Connect with us

COMUNITATE

Cât va fi prețul gunoiului în Târgu Jiu

Postat acum

on

Tarifele pentru ridicarea gunoiului din Târgu Jiu rămân la același nivel. A anunțat azi primarul Marcel Romanescu, în urma unor noi discuții, avute cu reprezentanții firmei Polaris, la Constanța. Conducerea societății care colectează gunoiul a acceptat să nu majoreze prețul, cel puțin până la jumătatea lunii, când instanța va stabili dacă anulează sau nu măsura de suspendare a activității gropii de gunoi. “Nivelul tarifului la colectarea gunoiului rămâne același pentru municipiul Târgu Jiu. După cum știți, Polaris operează doar în localitățile Târgu Jiu, Bumbești Jiu și Peștișani și a rămas ca în perioada următoare să rămânem la același toarif. În funcție și de ce se va întâmpla pe data de 16, suntem permanent în legătură cu cei de la Polaris”, a declarat Marcel Romanescu.

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

COMUNITATE

250 de luptători K1, în ring la Târgu Jiu! Campionatul Național de Kickboxing, Cupa României, în desfășurare

Postat acum

on

De către

250 de sportivi, fete și băieți, de la 19 cluburi de lupte din țară participă, acum, la Târgu Jiu, la Campionatul Național de Kickboxing, aflat la prima ediție în județul nostru. Competiția implică confruntări K1 Style, desfășurate în ring, dar și pe tatami: PF, LV, KL.

Evenimentul are loc în sala de sport a Colegiului Economic Virgil Madgearu.

Federația Națională de Arte Marțiale de Contact a fost reprezentată la acest eveniment chiar de președintele Departamentului All Stylles(Kickboxing), Mircea Mitroescu.

Competitorii au vârste cuprinse între 6 și 18 ani, sunt bine antrenați și siguri pe victorie. Fiecare sportiv va juca mai multe meciuri, în funcție de vârstă, greutate și experiență.

19 sportivi reprezintă CS V.Dragon, organizatorul competiției, cu șanse mari de a ajunge pe podium.

Trofee, cupe, diplome și medalii au fost pregătite de organizatori pentru numeroșii sportivi bine pregătiți înscriși în această competiție de talie națională.

Aceasta este a treia competiție de nivel național organizată în municipiu de Gabriel Voicu, deținătorul clubului sportiv V. Dragon din Târgu Jiu.

 

 

Continuă să citeşti

COMUNITATE

Senatorul Iordache a mai oferit încă o mână de ajutor: Ochelari, pentru membrii familiei din Slivilești

Postat acum

on

De către

Senatorul de Gorj, Ion Iordache, le-a mai oferit încă un sprijin membrilor familiei de la Slivilești căreia i-a ridicat, în luna octombrie, o locuință nouă, în localitate.

O parte dintre copiii familiei Cârstenoiu  dar și mama acestora au beneficiat, vineri, de un control oftalmologic de specialitate. Asta, la unitatea deschisă, în septembrie, în Târgu Jiu de către Ioana Țîrcomnicu, inginer optometrist.

Cei trei nu doar că au aflat ce probleme oftalmologice au ci vor primi și ramele și lentilele necesare pentru o vedere corectă.

Reamintim că parlamentarul Ion Iordache le-a construit o casă membrilor acestei familii care trăiau în condiții improprii.

De la finalul lunii trecute, cei patru copii, împreună cu părinții lor se bucură de o locuință adevărată.

Ion Iordache spunea că a dat naștere unui proiect numit ”Toți copiii merită o casă!”, pentru că fiecare copil merită să aibă condiții mai bune de viață și un mediu în care să se dezvolte sănătos. Pentru că dintotdeauna a crezut în puterea exemplului, Ion Iordache a fost cel care a construit prima casă din cadrul acestui proiect.

 

Continuă să citeşti

COMUNITATE

FOTO. Ninge la Rânca!

Postat acum

on

De către

Ninge în zona de munte din județul Gorj, iar utilajele de deszăpezire intervin. Echipe de drumari împrăștie materiale antiderapante în zona Rânca și Godeanu.

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR