Connect with us

EDUCAȚIE

BURSE ACORDATE ÎN AJUN DE CRĂCIUN LA MOTRU ! EDILUL GIGEL JIANU A PROMIS ȘI S-A ȚINUT DE CUVÂNT

Postat acum

on

Elevii din Motru primesc bursele în ajun de Crăciun.Educația și cultura în mandatele fostului primar PSD, Dorin Hanu, nu au fost niciodată o prioritate. Este de notorietate faptul că nu participa niciodată la evenimentele culturale și mai ,,uita” să plătească bursele elevilor.În ciuda situației dezastruoase în care se afla Primăria Municipiului Motru, actualul edil, Gigel Jianu -PNL, la preluarea mandatului în iulie 2016 a promis că elevii merituoși, viitorul comunității, vor fi mereu sprijiniți. În fiecare an, olimpicii au fost premiați, iar în anul 2017 au fost achitate bursele pentru anii școlari 2015-2016 și 2016-2017.După eforturi importante, acum, când municipiului Motru a fost reorientat pe drumul corect, iată că și în acest an, ca un mic cadou, meritat, de Crăciun, administrația liberală acordă elevilor motrenii, bursele pentru anii școlari 2017-2018, 2018-2019. E un semn de normalitate, în care eforturile pentru cunoaștere trebuie răsplătite. În ultimii 3 ani în ani există efervescență culturală în mica comunitate locală și este fără tăgadă meritul primarului Gigel Jianu.

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

EDUCAȚIE

Șiacu: 1 Iunie, festivitate cu 300 de copii! Primarii din Bolboși, Negomir, Drăgotești, Slivilești, alături de părintele Negomireanu

Postat acum

on

De către

Copiii din zona Jilțurilor au fost reuniți astăzi, de 1 Iunie, la Șiacu, la un eveniment cultural deosebit, organizat de părintele paroh Daniel Negomireanu.

Au oferit sprijin și primarii comunelor Bolboși, Negomir, Drăgotești și Slivilești care au venit la manifestări însoțiți de elevi de la școlile din localitățile pe care ei le conduc.

Primarul de Bolboși, Viorel Rotaru, a declarat că momentele care s-au desfășurat la Șiacu astăzi au fost memorabile, copiii participanți fiind deosebiți ca și organizarea pregătită de părintele Negomireanu.

Continuă să citeşti

EDUCAȚIE

Video: Profesorii de la școlile din Motru au protestat în stradă!

Postat acum

on

De către

250 de profesori din Motru au ieșit in stradă, astăzi,  între orele 11.00-12.00.

Dascălii au organizat un marș de protest, trecând prin fața tuturor instituțiilor de învățământ din municipiu.

 

Profesorii au purtat pancarte și au încercat să atragă atenția vizavi de problemele din Educație. Mitingul a avut loc, la o zi după cel de la București, și la două zile după marele protest de la Târgu Jiu cu 1700 de participanți.

Continuă să citeşti

EDUCAȚIE

Fiul unui director din Gorj a obținut media 10 la Bacalaureatul olimpicilor!

Postat acum

on

Fiul unui șef din județul Gorj a obținut media 10 la Bacalaureatul olimpicilor. Este vorba de Mihai Bratu, multiplu medaliat la concursuri internaționale și elev în clasa a XII-a, la Colegiul Național „Tudor Vladimirescu”, din Târgu Jiu, unde este șef de promoție. Mihai Bratu este fiul lui Alexandru Bratu, șeful Școlii Populare de Artă Gorj.

„Media 10 la Bacalaureatul olimpicilor, 𝗠𝗶𝗵𝗮𝗶-𝗔𝗹𝗲𝘅𝗮𝗻𝗱𝗿𝘂 𝗕𝗿𝗮𝘁𝘂! Pentru noi vei rămâne elevul de 10: olimpic medaliat la competiții internaționale de Lingvistică și Geografie, cel mai bun olimpic al României din toate timpurile la disciplina Lingvistică, șef de promoție cu 10 pe linie, dedicat cu adevărat școlii tale, iubit și admirat în egală măsură de colegi și de profesori, cetățean de onoare al Municipiului Târgu Jiu, elevul nostru de aur!”, conform unei postări a Colegiului Național „Tudor Vladimirescu” din Târgu Jiu.

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR