potențialul echipei în perspectiva alegerilor de anul viitor.”, conform unui comunicat.

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

POLITICĂ

Gheorghe Pecingină, pus pe făraș de Ciucă

Postat acum

on

Zilele lui Gheorghe Pecingină în PNL sunt numărate, după ce parlamentarul a semnat, alături de Dan Vîlceanu, sesizarea USR la Curtea Constituțională privind pachetul fiscal-bugetar pe care și-a asumat răspunderea Guvernul Ciolacu. Fostul premier Nicolae Ciucă, actualul lider al liberalilor, îl vrea urgent afară din PNL pe deputatul de Gorj, Gheorghe Pecingină.

„Libertatea de expresie e garantată în partid. Dar când tu semnezi demersuri directe împotriva PNL, ți-ai semnat practic demisia din partid. Sunt unii care au senzația că pot face ce vor împotriva partidului, iar partidul îi va mângâia pe cap. Fals! Să zburde în afara partidului, că și așa nu aduc voturi!”, ar fi spus Nicolae Ciucă mai multor lideri liberali cu care a discutat cazul celor doi deputați.

Procedura de excludere împotriva lui Gheorghe Pecingină va fi declanșată în zilele următoare în organizația județeană Gorj, în care acesta e membru, în timp ce excluderea lui Vîlceanu, deja declanșată, se va afla pe agenda următorului Consiliu Național al PNL, forul intern care are ultimul cuvânt în cazurile de excludere a unor demnitari ai partidului.

Continuă să citeşti

POLITICĂ

Liberalii nu au mai sancționat plecarea lui Romanescu la PSD

Postat acum

on

Liberalii au amânat o decizie cu privire la situația politică în PNL Gorj a primarului din Târgu Jiu, Marcel Romanescu. Edilul și-a anunțat trecerea la PSD Gorj și o candidatură în 2024 din partea social-democraților. PNL a decis înainte de hotărârea lui Romanescu faptul că acesta nu va mai fi candidat al PNL pentru postul de primar de Târgu Jiu. După trecerea la PSD, liberalii au dat de înțeles că Marcel Romanescu a încălcat statutul partidului și vor fi luate măsuri dure. Dacă va fi exclus din partid, atunci își va putea păstra mandatul de primar. Liberalii își caută acum un candidat pentru postul de primar la Târgu Jiu.

Continuă să citeşti

POLITICĂ

OFSD Gorj și-a mărit echipa!

Postat acum

on

De către

Organizația Femeilor Social Democrate Gorj are o filială locală și la Stănești.

„O nouă structură locală a prins contur ca urmare a dorinței doamnelor de a se implica în viața comunității.Le urez mult succes în tot ceea ce fac, tuturor colegelor din OFSD Stănești, precum și doamnei Cami Peagu, noul președinte ales!”, a transmis Anca Bordușanu, președintele OFSD Gorj.

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR

VREMEA

Weather Data Source: weather Targu Jiu 30 days

PAGINĂ FACEBOOK