Connect with us

Uncategorized

S-A STABILIT CÂȚI BANI VOR ÎNCASA ANGAJAȚII CEO DIN ECONOMIA LA FONDUL DE SALARII

Postat acum

on

0 Shares

În urma întâlnirii din cadrul comisiei mixte dintre sindicatele și administrația din CEO, s-a stabilit suma pe care cei aproape 13 mii de angajați o vor primi din rezerva la fondul de salarii. Astfel, fiecare angajat va beneficia de 595 de lei.

0 Shares
Publicitate
Click pentru a comenta

You must be logged in to post a comment Login

Lasă un comentariu

ACTUALITATE

Pod peste Jilț de peste un milion de lei

Postat acum

on

De către

O firmă din Târgu Jiu va realiza lucrările de construcție și dirigenție de șantier pentru un pod peste pârâul Jilț, în comuna Mătăsari. Investiția de peste 1,2 milioane de lei a fost câștigată de TEMGRUP, la finalul lunii trecute. Construcția podului se va realiza pe DS40.

Continuă să citeşti

ULTIMA ORĂ

Ultimul stagiu de practică al elevilor viitori jandarmi

Postat acum

on

De către

Jandarmeria Gorj a primit în practică 43 elevi de la Școlile Militare de Subofițeri de Jandarmi ,,Grigore Alexandru Ghica” Drăgășani și ,,Petru Rareș” Fălticeni. Acesta este ultimul stagiu de practică pentru viitorii jandarmi.

Până pe data de 30 august, elevii jandarmi se vor afla în ultimul stagiu de practică prevăzut în programa de învățământ a instituțiilor militare. În această perioadă vor fi repartizați la structurile de ordine și siguranță publică ale Jandarmeriei Gorj din Târgu-Jiu, Motru, Rovinari, Tg-Cărbunești și Novaci, pentru dobândirea abilităților practice și completarea cunoștințelor teoretice.
După definitivarea stagiului de practică, elevii se vor întoarce la școlile de proveniență, unde se vor pregăti pentru examene, iar după absolvire vor fi repartizați în unitățile Jandarmeriei Române.

Continuă să citeşti

Uncategorized

Cod galben de ploi și vijelii, în Gorj și în jumătate din țară

Postat acum

on

De către

Meteorologii au emis o atenţionare Cod galben de instabilitate atmosferică, valabilă până vineri dimineaţa în aproape jumătate din ţară.

Conform prognozei, în intervalul 27 iunie, ora 12:00 – 28 iunie, ora 3:00, în judeţele Alba, Arad, Bihor, Bistriţa-Năsăud, Cluj, Caraş-Severin, Dolj, Gorj, Hunedoara, Harghita, Mehedinţi, Maramureş, Mureş, Neamţ, Sibiu, Sălaj, Satu Mare, Suceava şi Timiş vor fi perioade cu averse torenţiale, intensificări ale vântului (rafale în general de 50 – 70 km/h), vijelii, grindină şi descărcări electrice.

Totodată, în intervale scurte de timp sau prin acumulare, cantităţile de apă vor fi de 20 – 30 l/mp iar, izolat, de peste 40 l/mp.

Continuă să citeşti
Publicitate

Promovate

Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR

VREMEA

Weather Data Source: weather Targu Jiu 30 days

Dă-ne LIKE pe facebook!