Connect with us

DEZVĂLUIRI LOCALE

Cămin de colectare reziduri, amplasat la nici trei metri de o fântână din Vlăduleni

Postat acum

on

0 Shares

O construcție, situată în satul Vlăduleni, la principală, la 350 m de casa primarului Vasile Vlăduleanu, sfidează orice regulă. Este vorba despre realizarea de către firma care a lucrat la canalizarea localității a unui cămin de colectare a rezidurilor, situat la doar câțiva metri de o fântână privată de la care se alimentează câteva familii din localitate. Un cetățean, nemulțumit, a sesizat primarul de construcția ilegală, dar, deși a primit asigurări că problema va fi rezolvată, a trecut un an iar căminul este tot acolo.

„A trecut un an și nu a mai rezolvat nimeni nimic. Am sesizat și executantul care a spus că e in regulă, că nu se poate abate de la proiect. I-am spus că nu au montat nici măcar garniturile de cauciuc între elemenți de beton și abia a doua oară când i-am spus că nu respecta legea și că trebuie amplasat la minim 10 m a venit și a montat garnituri de cauciuc și mi-a comunicat că dacă eu vreau să îmi fac fântână’ acum el e obligat să mute căminul după mine. Pe primar l-am sesizat verbal, a zis că se rezolva și … nimic”, a declarat un cetățean al localității.

De altfel, fântână din Vlăduleni îi aparține lui Dumitru Păsărin.

0 Shares
Publicitate
Click pentru a comenta

You must be logged in to post a comment Login

Lasă un comentariu

DEZVĂLUIRI LOCALE

SURSE: Iată cine sunt șefii din CEO vizați de ancheta DNA!

Postat acum

on

De către

Organele de anchetă desfășoară percheziții, joi, la sediul Complexului Energetic Oltenia, la sediile unor firme cu care compania a avut relații comerciale și la domiciliile unor directori din cadrul producătorului energetic.  

Potrivit unor surse, vizați în anchetă sunt directorul Direcției Energie, Cătălin Stănculescu, directorul Direcției Ofertare – Vânzare, Daniel Burlan, directorul Direcției Comerciale, Delia Chircă, precum și Tatiana Duma, șef serviciu în cadrul Direcției Comerciale, respectiv Cristian Pociovălișteanu, de la compartimentul de Achiziții.

Procurorii suspectează unele contracte pe care compania le-a încheiat cu societăți comerciale din Gorj și București, pentru reparații motoare electrice la cele trei termocentrale ale CEO.

Continuă să citeşti

DEZVĂLUIRI LOCALE

Video: Doi salariați de la Drumuri Naționale, accidentați la Brădești!

Postat acum

on

De către

Accident grav, în urmă cu puțin timp, în zona Răcari-Brădești spre Craiova, avertizează șoferi din Gorj. Doi salariați de la Drumuri Naționale au fost loviți, asta se pare în urma unui impact în care a fost implicată o autoutilitară și un TIR.

 

Continuă să citeşti

DEZVĂLUIRI LOCALE

15 procese! Elevii Liceului Tehnologic Motru au dat în judecată IȘJ Gorj și unitatea de învățământ

Postat acum

on

De către

Elevi Liceului Tehnologic Motru au dat în judecată unitatea de învățământ dar și Inspectoratul Școlar Județean Gorj, pentru neacordarea burselor profesionale.

Sunt 15 procese aflate pe rolul Judecătoriei Motru, până în prezent dar mai urmează și altele. O parte dintre elevii păgubiți au înaintate și plângeri penale la Parchetul de pe lângă Judecătoria Motru acuzându-i pe cei vinovați de abuz în serviciu.

132 de elevi, în anul școlar 2020-2021, nu au beneficiat de bursa profesională, acuzând-o pe directoarea în funcție a liceului de acest lucru. Recent, la unitatea de învățământ din Motru a fost Corpul de Control al ministrului Educației, dar liceul a fost vizat de nai multe controale similare în ultimii ani.

 

 

Continuă să citeşti
Publicitate

Promovate

Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR

VREMEA

Weather Data Source: weather Targu Jiu 30 days

Dă-ne LIKE pe facebook!