Connect with us

COMUNITATE

Casa familiei Geagu din Tismana a luat foc! Primarul cere sprijinul comunității

Postat acum

on

Petre Remetea, primarul orașului Tismana, este alături de familia greu încercată Geagu Constantin și Manuela, soților luându-le foc casa. În locuința stăteau doua familii și un copilaș.

„Dragi prieteni și oameni cu suflet mare ,vă aduc în atenție o nouă tragedie care s a întâmplat în orașul nostru. Acum în prag de iarnă familia domnului GEAGU CONSTANTIN a rămas fără un acoperiș deasupra capului.Ca de fiecare dată când sunt cazuri de acest gen în orașul nostru și de această dată am hotărât să mă implic și să ajut la reconstrucția acestei case distruse de foc ca să o refacem în timp record având în vedere că în această casă locuiesc 2 familii și un îngeraș de domnișoară de câțiva anișori.Ca să pot reuși acest lucru am nevoie și de ajutorul dumneavoastră și de aceea vă rog pe toți și pe fiecare în parte din puținul dvs să donați orice sumă de bani sau materiale de construcții și să fiți alături de mine și familia GEAGU in aceste momente foarte grele să putem reface toate distrugerile și să se poate reîntoarce în casa dumnealor până începe iarnă. Avem foarte mult de lucru la această casă dar vom reuși. VĂ PROMIT!l”, transmite primarul Remetea.

Cei care au disponibilitatea de a dona puteți suna la următoarele numere de telefon de mai jos sau puteți depune în cont bancar:

– REMETEA NARCIS PETRE ,,, 0740 37 22 86 ,,,

– GEAGU MANUELA ,,, 0733 171 298 ,,,

– PAHONȚU MARIUS ,,, 0768 171 200 ,,,

– GEAGU CONSTANTIN, CONT BANCAR:

– RO 24 BACX 000 000 067 927 1000

 

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

COMUNITATE

Sprijin pentru suporterii CSM care vor să facă deplasarea în Ungaria

Postat acum

on

Primăria Municipiului Târgu Jiu, în colaborare cu agenția Elegant Travel, organizează o deplasare în Ungaria pentru susținătorii echipei de handbal a CSM Târgu Jiu, la meciul cu echipa Motherson Mosonmagyarovari KC din data de 6 ianuarie.
Doritorii se pot înscrie pentru un pachet în valoare de 750 de lei de persoană, care include 2 nopți de cazare în camere duble și mic dejun, în localitatea Gyor.
Se va pleca în data de 5 ianuarie, dată la care se va vizita și Budapesta. În data de 6 ianuarie, se vor vizita Viena și Bratislava, iar seara, la ora 20:00, urmează deplasarea la arena care va găzdui meciul.
Întoarcerea va fi în data de 7 ianuarie.
Numărul de locuri este limitat!
Înscrierile se fac până cel târziu vineri, 8 decembrie, ora 12:00, la sediul agenției Elegant Travel din strada Tudor Vladimirescu, nr. 17, etaj 1, sau prin telefon, la numărul 0253.223.087.

Continuă să citeşti

COMUNITATE

Noi discuții sindicale în problema pensiilor din minerit și energie

Postat acum

on

Federația Națională a Muncii programează în Drobeta Turnu-Severin, la Hotel Severin, în data de joi, 7 decembrie 2023, începând cu ora 09:00, întâlnirea cu cabinetul de avocatură. Sunt invitați mineri, energeticieni de la CET Halânga și toți pensionarii nemulțumiți de pensii. În problema pensiilor, minerii, energeticienii și foștii salariați din unitățile prestatoare sunt chemați să vină cu câte o copie după cartea de muncă, decizia de pensionare, carte de identitate și, eventual, adeverințe cu câștigurile obținute.

Continuă să citeşti

COMUNITATE

Zece puncte gastronomice, în Gorj

Postat acum

on

De către

Reprezentanți ai Ministerului Agriculturii vor fi prezenți, mâine, la Polovragi, la un eveniment de promovare a punctelor gastronomice locale. În județul nostru sunt zece astfel de puncte, în care turiștii au posibilitatea să consume produse tradiționale, specifice zonei, direct în gospodăriile localnicilor. Din păcate, cele mai multe dintre acestea nu sunt funcționale, spune prefectul de Gorj, Iulian Popescu. La nivel național, astfel de puncte, au ajutat la dezvoltarea turismului și tocmai acest lucru se intenționează și la Gorj, ca numărul locațiilor să crească.
În Gorj, majoritatea punctelor gastronomice locale declarate sunt în zona de sub munte.

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR

VREMEA

Weather Data Source: weather Targu Jiu 30 days

Dă-ne LIKE pe facebook!