Connect with us

COMUNITATE

Cine și-a făcut apariția la Campionatul Național de Offroad din Runcu, deși n-are permis auto

Postat acum

on

Prefectul de Gorj, Iulian Popescu, a participat, ca spectator, la Campionatul Național de Offroad de la Runcu, care a avut loc în week-end. Cu toate că nu are permis auto, prefectul s-a arătat încântat de bolizii care au traversat pădurile și dealurile din Runcu.

„Sunt bucuros să împărtășesc cu voi o experiență inedită – Off Road Challenge Runcu, una dintre cele mai spectaculoase etape din Campionatul Național de Offroad X3M, la care am participat în acest week-end, în calitate de spectator! Aceste tipuri de evenimente nu sunt doar o modalitate de a ne bucura de aventura și de mașinile puternice, ci au și o importanță semnificativă pentru dezvoltarea turismului de aventură în județul nostru. Prin atragerea unui număr mare de vizitatori pasionați de sporturile extreme, vom putea transforma Gorjul în cel mai important pol al turismului de aventură din țara noastră. Impresionant a fost și efortul depus de organizatori pentru a asigura o experiență sigură și captivantă pentru toți participanții și spectatori. Fiecare detaliu a fost bine pus la punct, de la traseul bine marcat și semnalizat, la măsurile de siguranță implementate cu profesionalism. Cu fiecare ediție a Campionatului Național de Offroad X3M Off Road Challenge, județul nostru devine mai vizibil pe harta pasionaților de offroad și atrage atenția asupra peisajelor unice și a potențialului aventurii pe care le oferă. Astfel, vom atrage mai mulți turiști interesați de experiențe autentice și aventuroase în mijlocul naturii. Vă încurajez să fiți parte a acestor evenimente unice și să descoperiți offroad-ul în mijlocul peisajelor spectaculoase ale Gorjului. Așteptați-vă la adrenalină, peisaje de vis dar și la întâlnirea cu o comunitate primitoare.”, conform prefectului de Gorj, Iulian Popescu.

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

COMUNITATE

Un sindicat din minerit îi apără în instanță și pe pensionarii polițiști și militari

Postat acum

on

Una din organizațiile sindicale din minerit a decis să îi apere în instanță și pe pensionarii din poliție și armată. Federația Națională a Muncii, condusă de Constantin Crețan, face aceste demersuri, ca urmare a afilierii Sindicatului Cadrelor Militare Disponibilizate. Federația Națională a Muncii are membri din minerit, energie, prestatori, pensionari, polițiști, cadre militare, expropriați.

Continuă să citeşti

COMUNITATE

Câți câini din Târgu Jiu au fost adoptați

Postat acum

on

Viceprimarul municipiului Târgu Jiu, Bogdan Bejinaru, susține că o mare parte a câinilor fără stăpân ridicați de pe străzile din oraș au ajuns la diferite familii. Bogdan Bejinaru a precizat că, în urma delegării serviciului, 284 de câini au fost capturați de pe străzile municipiului Târgu Jiu, 94 dintre aceștia se află în padoc, iar 190 au fost adoptați.

„Delegarea serviciului de gestionare a câinilor fără stăpân a fost intens criticată de cei care văd și gândesc doar răul acestui oraș. Am acționat cum am crezut că e mai bine pentru siguranța cetățenilor și a copiilor, pentru creșterea calității vieții în Târgu Jiu, conștienți fiind de faptul că problema câinilor fără stăpân nu era bine gestionată. Avem și primele rezultate: 284 de câini au fost capturați de pe străzile municipiului Târgu Jiu, 94 dintre aceștia se află în padoc, iar 190 au fost adoptați. Îmbucurător este că, având în vedere numărul mare de adopții,  în această perioadă, nu a avut loc NICI O EUTANASIERE! Suntem datori să vă oferim un climat de viață sigur și sănătos, așa că detractorii de serviciu, ascunși sub masca așa zișilor iubitori de animale, pot să ne critice în continuare. Problema câinilor fără stăpân nu este nici pe departe rezolvată, dar primele rezultate arată că poate fi soluționată.”, conform viceprimarului din Târgu Jiu, Bogdan Bejinaru.

 

Continuă să citeşti

COMUNITATE

Marcel Romanescu se poate întoarce la UCB

Postat acum

on

Primarul din Târgu Jiu, Marcel Romanescu, se poate întoarce la Universitatea „Constantin Brâncuși” din Târgu Jiu. Edilul, care a activat anterior ca profesor la UCB, primise o serie de interdicții, ca urmare a unui conflict cu fosta conducere. Consiliul de Etică și Management Universitar a desființat hotărârile Senatului Universității „Constantin Brâncuși”.

„Consiliul de Etică și Management Universitar mi-a dat dreptate și desființează hotărârile Senatului Universității „Constantin Brâncuși”, dictate, practic, de fosta conducere.

Am fost supus unui linșaj public, pe perioada ultimilor 3 ani, de către fosta conducere a UCB. După ce, într-o primă etapă, Comisia de Etică a emis o soluție ce mi-a fost favorabilă, aceasta a fost schimbată de către Senatul Universității, urmând o serie de decizii ilegale.

Am sesizat aceste aspecte Consiliului de Etică și Management Universitar din cadrul Ministerului Educației care a hotărât desființarea hotărârilor emise cu încălcarea legii.

Le-am vorbit colegilor mei de la UCB despre nevoia de a rămâne uniți pentru dezvoltarea universității de la Târgu Jiu. Instituțiile de învățământ superior sunt într-o concurență acerbă careia nu-i putem face față dacă suntem dezbinați. Trebuie sa lăsăm deoparte disensiunile dintre noi și să lucram împreună pentru ca Universitatea „Constantin Brâncuși” să devină una dintre cele mai puternice din țară.”, conform lui Marcel Romanescu, primarul din Târgu Jiu și profesor la UCB.

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR

VREMEA

Weather Data Source: weather Targu Jiu 30 days

PAGINĂ FACEBOOK